A więc tak:
* w kościele Garnizonowym Proboszcz nie ma nic przeciwko dekoracji - problem pojawia sie, gdy Para chce numery tel do innych Par,
zebu uzgodnic wersje dekoracji i podzielić się jej kosztami. Proboszcz uniemożliwia kontakt - efekt taki, że jeżeli chcesz udekorować sobie
pieknie kościół to jednocześnie stajesz się"sponsorem" tej dekoracji dla innych Par z tego dnia.
Oczywiście sąsposoby, żeby odnaleźć te Pary - ale o tym tu nie będę pisać.
Jezeli chcesz mojej rady to naisz na priv lub podaj maila

Mam też zdjęcia z Garnizonowego różnych dekoracji, które też mogę podeslać

* Fara - tam kiedyś z dekoracjami nie było problemów, obecnie Proboszcz jest bardzo sceptyczny,
bo kilkakrotnie firmy dekorujące wykazaly sie wyjątkowym brakiem wyobraźni stawiając wzdluz drogi do ołtarza świece
- stwarzając tym samym zagrożenie i niszcząc posadkę przez kapiacy wosk. Zdarzyło sie także, ze Pan Mlody i kamerzysta zahaczyli za świecznik
i oblali się woskiem !
Poza tym Proboszcz nie lubi przepychu i nadmiaru sztuczności, dlatego w grę wchodzą jedynie bardzo subtelne dekoracje ławek oraz krzeseł i klęczników.
Zdjęcia też mogę wysłać na maila

Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie innych bydgoskich kościołów to piszcie - podpowiem co i jak mozna załatwić , co można a czego nie wolno w danym kościele. Piszcie na priv, albo najlepiej na maila !