Dokładna nazwa przeedmiotu brzmi
Metodyka pracy kuratora sądowego - kuratela dorosłych - kuratela rodzinna.Jednym słowem syf, kiła i mogiła

Do jednego punktu jest 5 podpunktow ktore dziela sie na kolejne 3 a te sie dziela...... i dziela ....... !! !! !!
Straszny sajgon .... !!
Takze czekam na wyniki, ale moja nadzieja optymizmem nie zawiewa

Zobaczymy jak bedzie .....

I pierwsza i zarazem ostatnia przymiarke moj P. ma za soba.
Zdjecia mam ale nic ciekawego na nich nie ma (oczywiscie nie mowiac o głównym modelu)

Garniak nie byl wykonczony, byl nieobszyty i brzegi byly jak fredzle pędzla

Za tydzin odbior (chyba ze cos nie pojdzie przy zszywaniu

) i wtedy Wam pokaze

Oczywiscie garnitur

Ale jak wyszedl z przymierzalni w samych spodniach i śnieżno bialej koszuli to myslalam ze podne z wrazenia bo tak cudnie wygladal

Dzisiaj dostałam ostatnia partie zaproszen i to juz koniec.
Wszystkie mam gotowe. Tylko pozostaje dodrukowac kopety tych ktore doszly

Wczoraj przed tym egzaminem zrobilam sobie przecudowna cieplutka, w mega pianie kąpiel

Dzisiaj chyba powtorka bo strasznie mi sie spodobalo ... ale musze dolozyc peeling i krem dla stóp w wykonaniu mojego narzeczonego
...... yyyyyy co prawda jeszcze nic o tym nie wiem ale nie pozwolu mu sie wymigac

Wlasnie zobaczylam swojego kotka ze caly upaskudził sie w kurzuuu .... !!
Wczoraj slicznie go wykapalam

Pieknie pachnial, mial puszysta siersc a tu patrze - caly czarny.
On na lezaco pije wode z miseczki i dla rozrywki wklada lapke do wody albo ja lekko "wyrzuca" na zewnatrz i po tak interesujacym zajeciu poszedl, co ja mowie zakradł sie cichaczek jak siora wieszala pranie gdzie kurzu jest mnostwo (mieszkam na poddaszu i obok moich dzrzwi jest strych) !!! i jutro kolejne kąpanko

O kurcze tasiemiec wyszed gigantyczny, wrazie co to omijajcie co drugi akapit