Dzięki dziewczyny, także przy okazji zakupów kupimy mleko. Chyba to Nan Active 1. One ogólnie mają długie terminy ważności? Żeby się nie przeleżało.
Macie rację, nawet jak R. pojedzie to ja zwariuje i chyba się zamknę w łazience żeby nie słyszeć płaczu a sąsiedzi niech zobaczą jak to jest gdy za ścianą płącze dziecko

Butelki i smoczki do butelek już mamy. Dzięki
anulce też już mamy normalny smoczek - także wszystkie akcesoria są

tylko mleka jeszcze nie ma
A ogólnie wiecie może jaki jest koszt takiego mleka? Tak tylko z ciekawości pytam

Chyba jeszcze do tego kupimy filtr do wody Brita... Ta woda jest taka twarda, że co chwilę muszę czyścić czajnik bo cały jest w kamieniu... Masakra...
Wiśniowa Ty się nie możesz ich doczekać a wiesz jak ja się nie mogę doczekać? Tak powracając jeszcze do soboty to sama robiłam sobie makijaż - taki mocniejszyy smoky eyes i fryzurę - która oczywiście mi się rozwaliła

hahaha, ale generalnie już po zdjęciach całą sobotę i niedzielę R. mi powtarzał jak to ślicznie wyglądałam ijak bardzo mu się podobam

hehehe, bardzo miło z jego strony

I przyszła właśnie druga paczka - tym razem z bodziakami, normalnie już sama sobie nakazuje zakaz jakichkolwiek zakupów:) R. jak to zobaczy to chyba będzie chciał mnie udusić

Ale co tam, okazja do licytacji za małą kwotę była to aż żal nie skorzystać