Autor Wątek: Bielizna przez internet  (Przeczytany 2953 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tabasco
  • nowicjusz
  • *
Bielizna przez internet
« dnia: 26 Sierpnia 2005, 20:41 »
Mam pewne pytanie dotyczące zamawiania bielizny w sklepie internetowym -1bielizna.pl. Chciałabym zamówić tam bielizne ślubną ale nie wiem na co tak naprawde mogę liczyć. Może ktoś z forum szczecińskiego miał do czynienia z tą firmą i może coś więcej powiedzieć.
Pozdrowienia gorące jak Słońce dla wszystkich Panien Młodych![shadow=yellow][/shadow][shadow=darkred][/shadow]

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Sierpnia 2005, 18:03 »
tobasco...
 na twoim miejcu unikałabym tego typu zakupów przez neta... zdjęcie wygląda pięknie ale w realu może być inaczej.. a co  będzie jeśli miseczki nie będą ładnie przylegały???..

lepiej pobiegaj po szczecinie i poprzymierzaj... ja długo szukałam.. inna sprawa,ze wymiarowa to ja nie jestem.. na duże biusty raczej trudno jest utrafić coś bez ramiączek dobrze trzymającego...

jeśli chcesz mieć komplecik z biustonoszem na ramiączkach lub masz mniejszy biust niż C to spokojnie znajdziesz sobie coś  na miejscu.... wybór jest ogromny  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Sierpnia 2005, 18:28 »
ja to bym sie bala zamawiac bielizne przez internet a gdzie przyjemnosc w przymierzaniu? zreszta monia ma racje nie zawsze to co ladne ladnie lezy:/

Offline kashira

• użytkownik
  • **
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Sierpnia 2005, 20:18 »
Ja zazwyczaj kupowałam biustonosze przez internet-najczęściej w Garderobie.pl, bo niestety w zwyklym sklepie bardzo trudno mi coś kupić-jestem dość nietypowa :wink: ale zgadzam sie z dziewczynami, że przed tak ważną uroczystością trzeba najpierw przymierzyć bieliznę,ja często miałam tak że zamawiany biustonosz był zamały lub zaduży mimo, że zamawiałam swój rozmiar,a strój ślubny chyba musi leżeć idealnie,prawda?

Offline Tabasco
  • nowicjusz
  • *
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Sierpnia 2005, 12:34 »
No właśnie powiem wam że już od tygodnia biegam po Szczecinie i nie mogę nic ładnego znaleźć, albo nie ma mojego rozmiaru albo poprostu bielizna mi się nie podoba.Dlatego pomyślałam o sklepie internetowym, ale w sumie macie racje nie ma co ryzykować.
Ja wymarzyłam sobie komplet z gorsetem no i po parunastu przymiarkach zaczęłam wątpić. Może zdecydować się na zwykły komplet? Już sama nie wiem. poza tym ślub jest 17 września i chyba zaczynam się już stresować.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Sierpnia 2005, 14:46 »
aj tam... ja swój komplet kupiłam tydzień przed weselem...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Bielizna przez internet
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Sierpnia 2005, 22:00 »
Cytat: "monia"
lub masz mniejszy biust niż C to spokojnie znajdziesz sobie coś na miejscu.... wybór

Ja mam właśnie rozmiar C i też znalazłam na miejscu i nawet nie było trudno... :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: