Jesli mozecie mi polecic jakas kapele, fotografa, fryzjera, makijarzystke, dekoratownie w okolicach Szczecina byla bym bardziej niz wdzieczna. Wszelkie informacje mile widziane 
z gory dziekuje !!
Witaj daga.l
Nie denerwuj się, my się wyrobiliśmy w 4 miesiące...fakt, że kilka rzeczy można było lepiej zorganizować, gdyby było więcej czasu, ale generalnie jestem bardzo zadowolona.
Jeśli chodzi o dekoracje to polecam Panią Artenę, chyba tu coś na forum o niej było. Wydaje mi się, że jest tańsza niż 2 serca, poza tym przepięknie dekoruje, na swojej stronie ma fotki z przybrania sal i kościółków no i dojedzie pod Szczecin, wiem, że nawet do Niemiec jeździ, cenowo bardzo ugodowa.
Kamerzysty nie polecę (to właśnie rzecz, która nam nie wyszła za dobrze), natomiast fotograf... mieliśmy Marka Prościaka ze Słonecznego...profesjonalny, robi klasyczne zdjęcia, można się dogadać jeżeli chodzi o plener, poświęcił nam 7 godzin, zdjęcia daje w extra albumach w skórze, ma swoją stronę, także proponuję Ci oglądać zdjęcia i dzwonić do tych, którzy odpowiadają Twoim oczekiwaniom:)
Pozdrawiam i trzymam kciuki

jeśli będziesz miała jakieś pytania, to służę:)