Autor Wątek: Feta Fabryka Smaków - co wiecie?  (Przeczytany 14929 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline serduszkox

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.09.2012
Odp: Feta Fabryka Smaków - co wiecie?
« Odpowiedź #30 dnia: 31 Sierpnia 2011, 10:05 »
a mozesz napisać coś wiecej ? :P

Offline monika-arek1982
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Września 2011, 00:20 »
Jak macie jakieś pytania to piszcie na: jmonika82@wp. pl bo nie bywam tutaj za często.
Pomogę też doradzić z zespołem,suknią,garniturem,kwiaciarnią itd . . .  :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Września 2011, 14:14 »
My sie bawiliśmy teraz w Fecie jako goście - było super!!! Kelnerki się uwijały, co chwilę wymiana talerzyków i sztućcy na czyste, pyszne jedzonko, obsługa super, sala śliczna.

Offline agakotka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #33 dnia: 26 Stycznia 2012, 13:19 »
Witam, pisze ponieważ jestem na etapie szukania sali na prawobrzeżu i jestem mocno zainteresowana Fetą.  Od znajomych słyszałam w samych superlatywach o jedzeniu, obsłudze i kontakcie z włąścicielami ale jeśli macie jakieś świeże informacje to proszę piszcie!!! ;)

Offline mareczek2012
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.01.2012
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Lutego 2012, 13:28 »
Witam,
jestem nowy na tym forum, a chciałbym podzielić się dobrymi wspomnieniami z fety.
co prawda jest trochę daleko, a nie jestem z prawobrzeza, ale wszystko inne zdecydowanie nam tą "niedogodność" wynagrodziło:)
rzeczywiście, obsługa była bardzo w porządku, talerzyki zmieniane regularnie, jedzenia opór.  ogólnie bardzo pozytywnie, goście byli zadowoleni i to dla nas najważniejsze.  na początku byliśmy trochę przerażeni tym, że spadła nam ilość zaproszonych osób, ostatecznie było 55 gości, ale na szczęście nie było problemu - jeszcze raz dzięki dla właścicieli, że nie robili cyrku z dopłatami i byli bardzo pomocni.  pogoda w styczniu nam o dziwo dopisala i dzieki temu moglismy sobie pochodzic po ogródku.  szczerze mówiąc, mogę ten lokal w pełni polecić, bo nawet z z 55 osobami zorganizowali wesele świetnie i na wysokim poziomie.  no i te dekoracje! nie dość, że w cenie, to jeszcze naprawdę klasa.  bylem na wielu innych weselach, ale wszyscy moi znajomi mówią, że to moje w fecie było najlepsze.

Offline foxy

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #35 dnia: 11 Lutego 2012, 23:39 »
Witajcie!
My również robimy wesele w Fecie we wrześniu i słyszeliśmy same pozytywne opinie o tym lokalu.  Komukolwiek powiemy że mamy wesele w Fecie mowią że to bardzo dobry wybór i że dobre jedzenie.  Wiemy, że to prawda bo byliśmy raz tam na weselu i mieliśmy takie same odczucia:)
Właściciele bardzo sympatyczni, dekoracja sali śliczna i w cenie oferty weselnej, tort i ciasta rowniez w cenie, brak "korkowego", super ogródek, ustronne miejsce . . .
Polecam!

Offline jamajka222

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15-09-2012
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Czerwca 2012, 23:05 »
Czy jest może na forum para, która ma wesele w Fecie 04/08/12?

Offline ag-nie-sia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Lipca 2012, 17:18 »
Wesele - 07. 07. 2012r.  na prawie 100 osób.  Miejsca dużo i przy stołach i do tańca.  Jedzenie pyszne, obsługa przemiła cały czas uśmiechnięta.  Jeśli był jakiś problem z "marudnym" gościem - był rozwiązywany również z uśmiechem na twarzy.  Na poprawinach również pyszne jedzenie, potem Panie wszystko popakowały do domu.  Polecam! Jedyne czego żałuję to to, że wesele jest tylko raz w życiu :( mam nadzieję, ze będziemy się tam jeszcze bawić na "cudzym" weselu.

Offline katarzynaaan
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 lipca 2012
« Odpowiedź #38 dnia: 19 Sierpnia 2012, 22:09 »
Witam,
wesele w Fecie mieliśmy 21 lipca 2012 r.  i wszystko wypadło idealnie :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej restauracji.  Jedzenie było pyszne, bardzo ładnie podane, wyszło tego bardzo dużo, gości nie przejedli :) Sala w środku została bardzo ładnie udekorowana, wybraliśmy zieleń, było dużo miejsca do tańca, nie było ścisku przy stołach, goście mogli też skorzystać z ogródka, co bardzo im odpowiadało.  Okolica może rzeczywiście nie jest za ciekawa, ale z uwagi na to, że jest na uboczu i właśnie w takiej dzielnicy, to po zmroku już to nie robi różnicy, bo na pierwszy plan wysuwa się pięknie podświetlony ogródek (my dodatkowo przywieźliśmy swoje romantycznie latarnie), a ponadto jest cicho, nikomu nie przeszkadza weselna zabawa, nie jeżdżą samochody, jest mnóstwo miejsc parkingowych i można puszczać lampiony! A w centrum miasta wszystko to odpada :) Obsługa sali bardzo miła i profesjonalna, pani menadżerka dba o każdy szczegół, spokojnie można jej powierzyć przygotowanie wszystkiego, aczkolwiek, jeśli macie własne pomysły, obawy, swoje kwiaty czy dekoracje - pani menadżer jest otwarta, życzliwa i nie robi żadnych problemów.  Dzięki temu, że zorganizowaliśmy wesele w Fecie, nie musieliśmy się o nic martwić w dniu wesela, czuliśmy się jak goście, o których ktoś dba, a nie zupełnie jak organizatorzy całej imprezy.  A! i bardzo przytulny apartament dla nowożeńców :) Szczerze polecamy! Kasia i Bartek :)

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 13 Września 2012, 10:29 »
Mi nie podoba się kraobraz dookoła, jak również brak parkietu tanecznego,tylko kafle.  Jedzenie ok i przystępne ceny.  Nie wydam ani negatynej ani pozytywnej opinii.  w kwestii Fety pozostane neutralny.

Offline agnieszkolina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.08.2012
« Odpowiedź #40 dnia: 17 Września 2012, 17:52 »
Nasze wesele odbylo sie 31. 08. 2012.  Chcialabym powiedziec, ze wszystko odbylo sie tak jak sobie wymarzylam i podziekowac w imieniu moim, meza oraz wszystkich gosci za wspaniale zoorganizowane wesele.  Lokal sam w sobie czysciutki, przestronny i bardzo ladnie udekorowany.  Wlascicielka Pani Agnieszka przesympatyczna i szczera osoba.  Juz od samego poczatku w trakcie zalatwiania wszystkiego byla bardzo pomocna i zawsze z usmiechem na twarzy.  Wesele mielismy male bo na 30 osob, ale sposob w jaki Pani Agnieszka przyrzadzila stoly sprawil, ze sala nie wydawala sie zbyt duza a miejsca  do tanca bylo wystarczajaco.  Jedzenie przepyszne i duzo wszystkiego.  Alkohol oraz tort mielismy wliczony w cene.  Naprawde nie ma rzeczy do ktorej moznaby sie bylo przyczepic.  Kazdemu kto chce przezyc niezpomniane chwile polecamy z calego serca to miejsce.  Na pewno nie pozalujecie!!!Pozdrawiamy Pania Agnieszke oraz cala obsluge.
Agnieszka&Renato i Ricardinho :)

Offline karola123123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 4 Lipca 2013, 17:13 »
Witam byłam gościem weselnym w Fecie w czerwcu 2013r.  Strasznie się zawiodłam na tej sali zacznę może od początku wygląd sali był niechlujny, wygniecione i dziurawe obrusy na stołach,ułożone nie równo.  Skerting na stole państwa młodych na samym wejściu również nie wyprasowany.  Zastawa ułożona nie równo, szkło było brudne a nie wypolerowane, sztućce na łyżce do rosołu jakiś stary ziemniak.  Masakra.  Obsługa chodziła jak za karę posępne miny, zero uśmiechu ubiór też pozostawił wiele do życzenia 2 kelnerki w spódnicach 3 w spodniach koszule wywleczone na wierzch, porozpinane kamizelki.  Kierownik sali w bluzce na ramiączkach.  Obiad : rosół kelnerki podały w stoły gdy goście śpiewali sto lat, zanim usiedliśmy był już chłodny.  Obiad młodej parze podano gdy tej nie było przy stole ( przecież to jest ich dzień powinni poczekać błąd kardynalny!!!!) Kelnerki po obiedzie zebrały ze stołów przyprawniki ( do obiadu były 4 pieprze i ani jednej soli ) potem poproszone o sól stwierdziły ze jest na stołach.  po przeleceniu 3 nie znalazłam panie się zorientowały że to już stoi za nimi i zamiast podejść z tym to zaczęły się głupio śmiać ( i tak dostałam pieprz- chyba mają problemy z odróżnieniem) Jak już człowiek wyprosił o czysty talerz to go dostałam 2 razy bez widelca, cóż było na czy jeść ale nie było czym.  Jedzenie mocno średnie ryba po grecku i sałatka jarzynowa nie zjadliwa, reszta uszła w tłoku.  Kierownik sali na weselu ok godz 1 zaczęła sprzątać talerze po gościach, którzy wyszli z tekstem że jeden talerz to zawsze minuta szybciej do domu.  Osoby siedzące przy tym stoliku poczuły się wyganiane z wesela, bo Pani chce już wyjść.  Mogła bym tu jeszcze wiele napisać NIE POLECAM TEGO MIEJSCA!!!!