Autor Wątek: Romantyczna suknia Slubna Visual Chris, Poznań  (Przeczytany 3773 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elsa
  • nowicjusz
  • *
Romantyczna suknia Slubna Visual Chris, Poznań
« dnia: 13 Stycznia 2006, 11:50 »
Witajcie! Mam do sprzedania suknie ślubna romantyczna, piękną ale za razem skromną. Suknia składa sie z gorsetu haftowanego podkreslającego talię, wiązanego z tyłu, na naramkach, dekold wydłużóny, ala szpic i spódniczy z jedwabiu, osobno halka usztywniająca z jednym drutem na samym dole. Moj wzrost to 163 cm, spódnica jest szyta na obcas od 5-8cm, z trenem. Na tren składa sie półtora materiału aby uzyskać naturalny kuperek. Jest możliwośc podpięcia trenu. Suknia jest szyta przez Visual Chris z Poznania: www.visualchris.pl, raz uzywana, bardzo funkcjonalna, nie ogranicza ruchów w tańcu, każda z dziewczat będzie sie w niej swobodnie i szczupło czuła. Suknia jest czyszczona. Posiadam do niej dodatkowo rękawiczki, pasek do pończoch i buty używane r. 38,5cm. Cena 580zł, do uzgodnienia. Chętnie wyslę zdjęcia na adres e-mail, gdyz maja duża pojemnośc i się tu nei mieszcza, oczywiście istnieje możliwośc przymiarki w Poznaniu.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Stycznia 2006, 15:57 »
Cytat: "elsa"
na naramkach

Co to są te "naramki"?? :roll: JU nie pierwszy raz sie z czyms takim spotykam i szczerze mowiąc, nie bardzo wiem o co chodzi (może o ramiączka?)....Czy może tylko ja tego nie wiem :?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Stycznia 2006, 17:45 »
Zgadza sie Aga, naramki to ramiączka :D

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Stycznia 2006, 18:35 »
Cytat: "Agnieszka32"
Co to są te "naramki"??

hehehe no tak.....  :lol: Może o gwarze porozmawiamy? nic się nie martw Agnieszko za każdym razem muszę tłumaczyć co to są naramki  :D i szneka z glancem  :mrgreen:

elsa, nie otwiera się stronka gdzie można zobaczyć sukienkę  :roll:
czekam aż szczęście powróci...