Autor Wątek: "Ty i ja spośród tysięcy..." Nasz najpiękniejszy dzień 2 sierpnia 2008  (Przeczytany 28502 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Witam po kolejnej dłuższej nieobecności... trochę znów się nadziało, jestem znowu w przelocie... wolnymi chwilami staram się dojść do tego, którym programem mogę powycinać kawałki z naszego filmu i zrobić zdjęcia ze stopklatek... może ktoś ma pomysł na to drugie :?:

Betti dzięki za rozszyfrowanie autora "skrzydlatego" cytatu ;) :D

kiniadg witam kolejną Dąbrowiankę :) Ks. Zmarzły już długo jest w tej parafii, inni księża są często zmieniani, a On nie... dlatego jeszcze nic straconego  ;)

majcia witam  :) miło, że jeszcze ktoś tu zagląda, czeka..

Wstyd mi co prawda, że tak długo zwlekam z dokończeniem relacji, ale nie chcę jej zamykać w połowie ani też dokończyć tak byle jak. Mam nadzieję, że zrozumiecie.

Pozdrawiam wszytskich cieplutko  :-* ;)

Gabiś
  • Gość
Cześć Kasieńko  :-* :-* :-*

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Rozumiemy i cierpliwie czekamy!

W sprawie programów nie pomogę, bo się nie znam, niestety..

Buziaki :-*

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Jeśli masz windowsa to na pewno będziesz miec wgrany program... Windows Movie Marker ... to jest bardzo prosty program do prostego obrabiania i wycinania... prócz tego jedna z nowszych wersji Nero spełnia te funkcję... ja osobiście używam Ulead Video Studio ;-) jest troszkę bardziej skomplikowany, ale ma tez więcej funkcji :-) pozdrawiam i czekam na zdjęcia :-)

Offline buziaczek81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 Lipiec 2006
kasiu, jakas Ty sliczna jestes.. nie moglam sie napatrzec na Twoja sliczna buzie, i ten usmiech!!

bukiet - wspaniały, suknia - przepiekna!! mąż - przeprzystojny ;)

Kochać coś, to pragnąć by to żyło..

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
to czekamy na c.d.  :D

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Kasia, Kasia, Kasia!!!!  :cancan:

Tłumy Cię wzywają!!!  ;D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Zazdroszcze wam takiego księdza, u mnie kazanie było tak odwalone, że nawet nie chce mi sie tego wspominac  ::)
I na resztę relacji cierpliwie czekam!

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Kasiu wiem, że tyle juz mnie omineło ale nie mogłam się powstrzymać, aby tu nie dołaczyć jesli mozna jeszcze?????

Wglądałas tak wyjatkowo i uroczo a szczęście od Ciebie po prostu promieniowało na odległośc :) Nadrobiłam wszystko, każde zdanie i każde zdjęcie... trochę mi to zajeło, ale warto było  ;D

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Gabiś kochana  :-* :D

Betti mam nadzieję, że już niedługo będzie trzeba czekać, bo mnie samej jest głupio z powodu tej sytuacji, ale są priosrytety... niestety. Przykro mi też, że już nie mam czasu na forum, mam zaległości u dobrze znanych i lubianych przeze mnie forumek i zdaję sobie sprawę, że już nie dam rady nadrobić...

kinia ściągałam już różniaste programy z sieci, mamy film w formacie vob i jak narazie nie napotkałam na program, który pozwoliłby mi go otworzyć do obróbki, fakt, że mnóstwa czasu na to nie poświęciłam i zajmuję się tym "z doskoku" jak mam chwilkę. Dzięki za podpowiedź - właśnie ściągam UVS, mam nadzieję, że uda mi się unikąć przekształcania w plik avi... mało się na tym znam, ale drążę skałę  ;)

buziaczek dziękuję za komplementy.. akurat buzia jest pierwsza na liście do wymiany gdybym miała taką możliwość  :) jest taka księżycowa, a ja zawsze chciałam mieć smukłą i pociągłą.

basiu mam nadzieję, że uda mi się dokończyć przed Twoim rozwiązaniem  ;) taki mały żarcik  ;)

majcia  ;)

ika najważniejsze jest i tak ślubowanie, a tego ksiądz Wam nie odebrał  ;) ja miałam podczas ślubu huśtawkę od łez wzruszenia i guli w gardle po wzruszenie ... i tak w kółko .. istna hiperbola  ;)

alikaj witaj, pewnie, że można, dziękuję za miłe słowa.  :oops:

Z innej beczki... blacharz nam się na początku roku przytrafił.. pisałam Wam :?: trochę jesteśmy do tyłu z kasą i gorsza rzecz... czeka mnie w najbliższym czasie wyrywanie zęba  :roll: :cry: :Blee: :Naciaga: :buu: :|| ósemki, ale najpierw rtg czy pójdzie gładko, czy raczej nie... już się nasłuchałam o powikłaniach przy rwaniu zębów, krwotokach itd i już mi słabo...w największej mierze chyba dlatego, że moja dentystka kiepsko daje znieczulenie, ale o posadzeniu swoich 4liter na fotelu u innego dentysty nawet myśleć nie chcę  ::)
« Ostatnia zmiana: 10 Marca 2009, 23:45 wysłana przez katarzyna_84 »

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
oj biedna :-( ząb :( brrrr az mnie ciary przechodzą :( ale powiem Ci że ja tez baaardzo bałam się dentysty... przez co długo zaniedbywałam moje ząbki :/ na szczęście nazeczony odważył się pierszy i namówił później mnie :-) bardzo się z tego cieszę ... szłam przerażona i stojąc w drzwiach ogłaszałam wszystkim że proszę o znieczulenie... i powiem ci że wreszcie przestałam sie bac dentysty :-) nieporównywalne znieczulenie z tym które miałam jeszcze pare lat temu przy wizycie... wtedy wszyscy tłukli mi do glowy, że ze znieczuleniem nic nie boli. Mnie za to tak bolało że  myślałam że z bólu uciekne z wierłem w zębach do domu :-(  teraz jest caaałkiem inaczej... siedziałam na fotelu i zastanawiałam się co własnie moja dentystka robi :-)calkiem zrelaksowana,  nic kompletnie nie czułam.... zero bólu... później przez cały dzień sepleniłam, bo wargę miałam jakby nie swoją od znieczulenia, ale przynajmniej mam miłe wspomnienia z samej wizyty :-) jeśli tak jak ja jestes z DG to mogłabym Ci polecic tą dentystke z czystym sercem :-) na pewno nic nie będziesz czuła :-) pozdrawiam gorąco kiniadg

Offline Betti

• uzależniony
Oj, nie zazdroszczę wyrywania.. Blacharza zresztą też nie..

Przesyłam pozytywne fluidy i moc buziaków dla Ciebie :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
kinia ja właśnie chodzę do dentystki w Dąbrowie - to moje rodzinne miasto  ;)  (między WSB a PKZ'tem) i leczenia się nie boję, tylko tą ósemkę tak odwlekałam... potem czasu nie było, żeby iść do dentysty i teraz na leczenie już za późno niestety. Na początku jak do niej chodziłam to nie czułam różnicy czy dostałam znieczulenie, czy nie i już nie brałam na leczenie, bo naprawdę jest super dentystka, ale wyrywać jeszcze nie wyrywałam... Jeśli możesz to napisz gdzie Ty chodzisz.

Betti  ;)

Wczoraj niestety nic nie zdziałałąm... chyba muszę prosić o pomoc naszego kamerzystę  ::)

Pozdrawiam cieplutko...

Ps. Czy Wy też z wytęsknieniem wyczekujecie wiosny :?: :?: :?:

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Ja wiosny wyczekuję od pierwszego dnia zimy! :)
Ale tak poważnie to mam naprawdę dość tych ponurych dni!  >:(

Offline Betti

• uzależniony
Ja tam lubię zimę, ale teraz mam już ochotę na wiosnę. Coby można było zrzucić ciężkie buty i płaszcze i bez problemów wyjść na spacer :D

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Czemu dentysta musi być taki straszny??? Niby ja tez mam swoja dentystke i do zadnej innej nie pojde, ale i tak za kazdym razem stresik sie objawia. Co do wyrywania nie bedzie tak zle. Dobre znieczulenie i zaraz bedzie po wszystkim  ;D

A co do wiosnyyy.... tesknie za nia niesamowicie, zwlaszcza jak jestem na spacerku z piesiem to sobie mysle, ze mogloby byc juz wiosennie  ;D Jeszcze troszke...

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
Kasiu, przesyłam  :-* :-*

Offline Betti

• uzależniony
Odp: "Ty i ja spośród tysięcy..." Nasz najpiękniejszy dzień 2 sierpnia 2008
« Odpowiedź #257 dnia: 14 Kwietnia 2009, 14:11 »
Hej Kasiu!
Znajdziesz chwilkę coby dokończyć relacyjkę?

:-*

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #258 dnia: 16 Kwietnia 2009, 13:38 »
Kasiu co słychac kochana??

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #259 dnia: 19 Kwietnia 2009, 18:52 »
niesamowita relacja... pięknie opowiadasz Kasiu i te zdjęcia  :o aż mi się ciepło zrobiło po przeczytaniu Twojej relacyjki... cudownie, że trafiliście na takiego niesamowitego księdza  :) pozdrawiam serdecznie

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #260 dnia: 23 Kwietnia 2009, 14:15 »
Cześć Kochana :-*
JA tylko w przelocie, chciałam napisać, że super relacyjka zwłaszcza jak ja ją czytam dużymi kawałkami. ;D
U mnie wszytsko wporządku, o studniówce już dawnozapomniałam za 1,5 tygodnia matura:)
W serduchu nadal pusto.
Całuje Gorąco :-* :-* :-*
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline chilanes

• nowicjusz
  • *
Piękne słowa kazania, takiego kazania na ślubie to miło posłuchać :) Aż się wzruszyłam.
Piękna z Ciebie była Panna Młdoa  :D
A powiesz mi moze co to za utworek w Czołówce? Bo nie mogę zlokalizować :(

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Dla porządku należałoby dokończyć to co się zaczeło, chyba lepiej późno niż wcale  ::)  
Musiałam sobie przypomnieć co tu zapisałam, znalazłam chwilę czasu, tak więc ciąg dalszy:

Potem była seria pytań w skutek których jasnym się stało, że:
Chcemy dobrowolnie i bez przymusu zawrzeć związek małżeński.......
chcemy wytrwać w związku w zdrowiu i w chorobie w dobrej i złej doli aż do końca życia.....
chcemy przyjąć i umiłować potomstwo jakim nas Bóg obdarzy...

:arrow:Nasza przysięga małżeńska

Podczas przysięgi nikt inny się nie liczył, nikogo innego nie było wokół... słyszałam tylko słowa księdza, potem nasze, patrzyłam ufnie w oczy mężczyźnie, któremu powierzałam życie i serce na zawsze, a pod koniec przysięgi nie mogłam ukryć wzuszenia. Sama potem się dziwiłam jak spokojni byliśmy składając sobie przysięgę... chwila piękna, niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju... polecam  ;)

Wymiana obrączek...

PROSZĘ WKLEJAC ZDJECIA W REGULAMINOWYM ROZMIARZE !
« Ostatnia zmiana: 15 Czerwca 2009, 21:26 wysłana przez ela »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pięknie wyglądaliście, tacy uśmiechnięci.
Słowa Papieża... też je mamy tyle ze na koniec filmu ... zawsze się wzruszam słyszac je  :Wzruszony:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
cudnie to wszystko opisujesz ::)
cudne zdjęcia :o :o :o

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Justys merci i tak na szybko wszytskiego najlepszego z okazji Waszego ślubu :!: A wiesz ja teraz już najbardziej wzruszam się jak oglądam naszą przysięgę, jak słyszę słowa papieża popadam za to w zadumę..

Cześć Basiu  :D jak się czujecie :?:

Dalej z wejścia na salę mamy tą fotę i później już szampan, z przywitania też nie mamy zdjęć.

Przygotowanie do pierwszego toastu...

... i poszły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROZMIAR ZDJĘĆ !
« Ostatnia zmiana: 15 Czerwca 2009, 23:22 wysłana przez ela »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
pięknie  :) nie mogę się napatrzeć na tą koronkę przy Twojej sukni... coś pięknego  :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000

Dalej było mnóstwo życzeń, prezentów, uścisków i uśmiechu... życzenia trwały dłuuugo przy jakiejś muzycie brzęczącej w tle, mamy to uwiecznione na filmie i z tej częsci mamy też mnóstwo zdjęć co jest dużym plusem moim zdaniem.
Po życzeniach pora była coś przekąsić, obiadek czekał, fotka poglądowa na stoły z jednej perspektywy sali (nasze miejsce było pod tą świecącą lampką, a stół ciągnął się w lewą stronę i siedziało przy nim młodsze towarzystwo):

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000

Po obiedzie należało się trochę poruszać.. nauka pierwszego tańca z płyty przed weselem.. dała nam napewno dużo śmiechu i tak utwierdziła w przekonaniu, że cudów nie przedstawimy. Zostało nam kołysanie się do piosenki Kancelarii 'Zabiorę Cię..' a tak to mniej więcej wyglądało...

TO JEST KOLEJNE OSTRZEŻENIE ! PROSZE PRZECZYTAC REGULAMIN !

NIEREGULAMINOWY ROZMIAR ZDJĘĆ !
« Ostatnia zmiana: 15 Czerwca 2009, 23:21 wysłana przez ela »

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
pięknie Kasiu ! nie mogę się na Was napatrzeć... odsłuchałam Waszą przysięgę i normalnie rozmarzyłam się nad tym,co wydarzy się u mnie już w sobotę... widać było Wasz spokój i wzajemną miłość.

Chcę koniecznie zobaczyć więcej zdjęć :)  :-*