ufffffffffffffffffffff caly dzien dzisiaj od rana czytalam twoj watek, i wlasnie skonczylam, z malymi przerwami przeczytalam wszystko, a oto moje spostrzezenia.
moj PM wybral sobie rowniez srebrny garnitur, jest blondynkiem, wiec czarny mu nie pasowal, a butki czarne jak najbardziej, wcale nie przeszkadza.
przesliczne sa twoje buciki, suknia rowniez urocza, jak dla mnie butki za wysokie, ale mam nadzieje, ze tobie bedzie w nich wygodnie.
baardzo wspolczuje z powodu smierci dziadka, my tez przezylismy tragedie, z powodu ktorej chcielismy przelozyc slub, (zmarla tesciowa)ale M. stwierdzil, ze napewno mama by tego nie chciala, no a potem calkiem niedawno moj wujek zmarl, mam nadzieje, ze to juz koniec zlych wiesci.
to chyba w kazdej parafii zalezy od ksiedza czy wymaga bierzmowania??? widzialam, jak wpisywalas dokumenty, ktore ksiadz potrzebuje, ze tam jest zaswiadczenie o bierzmowaniu, moj PM nie ma bierzmowania, ale ksiadz nawet nie pytal, a co do oplat za slub to sie nie orientuje, my wypelnialismy protokol miesiac temu i wtedy tez zaplacilismy za slub 500 zl, nie wiem czy to duzo czy malo, poprostu tak uwazalismy.
baaardzo super macie zaproszenia, teraz zaluje, ze nie zamowilam naszych takich ze zdjeciem, no ale trudno juz za pozno.
bardzo podoba mi sie rowniez wasza ksiega gosci, a zwlaszcza te zdjecia takie blade wasze na stronach, sprobuje sama cos takiego znalezc, tylko w innym kolorze.
a tak poza tym to bardzo duzo ciekawych rzeczy sie tu dowiedzialam, wiec ciesze sie ze dotrwalam do konca dosyc dlugiego juz watku.
a teraz lece do siebie i reszte nadrobic.