Autor Wątek: demetrios 2005  (Przeczytany 15529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
demetrios 2005
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Lutego 2005, 08:35 »
Cytat: "Tajusia"
ale z ubiegłorocznej kolekcji i teraz mam problem bo u mnie w mieście już nie można jej dostać - a po niej to żadna inna już mnie tak nie zachwyca   :(

tajtusio

my w szczecinie mmy ten model ale uwaga - rozmiar 38

z tego co mówiła ta pani w szczecinie salony wypożyczają ja między swoimi przedstawicielami więc jeśli salon w poznaniu wystąpi do szczecina o wypozyczenie to napewno ją tobie przeslą...

ten rozmiar.. hmm.. ja mam dół w rozmiarze 38/40 i spokojnie w nim się mieściłam... biusci to problem, bo nie moge sie dopiać góra.. więc jesli masz rozmiar 38/40 ta suknia powinna być dobra na ciebie...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
demetrios 2005
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Lutego 2005, 11:12 »
A w jakim kolorku  :hopsa:
Błagam w białym, śnieżnobiałym - bo taką bym chciała  :blagam:
A koszt wypożyczenia takiej sukenki? Jak wyglądała w realu Moniczko? Plis napisz!!!!!!
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
demetrios 2005
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Lutego 2005, 12:46 »
Dla wszystkich miłośniczek Demetrios. Obecnie z salonach Lisa Ferrera(tam są właśnie suknie firmy Demetrios, Lisa Ferrera i Cosmobella) jest super promocja. Może te informacje okażą się pomocne, bo okazje są tam, moim zdaniem, warte uwagi.

Szczegóły promocji:
Opcja 1:
Osoba, która dokona zakupu sukni z kolekcji Demetrios, Lisa Ferrera i Cosmobella lub złoży na nie zamówienie od 9 lutego do 19 lutego, będzie uprawniona do otrzymania
następujących dodatków gratis:
- 1 stroik we włosy lub na szyję,
- 1 welon o długości do 1m bez haftów (inne welony płatne wg aktualnego
cennika w salonie Lisa Ferrera),
oraz do zakupu 1 dowolnie wybranej pary butów ślubnych Lisa Ferrera z 50%
rabatem.

Opcja 2:
Osoba, która wypożyczy suknię poprzez złożenie stosownego zamówienia i wpłatę
zaliczki ustalonej w salonie, będzie uprawniona przy zamawianiu lub odbieraniu sukni
do dokonania zakupów następujących towarów z 50% rabatem:
- 1 stroik we włosy lub na szyję,
- 1 welon o długości do 1m bez haftów (inne welony płatne wg aktualnego
cennika w salonie Lisa Ferrera),
- 1 dowolnie wybrana para butów ślubnych Lisa Ferrera.

Promocja dotyczy także sukni ślubnych zamawianych/kupionych za gotówkę bądź w
systemie ratalnym.

Offline Karola
  • nowicjusz
  • *
demetrios 2005
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Lutego 2005, 13:24 »
Tajusia sukienka bombowa. Sliczna, już gdzieś ja widziałam i też porwała moje serce. Widzę że mamy podobny gust. Ja również będe miała rozpuszczone włosy (bo mam nieładny profil hie hie). Powiedz mi proszę, do tych topielczych włosów-jak to moja babcia mawia- będziesz miała welon. Rany, jak ja nie założe welonu, to mama w żarcie co prawda, ale oznajmiła, ze nie przychodzi. :D Sama nie miała, więc teraz mi "ryczy". Ale jak tu upiąc welon do rozpuszczonych. A na pewno nie chce ic upinać. buuu ratunku

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
demetrios 2005
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Lutego 2005, 22:43 »
Cytat: "Tajusia"
A w jakim kolorku  :hopsa:
Błagam w białym, śnieżnobiałym - bo taką bym chciała  :blagam:
A koszt wypożyczenia takiej sukenki? Jak wyglądała w realu Moniczko? Plis napisz!!!!!!

koszt wypożyczenia - połowa stawki za suknię

a ta w szczecinie... o ile pamietam ta w szczecinie jest w kolorze łamana biel....bladziusi ecru... lepiej się zapytaj, bo nie jestem na 1000% pewna... jeśli nie w sczecinie powinien mieć ten kolor inny salon w polsce więc powinnaś dostać swój ukochany kolor... ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
demetrios 2005
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Lutego 2005, 23:24 »
Witaj Karola  :D
Ty też Poznanianka widzę - przybij piątkę  :brawo_2:

Ja bezwzględnie będę mieć rozpuszczone włosy bo mi się najbardziej podobają i zresztą w takich najkorzystniej wyglądam, poza tym -na żarty- ale zawsze  :lol: mój narzeczony stwierdził że jak będę mieć upięte albo w koczku to się ze mną nie ożeni, więc nie mogę ryzykować  :urwanie_glowy:
Co do welonu to właśnie go nie będzie bo do rozpuszczonych włosów mniej pasuje, ale ja zdecydowałam że nie będę mieć welonu już dawno (jeszcze het het czasu temu) jakoś do mnie nie pasuje. Na szczęście moja mama mnie rozumie (sama wymigiwała się jak mogła od welonu, w końcu sobie taki króciutki załatwiła :lol:).
Powiem Ci że w tym dniu musisz czuć się pięknie i w miarę swobodnie i jeśli będziesz mieć welon, którego nie chcesz to przez cały czas będzie Ci to psuło humorek, spróbuj z mamą spokojnie porozmawiać i wyjasnić że to Twój dzień- napewno zrozumie.

P.S. Możesz zawsze użyć argumentu tradycji welonu (wiesz o co mi chodzi :wink: )!

Do Moni!
Dziekuję za wszyściutkie informacje- dzięki że starasz mi pomóc! Prawdziwy z Ciebie :aniolek:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
demetrios 2005
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Lutego 2005, 07:53 »
Hej,
Byłam wczoraj w demetriosie i się strochę załamałam  :(
Przymierzyłam taką suknię jak Olcia i jestem zachwycona.Wygląda się w niej super, bardzo wyszczupla i jest.......SUPER!!!ale niestety ju ż jej nie można wypożyczyć,a jedynie kupić...Pani mi powiedziała,że jest już zarezerwowana na wrzesień i nie mogą jej wypożyczyć wcześniej.
Ta rezerwacja to pewnie jest dla Olci  :)
Gratulacje dla Olci - świetny wybór :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline olcia
  • nowicjusz
  • *
demetrios 2005
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Lutego 2005, 23:06 »
oj widze ze moja sukienusi ma branie:) mialam nosa zeby od razu ja zaklepac,chociaz myslam sobie ze do 17 wrzesnia jeszcze tyle czasu...
hmm dziwne ze nie sprowadza kolejnego modelu do wypozyczenia. Świetne jest to ze nie ma wilokrotnego wypozycznia( w jednym salonie bylam , spodobal mi sie model, pani zajrzal w swoj zeszycik zapisow i stwierdzila ze suknia jest juz zamowiona na 3 wrzesien i chyba sie nie wyrobia z czyszczeniem,nie chcialam nawet wiedziec ile osob obtancuje w "mojej"sukni,poza tym nie chcialam ryzykowc tego "ze sie nie wyrobia z czyszczeniem";dlatego ciesze sie ze w demertosie moge byc pewna mojej wybranej kiecki.
pozdrawiam , i mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie