Autor Wątek: wesele w hotelu ART  (Przeczytany 3664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
wesele w hotelu ART
« dnia: 13 Października 2005, 15:53 »
czesc dziewczyny. Co prawda pochodze ze Szczecina, jednak wraz z moim Lubym planujemy wesele we wroclawiu(data nie jest jeszcze blizej znana-jesien 2006). Ostatnio rodzinka mojego Michala bawila sie w htelu Art na ul.Kiełbasniczej na weslu. tesciowie mimo ze maja swoja knajpke, byli pod wrazeniem weslela tam a  raczej calej oprawy.Moj Luby tez jest zachwycony.Ale oni sa takimi ludzmi ze im sie wszystko generalnie podoba-ja mam troche wieksze wymagania :)
dlatego czekam na Wasze opinie na temat tego hotelu i imprez organizowanych wlasnie tam.
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Mena

• nowicjusz
  • *
wesele w hotelu ART
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Grudnia 2005, 21:34 »
Hotel ART jest bardzo pieknie urzadzony-przytulnie i wytwornie.Jego wada jest moze to ze czesc pokoi ma(a moze juz nie ma-nie jestem pewna)niezbyt ladny widok na zrujnowana kamienice w podworku).W podziemiu jest parking dla samochodow wiec goscie beda spokojni o swoje wozy.No i hotel jest praktycznie w samym Rynku- czyli najpiekniejsze zakatki Wroclawia.Niestety na zadnej imprezie w tym hotelu nie bylam.
Ale radze sie pospieszyc, bo ludzie z bardzo duzym wyprzedzeniem szukaja sal na wesela.

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
wesele w hotelu ART
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Grudnia 2005, 20:40 »
Ja byłam-we wczesniejszym poście pisałam o znajomych,którzy mieli ślub w Katedrze a potem własnie wesele w Hotelu Art.
Sala-ta obok drzewka jest fajna,jasna i przestronna.Obsługa O.K.ale tam jest tylko do 23,potem się jakos dodatkowo płaci kelnerom na godziny.Było strasznie mało jedzenia,nie wiem,może Młodzi taką opcję wybrali.Niezbyt dobrym pomysłem jest też otarty obok bar,w którym praktycznie siedzieli wszyscy ludzie z weselai nie bawili się.W sumie miejsce fajne,tylko trzeba trochę pokobinować.