Autor Wątek: sala Jaworzno i okolice  (Przeczytany 3443 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shizaxa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
sala Jaworzno i okolice
« dnia: 1 Kwietnia 2009, 02:10 »
Witam :)
Potrzebuję sali własnie w okolicach Jaworzna, mogą być również Mysłowice, Chrzanów, Imielin. . . na ok 100osób. . . chciałabym się zorientować w takich w restauracjach oraz samych salach np na ogródkach.  Bo ja już wiem że nic nie wiem ???

Offline elka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.08.2008
Odp: sala Jaworzno i okolice
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Kwietnia 2009, 20:08 »
Hej. 3 lata temu byłam z Moim Mężem na weselu u znajomych w Cięzkowicach w restauracji Podkowa - na stadninie koni. Restauracja świetna, otoczenie, jedzenie i obsługa t poprostu bajka - polecam

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Kwietnia 2009, 11:43 »
Ja bylam w tej restauracji na weselu w zeszlym roku i rowniez bylam pod wielkim wrazeniem. Podobalo mi sie doslownie wszystko. Tylko, ze 100 osob to nie koniecznie tam wejdzie. Nas bylo jakies 80 osob. Nie czulo sie tloku, ale to w glownej mierze dlatego, ze doskwieral upal i zaobserwowac mozna bylo ciagla rotacje (stolik-parkiet-swieze powietrze). Tym chetniej goscie wychodzili, ze otoczenie imponujace.

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Kwietnia 2009, 12:09 »
Jaworzno: sprawdz Dworek w centrum - minusem jest to, ze jest wlasnie w samym centrum, ale ma ogrodek.
Mysłowice: Trojak, Turkus (chyba jest duzy), Hoga, Stokrotka (obsluguja sale na ogrodkach w Brzezince), Lari.
Imielin: U Knopka (nie mam pojecia na ile osob, ktos tu juz gdzies cos pisal).
Niedaleko Imielina: Lędziny - Pinocy, Bieruń Nowy - sala przy OSP, Chelm Śl. - sala na Fawencie,
Tyle mi przychodzi do glowy.

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Kwietnia 2009, 23:18 »
Mam namiary na sale w jaworznie ,a na ogródkach jak bedziesz zainteresowana to napisz wyśle namiary .