Autor Wątek: Hurtownie z artykułami ;) bezalkoholowymi  (Przeczytany 3807 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Hurtownie z artykułami ;) bezalkoholowymi
« dnia: 7 Marca 2006, 19:21 »
Hej kobitki z południa, macie może jakieś namiary na hurtownie, gdzie można zrobić jakieś zaopatrzenie w %?
Zastanawiamy się, czy nie udać się po alkohol do Czech (znamy tam dobrą w smaku wódkę w ładnych butelkach) ale jakoś rodzicom nie bardzo się to widzi - jak tylko o tym mówimy, to padają słowa typu: ....a nie wiadomo jak ludzie zareagują na zagraniczne trunki.....
zastanawialiśmy się jeszcze nad czymś takim (pewnie mi kruca adres usuną)
Ale najpierw chciałabym poznać ceny hurtowe więc jak coś macie to proszę o informacje :)

A tak na marginesie - to jakie macie zdanie na temat "zagranicznej" wódki na stole?
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Marca 2006, 20:02 »
Monika ten Martinez niezły. Ja czegoś takie osobiście nie widziałam, a nawet nie słyszałam. Ciekawe jak to wygląda cenowo. Ale powiem pomysł dość fajny. :D

Natomiast jeżeli chodzi o hurtownie to my kupowaliśmy wódeczkę w Makro w Sosnowcu.  :)
Powiem tak: nieraz taniej niż w hurtowniach czy Makro można kupić wódeczkę w hipermarketach. Lidl ma dość niskie ceny.  :)
Zobaczymy co jeszcze zaproponują nam dziewczyny z naszego regionu? :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Marca 2006, 20:06 »
Aha, a jeżeli chodzi o wódeczkę np. z Czech to ja bym tak nie kupowała. Ja jestem na nie. Już mineły czasy kiedy to wszyscy jeździli do Czech bo było taniej. U nas w Polsce znowu nie ma aż tak drogiego alkoholu, ceny są podobne. :)  Ale to moje zdanie, a jak Wy zrobicie to już Wasza sprawa. :D

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Marca 2006, 15:48 »
Cytat: "Marta"
Monika ten Martinez niezły. Ja czegoś takie osobiście nie widziałam, a nawet nie słyszałam. Ciekawe jak to wygląda cenowo. Ale powiem pomysł dość fajny.  

Ceny Martinez'a wcale nie odbiegają od normalnych cen wódek - za 0,5l (w zależności od rodzaju butelki) trzeba zapłacić 21, 22, 27zł - a na ulotce mam napisane, że dodatkowo daja 8% rabatu - ale nie jest napisane - przy jakich warunkach zakupu :) Te wódki były wystawiane na targach w Katowicach. Mozna było nawet spróbować, ale niestety ja kierowca więc.... nie wiem jaki ma smak..... facet mówił coś tam, że to jest rozrabiane ze spirytusu 4rokrotnie reatyfikowanego (czy jakoś tak) Ale zupełnie nie znam się na tym i nic mi to nie mówi :( ale z drugiej strony - czy smak jest taki ważny - i tak wypiją......  :):):) a te grawerowane butelki są super!! Na stronie ich nie bardzo widać - ale to coś w rodzaju butelek jakie ma Chopin.....

Offline aniata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Marca 2006, 09:48 »
Kupowalismy alkohol w hurtowni w Bytomiu. Kiedys już pisałąm,ze super było,ze mogliśmy nadmiar oddać a w razie sporego spożycia bylismy umówienii na telefon.

Offline monika_mb

• entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2006, 17:29 »
Hej! Byliśmy wczoraj w hurtowni w KEMie - kategorycznie odradzam, totalna porażka! Ceny kosmos! Tzn. za butelkę 0,5l o 2,5-3zł więcej niż w normalnym hipermarkecie! Nawet po udzieleniu rabatu wychodzi ze złotówkę drozej! Co to za hurtownia z tak przebitymi cenami??!!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Marca 2006, 09:39 »
No, właśnie Monika mi też się tak wydawało, że obecnie kiedy powstało dużo hipermarketów to wódeczka w hurtowniach wychodzi drożej.