Mam do sprzedania swoją suknię ślubną. Dwucześciową gorset ze spódnicą wraz z dodatkami(satynowy szal dwa welony(długi do kościoła i krótki na imprezę), halka). Suknia uszyta z satyny w pracowni Shani Triss, niezbyt obficie zdobiona. Na gorsecie sa bordowe lamówki pieknie wyszczuplajace oraz delikatne hafty, z tyłu gorset sznurowany, z możliwością regulacji. Spódnica ma tren ozdobiony na środku tym samym rodzajem koronki co gorset, tren "wypływa" spod delikatnie ozdobionych listków. Z przodu spódnica asymetrycznie ozdobiona haftem. Suknia bardzo dostojna, dodająca uroku i lekkości nawet wiekszej kobiecie. Proszę obejrzeć zdjęcia starałam sie pokazać suknię z każdej strony. Suknia do przymiarki w Warszawie, prosze o kontakt mailem lub telefonicznie 506 163 630 venus@is.com.pl. Cena do negocjacji, ja zapłaciłam za nią 2300PLN
Dla chetnych jest możliwość zakupienia kamizelki wraz z musznikiem dla pana idealnie pasujacych do paskow na sukni.
WYMIARY:
Wzrost: 178 + 9,5 obcas
Biust: 102
Talia: 77 (chudłam w trakcie jest zapas i mozna odpuścić do 83)
Biodra: 104
Zdjęcia szczegółów sukni w zdjeciach na aukcji, również jesli ktoś chce mogę przesłac mailem.
ponizej link do aukcji allegro:
suknia oraz zdjęcia