Autor Wątek: Poleccie mi jakas cukiernie  (Przeczytany 2632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zytalov
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.02.2009
Poleccie mi jakas cukiernie
« dnia: 29 Stycznia 2009, 09:20 »
Prosze zaproponujcie mi cukiernie najlepiej Katowice i w okolicach . . . .  która robi pysznosciowe torty. . .  najlepiej taka ktora nie boi sie pomyslow klienta (niekoniecznie zrownowazonego  ;D)
Info potrzebuje tak zeby zdazyc do 28. 02 ;D wiem malo czasu ale podkreslilam swoja wartosc zrownowazenia:)
Zytka

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
Odp: Poleccie mi jakas cukiernie
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Stycznia 2009, 09:31 »
raz słyszałam że cukiernie Bończyka są dobre.. ma pare cukierni w mysłowicach i chyba szopienicach..

Offline anioleczek999

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Stycznia 2009, 10:18 »
Z polecenia dostałam namiar do cukierni Ania z Katowic.   Na stronie mają galerie zdjęć róznych tortow i wyglądają pięknie.  Niestety nie wiem jeszcze jak smakują ale może mają jakieś degustacje. 

Offline AgnieszkaM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.04.07
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Stycznia 2009, 10:16 »
Ja tez polecam Bonczyka widzialam ich na targach w Spodku cos przepieknego!! Anna tez byla na targach i jeszcze hmmm jedna cukiernia Jas czy cos takiego ale nie byla jakas specjalna.
Agnes

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Stycznia 2009, 10:21 »
W Mysłowicach i okolicach wiele osób, a także lokali organizujących przyjęcia, korzysta z cukierni SKÓROK.
:)

Offline Zytalov
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Stycznia 2009, 11:49 »
Dziekuje moje Panie za taka szybka pomoc i podpowiedz. . . .  dostalam namiar jeszcze na jedna cukiernia.
o efektach koncowych postaram sie was poinformowac :)

Offline Mayaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Marca 2009, 19:24 »
Zytalov i jak tam efekt końcowy co do wyboru cukierni ??

Offline Zytalov
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Marca 2009, 15:37 »
no tak ja juz po :) i w trakcie sielanki... zobaczymy jak to bedzie dalej... ale do rzeczy!!

Jestem przezadowolona po pierwsze z przemilej obslugi a po drugie z efektu smakowo-wizualnego.
Rozwine nieco watek bo warto...
Na miejscu nie znam za duzo cukierki na co dzień mieszkam za granica... tu na forum polecono mi kilka cukierni... poswiecilam troche czasu zeby wszystkie odwiedzic.... i porozmawiac o tym czego ja chce i oczekuje.... pomijajac miejsca zle bo nie o to chodzi zeby ganic trzeba chwalic.

Tort zamowilam u Bonczyka w Myslowicach i coz warto...
Zwlaszcza Pani Aleksandra... z ta Pania wszystko stalo sie jasne a moje wizje jak najbardziej realne.
Nie spodziewalam sie ze tort mozna kolorystycznie i charakterem dopasowac do wystroju sali, sukienki a nawet kwiatow w bukiecie jednoczesnie !!
Juz nie mowiac ze nie ma marzen nie do spelnienia. A i potrafi zciagnac na ziemie jak pomysl moze zepsuc efekt. Czego jak czego ale wiedzy i doswiadczenia nie mozna Pani Aleksandrze odmowic.
Smak coz... tortu niestety zabraklo :( na 140 osob 16kg okazalo sie za malo :) ale moze lepszy niedosyt niz przesyt.

natomiast zaoszczedzilam na ciascie i zamowilam z innej cukierni XXXX coz ciasta zostalo jeszcze na piec innych wesel :( no coz... bylo minelo ale na szczęście  tort.

Coz polecam a Pania Ole bardzo cieplo pozdrawiam