Autor Wątek: Zespół Pawana  (Przeczytany 3116 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kodi_tk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: kwiecień 2010
Zespół Pawana
« dnia: 13 Lutego 2009, 17:49 »
Czy ktoś miał kiedyś na weselu zespół "Pawana", zastanawiam sie który zespół wybrać ten czy może Express duo.  O tym drugim słyszałem wiele dobrego ale o Pawanie nic, z ich dema wynika ze bardzo ładnie graja, ale to tylko demo :/

Offline wallstreet
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Pawana
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lutego 2009, 09:37 »
Idź do nich na wesele- jeśli grają w okolicy i sprawdź osobiście.  My byliśmy u naszego zespołu (też w Bydgoszczy) sami nam zaproponowali i wiedzieliśmy co proponują i jak grają.  Wiem że Pawana gra bardzo głośno - więc może zaszkodzić starszym na weselu bo nie będą mogli sobie pogadać a przecież starsi lubią sobie pogadać z dawno nieoglądanymi rodzinami.  Co do Express duo to szczerze nie słyszałam o nich (moze szukaliśmy w innych końcach Bydgoszczy ;-)
pozdrawiam

Offline kodi_tk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: kwiecień 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Marca 2009, 21:16 »
Spotkaliśmy się z tymi dwoma zespołami i wybór padł na. . .  Expres duo +, z całej rozmowy i z przesłuchań różnych utworó wynika, że jest to naprawdę profesjonalny zespół, mam nadzieję, że po weselu będę go mógł polecić każdemu.  Dziękuję Wam za zainteresowanie.  Pozdrawiam

Offline syla:)

• forumowicz
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Kwietnia 2009, 20:36 »
A mogą poprosić na priv cenę za Express duo i Toma-To? Z góry dziękuję

Offline syla:)

• forumowicz
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Kwietnia 2009, 12:25 »
Sama już postarałam się o cennik Toma-to:P Tylko interesuje mnie teraz kwestia Waszej opinii o prowadzeniu przez ten zespół całej imprezy, oczepin itd. Ktoś bawił się przy ich muzyce?