Autor Wątek: Hurtownia z dodatkami ślubnymi!  (Przeczytany 41120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
Odp: Hurtownia z dodatkami ślubnymi!
« Odpowiedź #210 dnia: 6 Stycznia 2009, 22:45 »
szczerze mówiąc to po obejrzeniu strony internetowej tej hurtowni z Czeladzi jestem zawiedziona... nic mnie szczególnie nie zaineresowało :( żadnych rewelacji...

Offline karoola1986
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #211 dnia: 7 Stycznia 2009, 10:21 »
Nietsety prawda, chociaz ponoc to jest tylko czesc oferty.. wiec warto sie tam przejechac.. ja bede jechala w przyszlym tygodniu wiec dam znac co jest ciekawego :) musze kupic pare dodatkow,bo sie okazalo,ze nic nie mam :D a myslalam,ze zdobede welon i rekawiczki od siostry a sie okazalo,ze albo nie pasuje, albo sie popsulo:(

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #212 dnia: 7 Stycznia 2009, 12:57 »
Jeżeli chodzi o hurtownię w Czeladzi, to moja krawcowa tylko tam kupuje materiały do szycia. Mogę Wam zdać relację co kupiłyśmy i jak to tam wygląda w poniedziałek, bo będę tam wtedy kupować materiał, a strona faktycznie niczego ciekawego nie pokazuje, ale ja zdaję się na osobę, która zna się na krawiectwie.
Aha dzwoniłam tam i płatność tylko gotówką.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #213 dnia: 10 Marca 2009, 11:26 »
Witam Was, była dzisiaj w hurtowni i jeżeli jedzie się tam z kimś kto zna się na materiałach, to wybierze coś fajnego dla siebie.
Ja zapłaciłam 330 zł za materiał tzn na sukienkę z atłasu, plus do tego materiał na płaszcz z cienkiej żorżety do tego 2 m drogiego materiału na aplikacje do tego podszewka i siatka po sukienkę, żeby na tym sie trzymała w literę A. Materiałów jest sporo i dodatków również, hurtownia nie reklamuje się, bo tam przede wszystkim zaopatrują się zakłady krawieckie i salony ślubne, więc nie maja potrzebny reklamowania się.
Warto pojechać ale z kimś kto zna się, sama nigdy nie kupiłabym materiału.
Pozdrawiam
Hurtowania materiałów i dodatków ślubnych jest w Czeladzi ul. Rzemieślnicza, nie wiem czy mogę podać nazwę, jak coś to przepraszam za naruszenie regulaminu. JORG tak hurtownia sie nazywa. Wpiszcie w google jej nazwę lub coś w stylu suknie i dodatki ślubne czeladź z nazwa ul. Rzemieślnicza i wyskoczy wam strona i kontakt.
A obrazowo to hurtowania jest przy drodze jak się jedzie z Sosnowca Pogoni do czeladzi na Piaski, za nowym osiedlem po prawej stronie za zakrętem.

RELACJA

Offline misiagesia

• forumowicz
  • data ślubu: 10.07.2010 r.
« Odpowiedź #214 dnia: 23 Marca 2009, 17:43 »
Może mi ktoś posłać na priv adresy stron, bądź typowo adresy korespondencyjne do hurtowni tego typu na śląsku?? Ja jestem z okolic Tych a mój narzeczony z Rudy Śląskiej, więc jak widzicie cały śląsk może wchodzić w rachubę :) Z góry dziękuję!! :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #215 dnia: 24 Marca 2009, 09:30 »
Przeczytaj mój post i wszystkie namiary masz na tą hurtownię. Wrzuć nazwę JORG w google i też będziesz mieć wszystkie info.
Pozdrawiam  ;)

RELACJA

Offline kocisko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #216 dnia: 8 Maja 2009, 09:07 »
Fajna hurtownia z rożnymi kokardkami, balonami, tablicami weselnymi, opakowaniami, naklejkami na wódke , zaproszeniami i wszystkim co może przydać się na weselu jest w strzelcach opolskich koło dworca pkp nazywa sie KOBAKO