Autor Wątek: mam doła ;(  (Przeczytany 3628 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
mam doła ;(
« dnia: 6 Kwietnia 2009, 10:17 »
ślub za niecałe pięć miesiący, sala zarezerwowana, kościół, fotograf, samochód, orkiestra,suknia się szyje...a ja nie wiem czy dobry termin wybraliśmy, nagle zapragnęłam mieć ślub zimą, niczym kolowa śniegu  :-[ no i samej sukni też już nie jestem pewna, nawet nie porobiłam sobie zdjęć w przymierzalni bo aparatu nie miałam...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: mam doła ;(
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Kwietnia 2009, 12:47 »
nie jestes sama z takimi myslami, ja ostatnio przezywam chyba apogeum moich rozterek i watpliwosci!
glowa do gory, trzeba myslec pozytywnie. przemyslec to i owo w spokoju, poki jest jeszcze czas na odkrecanie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Kwietnia 2009, 12:56 »
ja od zawsze chciałam koniec sierpnia/ początek września a teraz takie myśli, no ja nie wiem już sama ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Kwietnia 2009, 13:02 »
mi sie tez moja data nie podoba ale jak w sobote posiedzialam sobie na grillu i mi slonko tylek przypieklo to stwierdzilam ze jak bedzie troszke chlodniej to bedzie bardzo dobrze
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Aimee

• bywalec
  • data ślubu: 09.07.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Kwietnia 2009, 13:14 »
czarna_mamba Ty nie porobiłaś zdjęć w czasie przymiarki, a ja kupiłam suknie za niemałą kasę tylko widząc ją na zdjęciach  ;) Teraz się tym nie przejmuje i co ma być to będzie. A Ty w swojej sukni na pewno wyglądasz olśniewająco i nie musisz wpatrywać się w zdjęcia żeby to wiedzieć. Skoro ja wybrałaś to nie ma mocnych to jest ta właściwa. Im więcej nad czymś myślimy, tym więcej mamy wątpliwości. Ja chciałam ślub w sierpniu dokładnie 8 w sobotę, a mam 9 lipca w czwartek  ;D I tez jest ok  :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Kwietnia 2009, 18:31 »
ojejku dziewczyny nie wiedzialam ze takie rozterki chwytaja czlowieka na kilka miesiecy przed slubem....  :(

Ale wiecie co.... jestescie ze swoimi narzeczonymi po kilka lat, do slubu przygotowywalyscie sie od miesiecy, suknia pewni tez byla wybierana starannie wiec... nie ma mowy o podejmowaniu zlych decyzji  ;)

Czy to ma znaczenie jaka bedzie data, sukienka czy menu... oczywiscie to jest wazne... ale moim zdaniem najwazniejsze jest Wasze przyszle, szczesliwe zycie w malzenstwie  ???

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Maja 2009, 11:18 »
Musimy jakoś się wspierać w tych nerwowych tygodniach- ja wczoraj przezyłam SZOK  :o :o :o :o Cos mnie tkneło zadzwonilam do restauracji
(nie wiem czy pisac jaka ale chyba to zrobie zeby ostrzec innych bo to bardzooooo popularne miejsce robienia wesel!!!!) aby potwierdzic termin sprawdzic czy aby na pewno jestemy zapisani i umowic sie  na spotkanie chociazby dla sprawdzenia aktualnych cen bo rezerwacja byla ponad rok temu wiec moglo sie zmienic.... Kiedy napomknelam o tym ze musimy zrobic aneks do umowy bo wzielam przez te restauracje Dja na poprawiny okazalo sie ze......... oni nie mają w kalendarzu naszych poprawin a w tej sali jest juz jakas impreza rocznica slubu czy cos w tym stylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakże ja się wscieklam dzisiaj jedziemy na 16stą na spotkanie z wlascicielami >:( >:( powiedzialm ze nie podaruje im tego i poprawiny MUSZĄ sie odbyc- tymbardziej ze mamy nocleg na 60osób zamówiony. No co za nieodpowiedzialni ludzie!!!! To po jaka cholere ja rezerwuje u nich nocleg-zeby goscie rano wstali i glodni wracali do domu?!?!!?!?!??!?!!?!? Niech sobie wybiją z głowy ze bede konczyc te poprawiny wczesniej!! dam znac na czym się skonczyło! Pozdr
kasia

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 8 Maja 2009, 11:34 »
Katrishja wspolczuje!!! Trzymam kciuki aby udalo sie to jakos zorganizowac!
Jaka to restauracja?

Daj znac co zalatwiliscie?

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 8 Maja 2009, 11:38 »
a co to za miejsce?
daj znac koniecznie co się udało wam załatwić

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Maja 2009, 10:38 »
i jak wyszło?

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Maja 2009, 11:47 »
Ta "wspaniała restauracja" to  JF Duet w Goleniowie!!! Na szczescie postawilismy na swoim i poprawiny normalnie się odbędą. Ale nawet przepraszam nie uslyszelismy!!!!!!!! Co za tupet! Kochani uważajcie naprawdę zaglądajcie ludziom przez ramię jak wpisują daty "u siebie" u nas właściciel (akurat on podpisywał)tak jakos ZAPOMNIAŁ!!!!!!!!!!!! Dobrze że w ogole zadzwoniłam bo tak to bym się z ręką w nocniku obudziła i nic bgym miesiąc przed nie zwojowała!! Dodatkowo poprosiłam szefową o pisemne zaświadczenie że wszystkie miejsca noclegowe które zarezerwowałam będą na terenie hotelu a nie w "willi" pół kilometra dalej-bo i tak się zdarzało!! Ehh... na szczescie mogę już odsapnąć ale bedę mieć teraz na nich DUŻĄ UWAGĘ!!!
kasia

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Maja 2009, 13:47 »
super ze wszystko udalo sie zalatwic!!

Rzeczywiscie JF Duet to baaaardzo popularne miejsce, szkoda ze taka wpadka akurat Tobie sie przytrafila.