Witam Was, była dzisiaj w hurtowni i jeżeli jedzie się tam z kimś kto zna się na materiałach, to wybierze coś fajnego dla siebie.
Ja zapłaciłam 330 zł za materiał tzn na sukienkę z atłasu, plus do tego materiał na płaszcz z cienkiej żorżety do tego 2 m drogiego materiału na aplikacje do tego podszewka i siatka po sukienkę, żeby na tym sie trzymała w literę A. Materiałów jest sporo i dodatków również, hurtownia nie reklamuje się, bo tam przede wszystkim zaopatrują się zakłady krawieckie i salony ślubne, więc nie maja potrzebny reklamowania się.
Warto pojechać ale z kimś kto zna się, sama nigdy nie kupiłabym materiału.
Pozdrawiam
Hurtowania materiałów i dodatków ślubnych jest w Czeladzi ul. Rzemieślnicza, nie wiem czy mogę podać nazwę, jak coś to przepraszam za naruszenie regulaminu. JORG tak hurtownia sie nazywa. Wpiszcie w google jej nazwę lub coś w stylu suknie i dodatki ślubne czeladź z nazwa ul. Rzemieślnicza i wyskoczy wam strona i kontakt.
A obrazowo to hurtowania jest przy drodze jak się jedzie z Sosnowca Pogoni do czeladzi na Piaski, za nowym osiedlem po prawej stronie za zakrętem.