Skorzystałam z rady naszej
Justys

o wielka dzięki Ci i posiłkuję się dodatkową stroną do przetwarzania zdjęć
Spełniam również prośbę o zdjęcia pełnego obrazu stołu a przy okazji na pierwszym widać szklany dach oranżerii. W tych ujęciach widać też na zewnątrz po prawej stronie duże drzewo, które osłaniało wszystko od ewentualnego słońca

Ponieważ zdjęcie zostało zrobione zaraz na początku przyjęcia, leżą sztućce a stół był pusty... były napoje i później doszło jeszcze wino
odnośnie zdjęcia "buzi"
pamela, hmmm to jest dla mnie bardzo osobiste ponieważ ja bardzo często tak kładę rękę
Justys jeśli chodzi o krzesła to chyba taki standard bo nic ekstra nie zamawiałam a te, które oglądałam bez pokrowców u nich w hotelu też wyglądają bardzo ładnie więc nawet nie miałam potrzeby niczego zamawiać a tu proszę niespodzianka
madzia_n ładnie napisałaś "zameczek" ale Ty ze śląska więc Ci wybaczam, jako lokalna patriotka (liczę, że zostanę poparta przez frezyjkę, Agulek, matrix i zabawex

) zaproszę Cię tylko do Szczecina serdecznie i powiem kochana, że Zamek Książąt Pomorskich jest naprawdę bardzo duży i bardzo ładny. Wpadnij koniecznie przy okazji jazdy nad morze, zobaczysz, że warto.
frezyjka niestety to co przeczytałaś to szczera prawda, aż się prosi powiedzieć "stara i głupia" na razie się nie odzywam do niej, zobaczę kiedy mi przejdzie z całą pewnością nie prędko...
ale z butami to wymiatasz

tak samo zresztą jak Justys