Witam troszke pozna pora ...

Kurcze tyle tu odpowiedzi a ja dopiero weszlam na forum.
Popoludniu sie uczylam i dopiero dorwalam komputer.
Bardzo dziekuje za wszytskie opinie i sygestie.
Nie bede zwracala sie imiennie bo cos pokięłbasie i bedzie bałagan wiec bede pisala ogolnikowo.
Pisza ze chce miec wyzej welon upiety mam na mysli ze koka troszke podniose i wtedy welon bedzie troszke wyzej upiety

Dzisiaj sobie siedzialam na zajeciach i tak myslalam ze sproboje tez podkrecic cale wlosi tak lekko i wtedy jakos delikatnie upnę i zobacze jak to wyjdzie.
A z prostych, hmmmm to nie mam pomysłu na taka fryzure. Chyba musze pogrzebac cos w neci i poszukac bo cos mam mętlik w głowie.
Ja w poprzednih postach pokazywalam Wam jak mam cale upiete wloski ale to mi sie takie oklepane wydaje ....

No cholerka, sama nie wiem !!
A znowu samego irokeza bym nie chciala - tzn lubie go miec na glowie ale raczej nie na swoim slubie

ALe naprawde dziekuje za wypowiedzi i prosze mnie tu nie przepraszac za szczerosc - poddaje sie pochwałą jak i krytyce bez jakichkolwiek pozniejszych pretensji

Wiecie domowila jeszcze kilka zawiadomien i dwa zaproszenia dalam do poprawy bo jedno nazwisko zle podalam i do jedenej osoby musialam doisac osobe towarzyszaca i cos Pan mi ich nie wysyla. ilka meili wyslalam z prosba zeby sie pospieszyl bo do 1 czerwca maja mi potwierdzic i mowil ze postara sie dzisiaj wyslac - mam nadzieje ze udalo mu sie ....

Teraz lece do kapania i ogladam zaległą brzydule i na wspolnej

Buziaki zostawiam