Autor Wątek: fotoreportaz, plener, videoreportaz  (Przeczytany 1841 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline froschschenkel
  • nowicjusz
  • *
fotoreportaz, plener, videoreportaz
« dnia: 29 Listopada 2005, 23:16 »
no i mamy znowu dylemat: fotoreportaz i videoreportaz (czyli duzo fotek z calego dnia za stosunkowo niska cene) czy sesja w plenerze i videoreportaz (czyli 30 fotek super jakosci za wysoka cene - ale juz po slubie)....
czy moze fotoreportaz, videoreportaz i plener..... no ale to juz z torbami pojdziemy   :glowa_w_mur:  

anyway, video musi byc

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Listopada 2005, 23:31 »
Jak nie chcesz wszystkiego to weź plener i video przecież zdjęcia i tak nie oddadzą atmosfery zabawy a lepiej chyba mieć 30 super zdjęć-perełek niż cały album ale przeciętnych, poza tym poproś znajomych aby podczas wesela tez popstrykali jakieś fotki. ja przynajmniej przyjęłam takie rozwiazanie. Fotoreportaż z kościoła, video i plener dwa dni później

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2005, 23:33 »
Cytat: "Molunia"
Jak nie chcesz wszystkiego to weź plener i video przecież zdjęcia i tak nie oddadzą atmosfery zabawy a lepiej chyba mieć 30 super zdjęć-perełek niż cały album ale przeciętnych, poza tym poproś znajomych aby podczas wesela tez popstrykali jakieś fotki. ja przynajmniej przyjęłam takie rozwiazanie. Fotoreportaż z kościoła, video i plener dwa dni później

u nas bedzie dkladnie tak samo :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Listopada 2005, 11:17 »
Ja na Twoim miejscu wybrałabym videoreportaż i plener. No, ale to już Ty musisz podjąć decyzję, choć wiem, że jest trudna. My też nie mogliśmy się zdecydować i wkońcu zamówiliśmy sobie wszystko +  studio.
No, ale fakt jest taki, że tak jak pisała Molunia wcześniej możecie poprosić znajomych, żeby porobili Wam kilka fotek i będzie git. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077