Autor Wątek: Zespół woj Śląskie  (Przeczytany 1240 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaGa 610
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2016 r
Zespół woj Śląskie
« dnia: 17 Marca 2015, 18:49 »
Witajcie .   
Jestem nowa na forum , ale nie bez powodu założyłam tu konto .   
Potrzebuję waszej pomocy .   W sierpniu 2016 r biorę ślub z moim narzeczonym .   
Szukamy fajnego zespołu który potraf rozkręcić wesele i wymyśla również fajne zabawy .   Dodatkowym plusem byłby zespół który np .   wyprowadza grając młodego z domu itd .   
Jeśli macie jakieś namiary to czekamy  :)

PS.   Jakby mógł ktoś nam polecić również fajnego i taniego kamerzystę to będziemy wdzięczni . 

Offline szosii
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół woj Śląskie
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Maja 2015, 19:45 »
Dzień dobry :)
Odwiedź stronę zespołu dobra-mysl; Zespół jest z Dąbrowy Górniczej.  Wiem, że grają już od jakiegoś czasu i to nawet fajny zróżnicowany repertuar.  Robią także wyprowadzenia z domu, przy akompaniamencie gitary, akordeonu guzikowego i jakiegoś bębna :)

« Ostatnia zmiana: 21 Maja 2015, 21:12 wysłana przez Maja »

Offline ALICJA1993
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Czerwca 2015, 12:27 »
Ja poszukuje namiarów na zespół ROXANA.  Są to dwaj bracia bliźniacy.  w zeszłym roku bawiłam się przy nich i było super.  niestety nie mam kontaktu.  czy może ktoś z was ma? oni też grają na wyprowadzeniu i nawet za stoły wychodzą ze skrzypcami i akordonem.

Offline turkaweczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03-09-2016
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Czerwca 2015, 14:17 »
Ja posiadam namiary na zespół ROXANA.  Nie będę ukrywać że bawiłam się przy nich 3 lata temu a w następnym roku będę się bawiła przy nich na własnym ponieważ grają u mnie na weselu.  Mam nadzieję, że się pobawię i nie będzie krępował mnie stresik.  hihihi
Łukasz: 512-448-488
Tomek: 505-969-257
Pozdrawiam.  Powodzenia javascript:void(0);