Autor Wątek: salon/pracownia sukien w żninie  (Przeczytany 13800 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
Odp: salon/pracownia sukien w żninie
« Odpowiedź #30 dnia: 7 Maja 2009, 22:19 »
tak ja miałam przerabianą o jakiej 1,5 cm po kazdej ze ston, ale to trwa z 30 minut, tak więc spokojnie, robią poprawki, zweżają i nie marudzą a na końcu jak oddawalam ubabraną to pani tylko sprawdziła, czy wszystko oddałam. Naprawdę co za obsługa,polecam i jeszcze raz polecam.
Więc Carollaa nie martw się, będziesz mieć idealnie pasująca :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #31 dnia: 7 Maja 2009, 22:31 »
Jestem po pierwszej przymiarce i jak na razie suknia wygląda suuuper :) Niestety, muszę trochę pomarudzić na obsługę. Byłam umówiona na 9.00. Przybyłam do salonu kilka minut wcześniej, usiadłam i czekałam na swoją kolej. Nikogo oprócz mnie nie było. Czekam, mija 9.00 i nic. 9.10 i nic. Wchodzi jakaś dziewczyna z mamusią i gna do lady. 9.15 - ja nadal czekam. 9.20 - przychodzi kobitka z salonu i zaczyna obsługiwać tę inną dziewczynę (też do przymiarki). Zwracam grzecznie uwagę, że byłam tu wcześniej. A ona każe mi czekać. Dopiero o 9.40 poproszono mnie do przymierzalni. Przemilczę jaki miałam wtedy nastrój..... Na szczęście sukienka wynagrodziła mi stracony czas.

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Maja 2009, 23:00 »
japcio, spokojnie, bylaś grzeczna i ładniejsza od tej dziewczyny wczesniej więc czekałaś :), że jakby ktoś wszedł do salonu-to miałaś robic za reklamę :). To oczywiście żart. Obsługi nie będziesz mieć na ślubie a sukienkę tak i sobrze, zę się z tego cieszysz :)

Offline kingabydgoszcz

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009r.
« Odpowiedź #33 dnia: 9 Maja 2009, 11:03 »
Ja też właśnie w tym tygodniu byłam na przymiarce na szczęście nie czekała tyle, byłam umówiona na 10 i o tej zostałam odrazu zaproszona do przymierzalni, ale za to co innego mnie zdenerwowało okazało się że sukienka nie jest do końca uszyta tak jak chciałam, tren nie był z tego materiału który zamawiałam i dół sukni się troche różnił Pani która przyjmowała zamówienie stwierdziła , że sama zmieniła troche dół sukienki bo tak ładniej wygląda:) Na szczęście mają mi to wszystko poprawić do czasu odbioru.  Mam nadzieje że jak w lipcu pojade ją odebrać bedzie taka jak chciałam tymbardziej , ze jej nie wypożyczam tylko kupuje.

Offline syla:)

• forumowicz
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #34 dnia: 14 Lipca 2009, 13:30 »
Słyszałam, że w Żninie mają dużo pracy i trzeba zamówić sukienkę rok wcześniej, czy to prawda?

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 16 Lipca 2009, 07:10 »
Nie sądzę syla, bo to zależy w jakim momencie roku się stawiasz i czy chcesz szyć czy wypożyczać. Z tym drugim nie ma problemu czasu, ale dostępności, bo im wcześniej zamówisz, tym większy masz wybór.

Offline Andżela26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4 lipiec 2009
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Lipca 2009, 08:56 »
Wypożyczałam suknię z salonu "Kasia" ze Żnina.  Bardzo duży wybór fasonów zarówno w kolorze białym, ecri oraz innym.  Bardzo miła obsługa, poświęcają dużo czasu klientce.  Mają spory wybór dodatków i Panie podpowiadają pannie młodej w czym wygląda olśniewająco.  Na ostatniej przymiarce przy odbiorze sukni troszkę czasu trzeba zarezerwować - u mnie to trwało ok.  3 godzin.  Ceny mają bardzo korzystne i w ciągu 2 dni po ślubie masz czas na zwrot sukni.  Polecam ten salon.  Na pewno będziecie zadowolone.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 16 Lipca 2009, 11:01 »
A macie zdjęcia uszytych sukni?

Jukienka nie jest do końca uszyta tak jak chciałam, tren nie był z tego materiału który zamawiałam i dół sukni się troche różnił Pani która przyjmowała zamówienie stwierdziła , że sama zmieniła troche dół sukienki bo tak ładniej wygląda

Właśnie tego się boję...

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Lipca 2009, 14:25 »
A ja  słyszałam ostatnio, że salon sukien Dominika z siedzibą w Inowrocławiu ( ale mają sklep też w Bydgoszczy na Dworcowej ), który działa na podobnej zasadzie - zaczyna "doganiać" w renomie salon ze Żnina - w Żninie jeszcze nie byłam, byłam za to w Dominice i mają naprawdę fajne suknie, bardzo lekkie ( w porównaniu z innymi sukniami, które przymierzałam i których ciężar o mało nie wgniótł mnie w ziemię ;) ) i chyba stosunkowo niedrogie ( tak do 2000 )... Jak pojadę do Żnina to podejmę decyzję w którym kupować ale jak ktoś ma jakieś opinie o tym "Dominika" to chętnie posłucham :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 16 Lipca 2009, 17:32 »
Ja też byłam w dominice przed żninem, ale niestety chyba trafiłam na zły dzień pani, która tam była, bo potraktowała mnie jak zło konieczne :/ tak też bywa. Mi sie osobiście niewiele sukienek tam podobało, pewnie dlatego, że nie lubie zbyt wymyślnych.

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #40 dnia: 16 Lipca 2009, 22:31 »
A prawda... Jak ja byłam to pani najpierw z uśmiechem powiedziała, że jakbym chciała przymierzyć to chętnie służy pomocą a jak się zdecydowałam na przymiarkę to już po dwóch sukniach  miała taką minę, że już trzeciej nie śmiałam przymierzyć ;)

Offline Gwiazd3czka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17-10-2009
« Odpowiedź #41 dnia: 18 Lipca 2009, 18:24 »
POLECAM ŻNIN!!!!
Wczoraj wróciłam ze Żnina i jestem pod wielkim pozytywnym wrażeniem.  Pani która tam pracuje jest niezwykle przyjemna, pomocna i chętnie doradza.  Nie ma najmniejszego problemu przymierzyć nawet 5 sukienek ;) Wiec wczoraj wybrałam sukienkę, pani wzięła wymiary i teraz tylko trzeba pojechać i odebrać sukienkę do wypożyczenia ;-) No i najważniejsze za wypożyczenie sukienki która dopiero została uszyta to 590zł czyli jednym słowem ZA DARMO :) POLECAM WAS NAPRAWDĘ JEDŹCIE DO ŻNINA BĘDZIECIE ZADOWOLONE NIE TYLKO Z OBSŁUGI ALE I NA PEWNO Z SUKIENKI ŚLUBNEJ  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Sierpnia 2009, 16:58 »
Moja sukienka uszyta w Żninie wisi już u mnie w mieszkaniu :) Odebrałam w sobotę. Jestem bardzo zadowolona i z ręką na sercu polecam to miejsce! Tam też kupiłam buty i welon.