Autor Wątek: AMERYKAŃSKA SUKNIA Z KRYSZTALKAMI SVAROWSKIEGO  (Przeczytany 2582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bscentrum

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2008
AMERYKAŃSKA SUKNIA Z KRYSZTALKAMI SVAROWSKIEGO
« dnia: 25 Września 2008, 00:01 »
Suknie przywiozlam z USA, jest to suknia z gorsetem a nie gorset plus spodnica, wyglada sie w niej rewelacyjnie i szczuplo, rozmiar pasuje na 36 i 38, w komplecie rowniez dodaje welon z krysztalkami Svarowskiego oraz narzutke i kolo do sukni. Caly komplet kosztowal mnie 4500zl, sprzedam za 2500 zl - do negocjacji. Suknie amerykanskiej projektantki Maggie Sottero mozna ogladnac w internecie. Suknie nie zniszczona w stanie idealnym , wyczyszczona w profesjonalnej pralni chemicznej. Suknia ma fantastycznie podpinany tren, w ogole nie widac ze jest taki mega dlugi. POLECAM GORACO dla eleganckiej panny młodej, ktora chce byc oryginalna!takiej drugiej sukni nie ma w Polsce!wiecej zdjec chetnie wysle na maila!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Odp: AMERYKAŃSKA SUKNIA Z KRYSZTALKAMI SVAROWSKIEGO
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Września 2008, 22:05 »
Piękna suknia, poproszę o zdjęcia na e-mail oraz z jakiej jesteś miejscowości??

Offline bscentrum

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Września 2008, 23:00 »
Chętnie wyślę Ci zdjęcia "myszko" tylko podaj mi swoj adres e-mail albo udostępnij w profilu. Jeśli chces mój adres jest w moim profilu więc napisz mi maila a ja natychmiast wyśle fotki. Sosnowiec trochę daleko,ale moja suknia szła aż z USA więc zrobiła wiele kilometrow!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Kwietnia 2009, 20:37 »
To ja pomogę z fotkami :)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline bscentrum

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Kwietnia 2009, 23:17 »
dziekuje za pomoc, probowalam zaladowac nowe fotki i sie nie dalo, zmienilam cene sukienki na 1800 zl jako caly komplet z kolem, pieknym welonem pasujacym  wraz z krysztalkami oraz z bolerkiem rowniez z krysztalkami . do ogladniecia w Szczecinie.