Witam wszystkich forumowiczow z sercem, tzn. tych aktywnych i tych nieaktywnych tez

Do tej pory sie nie odzywalam, bo jestem dosc niesmiala, poza tym nie mam az tyle czasu, zeby aktywnie w forum uczestniczyc. Zapewniam, ze wbrew temu, co niektorym moze sie wydawac, jestem rowniez forumowiczka "z sercem", bo o ile tylko czas mi pozwala, zagladam na forum i czytam z zainteresowaniem i przyjemnoscia Wasze opinie, rady, sledze Wasze relacje. Sama bede miec slub w lipcu 2009 i przygotowania wlasciwie dopiero teraz ruszaja pelna para, nie liczac rezerwacji sali i zespolu, bo te mam od dawna zaklepane. Nie sadzilam, ze skoro jestem milczkiem, to nie moge brac udzialu w konkursie dla forumowiczow. Wedlug mnie byloby nie fair, gdybym zarejestrowala sie na forum tylko z uwagi na konkurs, tuz po jego ogloszeniu. Czy naprawde w dalszym ciagu uwazacie, ze kogos oszukalam, ja tak nie uwazam. Zreszta moj staz "foremki" mozna latwo sprawdzic, jestem z Wami od 12 maja 2008, a czytalam forum przez ponad 27 godzin lacznie. Jest mi przykro tym bardziej, ze na tym forum panuje bardzo serdeczna atmosfera i nie sadzilam, ze swoja osoba moge wywolac nieprzyjemne komentarze

. Przy okazji moge powiedzec, ze bardzo sie ciesze z Gali, bylo cudownie, podpisalam umowe z fotografem i zastanawiam sie nad wyborem kamerzysty. No i najwazniejsze - znalazlam wymarzona sukienke, ktora dzis przymierzalam i to jest wlasnie ta. Pozdrawiam serdecznie i "mam nadzieje, ze mimo wszystko mnie "nie zlinczujecie"

Ej23 22:19:04
Na Gali znalazlam tez wymarzona sukienke, ktora dzis marzylam i okazalo sie, ze to "ta" wlasnie