Witam
Właśnie zaraz wyjeżdżam na spotkanie z DJem. Przewidujemy imprezę weselną w małym lokalu i gronie(30 sób). Sala kameralna(tzw.kominkowa) z tarasem. Zastanawiam się, ile może wziąć dj za poprowadzenie imprezy. Dodam, że impreza przewidziana jest od 19j do rana, bez poprawin. Chodzi głównie o puszczanie muzyki, bez zachęcania do tańca, oczepin itp. Sprzęt już widziałem robi wrażenie. Zobaczymy jak w akcji, bo dzisiaj prowadzi imprezę, na którą się wybieram. Może ktoś ma jakieś propozycje na ile muszę się przygotować, ewentualnie, targować się lub zrezygnować. Mieszkam w małej nadmorskiej miejscowości, bo to chyba też nie jest bez znaczenia. Jak wygląda taka impreza prowadzona przez dj?Czy przedstawiam mu repertuał, albo sugeruję, co kiedy ma grać?Zupełnie nie wiem o co mam go zapytać, więc zdam się na przejęcie przez niego inicjatywy i profesjonalizm(mam nadzieję). Czekam na podpowiedzi. Jeśli mi się spodoba, to pewnie spotkamy się na ustalaniu szczegółow. Poszę doradźcie. Z góry dziękuję i pozdrawiam