Autor Wątek: Zespół Żeten  (Przeczytany 2792 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
Zespół Żeten
« dnia: 19 Listopada 2008, 17:37 »
Słyszał ktoś może o zespole Żeten?
Znalazłam ich przez internet, ale chciałabym usłyszeć opinie osób, które miały okazję posłuchać ich "na żywo".

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Zespół Żeten
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Listopada 2008, 19:39 »
Czy musi być zespół aż z Cieszyna? (nie wiem czy mówimy o tym samym?) :drapanie:

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Listopada 2008, 14:06 »
Nie musi, ale mam "kryzys poszukiwawczy" a Ty mi nie chcesz nic polecić  :P  ;)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Listopada 2008, 14:28 »
Jest bardzo dużo zespołów w obrębie Będzina , Sosnowca, Dąbrowy Górniczej. Wierzę, że na pewno znajdziesz odpowiedni zespół. Jak już napisałem , jestem na etapie oceniania, a nie polecania.  :diabel_3:
Żartowałem  ;). Ale prawda jest taka, że jak polecę jakikolwiek zespół to narobi się okropnyi krzyk przez Forumowiczów, którzy mnie " nietrawią" i  zostanę okrzyczany jako członek tego zespołu . Powiedzą, że krytykuję innych, aby samemu się zareklamować. Już mi powiedziano, że na weselu zagra zespół ...... , a nie ja. A ja mogę jedynie na grzebieniu :Mikrofon: :Mikrofon:

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Listopada 2008, 14:45 »
Wiem, czytałam- i jedno i drugie ;)
Szkoda tylko, że nie bardzo mogę na nie trafić... (jak się okazuje moi znajomi też nie, bo nie wzięłabym ani jednego z tych zespołów, które słyszałam na ich weselach...  :-\ )
Zresztą Żeten pisali na stronie, że dojeżdżają, a śpiewają wg mnie naprawdę nieźle. Tylko chciałabym też poznać opinie osób, które bawiły się przy ich muzyce. (Bo to, że nie fałszują, nie znaczy, że będą potrafili "rozruszać" gości, poprowadzić zabawy itp.)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Listopada 2008, 14:52 »
Słyszałaś ich na żywo, czy tylko z płytki?. Z płytką można cuda zrobić, natomiast słuchając ich i obserwując podczas wesela można wyrobić sobie prawdziwe zdanie o zespole. Kryzys minie i będzie dobrze :ekxpert:

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Listopada 2008, 14:56 »
to też dlatego pytam ;)
bo słyszałam (i widziałam) ich tylko na ich stronie i na stronach typu "wrzuta" czy "youtube".
Dzięki :)