Autor Wątek: Sale weselne  (Przeczytany 2721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malajustine

• nowicjusz
  • *
Sale weselne
« dnia: 29 Maja 2009, 12:53 »
Planuje wesele na pazdziernik 2010 i osobiscie wolalabym zorganizowac je w jakims lokalu, bez stresowania sie zalatwianiem czegokolwiek.  Jednakze moj tato zaproponowal, ze on zorganizuje mi wesele (co oczywiscie przelozyloby sie na koszty)  i wszystkim sie zajmie.  Tylko kompeltnie nie mam pojecia gdzie znajde sale do wynajeciana mniej wiecej 100 osob.  Wiem, ze takie wesela sa czasem organizowane na ogrodkach dzialkowych czy tym podobnych salach.  Jesli ktokolwiek z was wie, gdzie znajduja sie takie miejsca w Szczecinie i okolicach to prosze piszcie, bede wdzieczna:)

Offline kjp468
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.10.2008
Odp: Sale weselne
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lipca 2009, 13:54 »
Ja Ci gorąco polecam sale nad Miedwiem w Morzyczynie w Motelu Polonus.  Sala jest naprawdę przepiękna i obsługa rewelacyjna.  Menu jest gotowe i rewelacyjne, maja tam świetne kucharki.  Organizuje sie tam wesela nawet na 150 osób może więcej, Jest stała dekoracja, ale bardzo ładna a w scianie za państwem młodym jestem zakochana :D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Lipca 2009, 15:25 »
kjp468 malajustinepyta chyba o salę bez obsługi gdzie wszystko organizuje się na własna rękę- więc raczej Polonus odpada....dziewczyny pisały w wątku o działkach chyba na Derdowskiego...............zerknij na wątek o salach  ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Kwietnia 2010, 13:50 »
co, jak co ale wspaniała obsługa w Polonusie???? Wolne żarty!  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...