Autor Wątek: HOTEL BRZOZA  (Przeczytany 2830 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ONA24
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
HOTEL BRZOZA
« dnia: 28 Stycznia 2009, 20:26 »
Bardzo proszę o informacji o hotelu Brzoza.  Czy ktoś miał tam wesele? Konkretnie w namiocie? Muszę się zdecydować a ciężko podjąć ostateczną decyzję bez opinii. 

Offline AniaRomek

• forumowicz
  • data ślubu: 21.08.2009
Odp: HOTEL BRZOZA
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Stycznia 2009, 11:57 »
Ja bede miala slub i wesele w Brzozie,w namiocie ;D Nie mieszkam w Polsce i zdecydowalam sie na to miejsce nawet go nie widzac....Wiem,troche wariatka za mnie..... :D
Slyszalam same super opinie,jedna przemila forumowiczka dala mi namiary na kuzynke,ktora tez miala tam slub i wesele :D Dostalam mase zdjec i opinii ;D ;D ;D Do tego pani,ktora zajmuje sie cala organizacja w Brzozie tez mi przeslala fotki i tak sie zdecydowalismy....... ;D Jak chcesz moge Ci pare podeslac ;D
W kazdym razie opinie slyszalam pozytywe ;D Wszyscy baaardzo zadowoleni,bynajmniej Ci,z ktorzy podzielili sie ze mna swoimi wrazeniami ;D Jedzenie,obsluga,dekoracja...Mam nadzieje,ze w sierpniu dolacze do grona tych zadowolonych :D
POzdrawiam!

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Stycznia 2009, 14:33 »
ja miałam wesele w Brzozie ale w restauracji i jestem nadal zachwycona
obsługa super
jedzenia pełno i przepyszne
bardzo miła atmosfera
wystrój piękny

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Stycznia 2009, 14:53 »
Kilka wątków niżej jest temat o restauracjach. Pamiętam, że czytałam tam coś o Brzozie :)

Offline ONA24
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Stycznia 2009, 16:08 »
 ;D Dziękuję za odpowiedzi.  Wiem, że kilka wątków wcześniej ten temat sie pojawił się, ale prawda jest taka, że każda z nas chce by jej wesele było wyjątkowe, dlatego ja dodałam swój temat, chciała się dowiedzieć czegoś więcej  :) i tyle.