Autor Wątek: Sprzedam suknię ślubną Papilio Emeli (różowa) rozm. 38  (Przeczytany 6365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline caterinapl
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam oryginalną suknię Papilio Emeli, kolor różowy, rozm. 38, wzrost 164+obcas, z możliwością błyskawicznego dostosowania do wzrostu 184.
Wspaniale wyprofilowany gorset podkreśla  talię, idealnie podtrzymuje i modeluje biust (bez konieczności zakładania biustonosza) a urocze sznurowanie na plecach dodaje tej sukience szczypty pikanterii. Spódnica posiada podwiązywany tren, który pięknie prezentuje się podczas uroczystości ślubnej a po podwiązaniu chowa się, nie zmieniając linii sukni.
Dzięki jedwabnej tafcie suknia jest niebywale lekka, wprost płynie zarówno podczas chodzenia, jak i w tańcu. Gratis -  halka na bardzo elastycznym kole.
Jestem pierwszą właścicielką, suknię nosiłam przez kilka godzin (bez całonocnego wesela), poddana została profesjonalnemu czyszczeniu, jej stan jest idealny. Cena: 1400 zł. Więcej zdjęć na maila. Możliwość przymiarki w Gdańsku. Kontakt: kaf2@wp.pl

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Sprzedam suknię ślubną Papilio Emeli (różowa) rozm. 38
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Grudnia 2005, 12:48 »
masz przepiekną suknie..

nie chcesz jej sobie zostawić na inne okazje.. typu bal sylwestrowy, karnawał czuy choćby wesele u koleżanki...???

teraz niezwykle ciężko jest sprzedać suknię.. ja za swoją nie dostałabym nawet połowy ceny sklepowej... więc zamiast ją oddawać komuś za bezcen rozważ możliwość pozostawienia jej sobie...

suknia nie wygląda ślubnie dzięki czemu jest uniwersalna... wystarczy ,ze krawcowa zetnie ci tren i gotowe.. ja tak ze swoją zrobiłam  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"