Autor Wątek: Poszukiwany dobry videofilmowiec i fotograf  (Przeczytany 26990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CICHUTKA

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
Odp: Poszukiwany dobry videofilmowiec i fotograf
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Sierpnia 2008, 14:37 »
hejka!!!
Ja tez zdecydowalam sie na foto-strzelec takze wszystkim polecam.A widzialam zdjecia mojej kolezanki  robi extra zdjecia!!!!

;)

Offline iwonka820401
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05-09-2009
« Odpowiedź #61 dnia: 1 Września 2008, 09:50 »
Mogłabym prosić też o namiary na kamerzystę i fotografa z Olsztyna.  Sprawdzonego!!

Offline iwonka820401
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05-09-2009
« Odpowiedź #62 dnia: 2 Września 2008, 07:02 »
Szukam niedrogiego fotografa, ktory przeprowadzi sesję zdjęciową( album i ewentualnie płaytka ze zdjęciami) na 05. 09. 2009r.

Offline MandS
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 3 Września 2008, 16:43 »
Bogusia czy również mogę prosić o namiary na filmowca i fotografa.  Z góry dziękuję:)

Offline niedzwiedzduzi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #64 dnia: 8 Września 2008, 13:25 »
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę podać namiary (oczywiście na prv :) ) na fotografa, który mojej małżonce i mnie robił zdjęcia ślubne.  Na całość usługi składało się robienie zdjęć na przygotowaniach i błogosławieństwie, w kościele oraz na weselu (przywitanie oraz pierwszy blok taneczny razem z pierwszym tańcem).  Otrzymaliśmy od fotografa płytę ze wszystkimi zrobionymi zdjęciami, album zawierający 60 wybranych przez nas zdjęć oraz dwa zdjęcia rodzinne (to znaczy zrobione przed kościołem z wszystkimi gośćmi) w większym formacie.  Całość usługi kosztowała nas 800 złotych, ale zaznaczam, że umowę podpisywaliśmy rok przed naszym ślubem i wiem, że teraz usługi poszły w górę, ale nie jestem w stanie powiedzieć jaka jest w tej chwili ich cena.  Przyznam, że usłyszawszy cenę miałem wątpliwości, bo było to wyraźnie mniej niż większość innych fotografów.  Jakość usług jednak okazała się bardzo wysoka.  Ja w każdym razie byłem i jestem wciąż bardzo zadowolony.  W razie pytań, bądź jeśli ktoś chciałby namiar proszę pisać na prv:) Pozdrawiam

Offline majeczka123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Września 2008, 10:23 »
Znam paru dobrych fotografów,bo też się już rozglądam i mogę polecic (bo widziałam zdjęcia):

1. Serafiński-fotograf z Łomży,ale wszędzie dojeżdza-robi śliczne zdjęcia (jak dla mnie najlepszy fotograf),tylko ceny ma dość duże bo zaczynają się chyba od 1300 zł-polecam wejść na jego stronkę adresy podajemy na priv!Proszę zapoznać się z regulaminem forum

2. Piotrowska-dziewczyna pochodząca z Olsztyna,ceny ma przyzwoite,można się z nią umówić na taką tańszą sesję i droższą wszystko zależy od portfeli (ładne zdjęcia) i tego co chcielibyście mieć na tych zdjeciach(elastyczna Kobitka)  adresy podajemy na priv!Proszę zapoznać się z regulaminem forum

3. A moja siostra robiła zdjęcia takie w starym stylu (bardzo efektywnie wyszły na starej stacji kolejowej-jak dla mnie bomba) ich adres  adresy podajemy na priv!Proszę zapoznać się z regulaminem forum
 -ceny takie dostepne 1700 zł za pełną obsługę.

A jeśli szukacie innych fotografów to warto wejść na stronkę  adresy podajemy na priv!Proszę zapoznać się z regulaminem forum

Mam nadzieję że jakoś wam pomogłam.

Miłego szukania!!
Umieszcza adresy stron www
« Ostatnia zmiana: 10 Września 2008, 11:17 wysłana przez Maja »

Offline Karka_karka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #66 dnia: 6 Listopada 2008, 09:24 »
A ja - oryginalnie ;) - poproszę o namiary na kamerzystę

Offline batat
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 6 Listopada 2008, 14:06 »
A słyszeliście może coś o Pracowni Fotograficznej "Fota" (Marta i Michał Topa)? Wiem, że nie należą do tanich, ale robią piękne zdjęcia. . . Warto?

Offline kobieta_1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 6 Listopada 2008, 22:11 »
Cytat: iwonka820401 link=topic=11746. msg677213#msg677213 date=1220331743
Szukam niedrogiego fotografa, ktory przeprowadzi sesję zdjęciową( album i ewentualnie płaytka ze zdjęciami) na 05.  09.  2009r. 

Jeśli jesteś zainteresowana, to mogę podać namiary (oczywiście na prv :) ) na fotografa, który robił nam zdjęcia ślubne.   Na całość usługi składało się robienie zdjęć na przygotowaniach i błogosławieństwie, w kościele oraz na weselu (przywitanie oraz pierwszy blok taneczny razem z pierwszym tańcem).   Otrzymaliśmy od fotografa płytę ze wszystkimi zrobionymi zdjęciami, album zawierający 60 wybranych przez nas zdjęć oraz dwa zdjęcia rodzinne (to znaczy zrobione przed kościołem z wszystkimi gośćmi) w większym formacie.   Całość usługi kosztowała nas 800 złotych, ale zaznaczam, że umowę podpisywaliśmy rok przed naszym ślubem i wiem, że teraz usługi poszły w górę, ale nie jestem w stanie powiedzieć jaka jest w tej chwili ich cena.   Jakość usług okazała się bardzo wysoka.   Jesteśmy bardzo zadowoleni.   Pozdrawiam

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
« Odpowiedź #69 dnia: 9 Listopada 2008, 11:36 »
Jeśli można to ja bym prosiła o te namiary Pozdrawiam

Offline kobieta_1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Listopada 2008, 11:39 »
Z tego co moge Ci powiedzieć to warto.  Niestety nasz termin miał już zajęty
« Ostatnia zmiana: 12 Listopada 2008, 09:27 wysłana przez Maja »

Offline mirbella
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Grudnia 2008, 16:52 »
Czy mogę prosić o namiary fotografa ? bardzo dziękuję

Offline miumiu

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16maja2009
« Odpowiedź #72 dnia: 16 Lutego 2009, 21:23 »
:) Mogę polecić naszego fotografa, widziałam efekty jego pracy i nasi przyjaciele,którzy mieli u niego sesję  byli bardzo zadowoleni.
Wiem,że za 800zł jest plener,kościół,ok 300zdjęć na dvd, 40 na papierze i album. My wybraliśmy wersję za 1300zł: przygotowania, plener ,kościół,impreza do 1:00,1000 zdjęć na dvd,100 na papierze,jedno 20x30cm, dwa albumy dla rodziców i jeden dla nas. Jeżeli ktoś jest zainteresowany prześlę link na stronę,gdzie można zobaczyć galerię.

Offline gosiek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 16 Lutego 2009, 21:57 »
miumiu Ja poproszę o te namiary (na priv), z tego co piszesz, oferta tego fotografa jest ciekawa

Offline manx
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21 sierpnia 2010
« Odpowiedź #74 dnia: 16 Lutego 2009, 22:23 »
Hej :) ja też bym prosiła Ciebie miumiu. Jestem zainteresowana bo te 1300 to całkiem całkiem bo jest dużo zdjęc na dvd i w papierze.

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
« Odpowiedź #75 dnia: 17 Lutego 2009, 09:02 »
miumiu Ja też poproszę o te namiary  :D

Offline manx
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21 sierpnia 2010
« Odpowiedź #76 dnia: 28 Marca 2009, 20:01 »
hej! odnawiam temat :) mamy z narzeczonym dylemat... podoba nam się praca firm współpracujących ze sobą: wideofilmowanie Amadeofilm i fotografia Powiedz TAK. Czy ktoś korzystał z ich usług? jakie macie opinie? jeśli chodzi o ich solidność i profesjonalizm? Bo portfolio obie firmy mają imponujące (zdjęcia powiedz tak są tez na stronie amadeo)...

A może polecacie coś innego w rozsądnej cenie? - czyt. do 3 tys za obie usługi :)

za wszelkie podpowiedzi dziękujemy :)