Autor Wątek: salon sukien ślubnych Madonna Katowice  (Przeczytany 5442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magda_lena_tt

• nowicjusz
  • *
  • sala jest , kapela jest .... będzie impreza :D
  • data ślubu: 25.VI 2011
salon sukien ślubnych Madonna Katowice
« dnia: 1 Lutego 2011, 12:37 »
witam
jestem zainteresowana sukienką z Madonny z kolekcji White One :)
mam pytanie czy któraś z Was albo waszych znajomych  kupowały / szyły tam sukienke ???
mam mieszane uczucia bo czytałam rózne opinie ale nie było tez ich zawiele .
prosze was o pomoc w przybliżeniu wizeruznku tego salonu
pozdrawiam

Offline hazel

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
Odp: salon sukien ślubnych Madonna Katowice
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Marca 2011, 21:08 »
Witam,

Ja początkowo miałam kupować suknię w Madonnie, jednak cena- 6 tys za samą suknie nieco mnie przeraziła ;)
Identyczną suknię zamówiłam ostatecznie w salonie w Częstochowie i jest 700 zl tańsza- także akurat będzie na dodatki;)
Polecam więc rozejrzeć się ;)

Co do samej Madonny. . .  Salon pretenduje do bycia ekskluzywnym, także panująca tam atmosfera jest dokładnie tego pokroju;) Zasadniczo Panie są miłe, jednak jest, że się tak wyrażę- dość sztywno.  Ogólnie rzecz biorąc nie podaje się cen sukien bez przymiarki, nie można robić zdjęć przed popisaniem umowy etc.

Kilka znajomych kupowało suknie w Madonnie i w kwestii terminowości itp.  nie miały zastrzeżen, także pod tym względem myślę, że nie ma czego się obawiać :)

Pozdrawiam

Offline 20_karo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 lipiec 2010
Odp: salon sukien ślubnych Madonna Katowice
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwietnia 2011, 22:27 »
Kupowałam suknie w Madonnie w zeszlym roku!Suknie drogie ale przepiekne. co do obsługi to panie mizłe chociaz jak byłam przymierzyc drugi raz suknie z mama aby zobaczyła ja to pani powiedziała, ze jak przyjde nastepnym razem a teraz nie zamowie sukni to kolejne razy przymiarki kosztuja! a nie było mowy o tym przy pierwszym spotkaniu;/ teraz jestem juz po slupie i chciałabym sprzedac sukienke (ciezko sie rozstac)- Bahamas.