Autor Wątek: Nasz dzień :))  (Przeczytany 7908 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sophia
  • zapaleniec
Nasz dzień :))
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Września 2005, 21:50 »
dzięki dziewczyny. już się nie mogę doczekać czaro - białych zdjęć z przygotowań do ślubu. jak je tylko dostanę od fotografa, natychmiast je wkleję.
 :D
a teraz a propos sukni mam problem. pralnie w moim mieście nie chcą sie podjąc prania sukienki, bo nie dają gwarancji na koraliki przyszyte do koronki. nie wiem co robić. sukienka wisi w szafie ufajdana straszliwie :cry:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Września 2005, 22:03 »
Spróbuj popytać w salonach ślubnych, może nawet w tym w którym kupilaś sukienkę, część z salonó świadczy usługi czyszczenia sukien i pewniej jest kieckę oddać w takie ręce niz do pralni. Na pocieszenie Ci powiem, że moja też jest brudna :D

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Września 2005, 10:50 »
Z tego co się orientuję w żadnej pralni nie dają gwarancji, że wszystko pójdzie zgodnie z planem :|
Tak jak pisała Julia - najlepiej oddać suknię do czyszczenia do salonu, w którym ją kupiłaś.

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 22 Września 2005, 08:55 »
mam ten sam problem  :?  Oddam suknię do pralni, w której czyści suknie salon, w którym ją kupiłam, ale strasznie boję się o koraliki  :( A suknia po sesji zdjęciowej jest strasznie brudna, więc nawet do szafy jej nie schowałam, tylko wisi na oknie  :wink:
Sophia, tak jak piszą dziewczyny, idź do salonu pogadać. To chyba jedyne wyjście.
Pozdrówka!

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #34 dnia: 22 Września 2005, 17:12 »
tylko długo nie czekajci na czyszczenie sukienek, bo brud się wżera i potem może być trudniej wyczyścic. Ale ja szczerze mówiąc nie znam tu w Szczecinie pralni, któą mogłabym polecić.Ja czyściłam swoją w Koszalinie.Nawet nie wiem, czy wszystkie salony zajmują się czyszczeniem sukien.