Autor Wątek: OSTRZEGAM PRZED HOTELEM JASEK WE WROCŁAWIU  (Przeczytany 3987 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sekretarka
  • nowicjusz
  • *
OSTRZEGAM PRZED HOTELEM JASEK WE WROCŁAWIU
« dnia: 26 Września 2005, 22:43 »
Witam serdecznie,
Pragnę się z wami podzielić przykrym doświadczeniem jakie nas spotkalo przy zalatwianiu przyjęcia weselnego w hotelu JASEK we Wrocławiu.
Otóż po podpisaniu umowy na dzień 09092006 i wpłaceniu zaliczki w kwocie 1500 właściciel po dwóch dniach WYMUSZAŁ na nas zmianę terminu przyjęcia weselnego. Powodem tej zmiany miał być sąsiad właściciela hotelu, który podobno dwa lata temu zarezerwował "NA GĘBĘ" ten termin. My zaś znając termin przyjęcia załatwiliśmy sobie orkiestrę, kamerzystę, fotografa i juz mieliśmy iść do księdza ..... kiedy zaczęło sie NEKANIE i WYMUSZANIE zmiany terminu. Nie ważne że mieliśmy UMOWĘ i wpłaciliśmy ZALICZKĘ ale właściciel wymuszał na nas zmianę terminu na 16092006. Przypomnę że rzekomy sąsiad nie miał żadnej umowy !!! Nie pozostało nic innego jak zerwać umowę. Myślałem, że to państwo młodzi wybierają sobie termin ślubu i wesela, a nie chamski właściciel. Nie dajcie się nabrać tym oszustom, krętaczom i naciągaczom.
Paweł.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Września 2005, 11:24 »
No faktycznie przykra sytuacja. :x  Współczuję. :|

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Września 2005, 12:10 »
o kurde przesada to po jaką choinkę w takim razie podpisuje się umowe i wpłaca się zaliczkę

współczuje

Offline monisien

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Września 2005, 15:26 »
Myśmy też planowali odwiedzić JASKA i tam zrobić wesele (nota bene w tym samym terminie 9.09.2006). ;O)
Ale wiecie... Jak ja bym miała hotel i mój przyjaciel by się zamówił na za 2 lata, to zapisałabym sobie na czerwono w kalendarzu, żeby nie dopuścić do takiej sytuacji...
Ale jakbym zgubiła kalendarz np... i przyjaciel mi by się przypomniał... no to chyba też bym go wybrała... Nawet jeśli wcześniej umowę podpisałam z kimś innym.
Niestety musimy pamiętać, że tak na prawdę to tylko dla nas i naszych najbliższych to jest Wielki Dzień, dla całej reszty to tylko i wyłącznie biznes... :O(

[ Dodano: Wto Wrz 27, 2005 3:57 pm ]
Cytat: "agulkaaa"
o kurde przesada to po jaką choinkę w takim razie podpisuje się umowe i wpłaca się zaliczkę

Dobrze, że podpisali umowę, bo by im jeszcze zaliczka przepadła...
Sekretarko - nie ma tego złego, jak to się mówi.
Na pewno znajdziecie sobie jakąś fajniejszą salę i całe wesele będzie przez to jeszcze fajniejsze.
Co prawda trochę nerwów to was kosztuje, ale... potem o tym zapomnicie. :O)))
Pozdrowienia
Monika