Gabiś kochana
Betti mam nadzieję, że już niedługo będzie trzeba czekać, bo mnie samej jest głupio z powodu tej sytuacji, ale są priosrytety... niestety. Przykro mi też, że już nie mam czasu na forum, mam zaległości u dobrze znanych i lubianych przeze mnie forumek i zdaję sobie sprawę, że już nie dam rady nadrobić...
kinia ściągałam już różniaste programy z sieci, mamy film w formacie vob i jak narazie nie napotkałam na program, który pozwoliłby mi go otworzyć do obróbki, fakt, że mnóstwa czasu na to nie poświęciłam i zajmuję się tym "z doskoku" jak mam chwilkę. Dzięki za podpowiedź - właśnie ściągam UVS, mam nadzieję, że uda mi się unikąć przekształcania w plik avi... mało się na tym znam, ale drążę skałę
buziaczek dziękuję za komplementy.. akurat buzia jest pierwsza na liście do wymiany gdybym miała taką możliwość

jest taka księżycowa, a ja zawsze chciałam mieć smukłą i pociągłą.
basiu mam nadzieję, że uda mi się dokończyć przed Twoim rozwiązaniem
taki mały żarcik
majcia
ika najważniejsze jest i tak ślubowanie, a tego ksiądz Wam nie odebrał

ja miałam podczas ślubu huśtawkę od łez wzruszenia i guli w gardle po wzruszenie ... i tak w kółko .. istna hiperbola
alikaj witaj, pewnie, że można, dziękuję za miłe słowa.

Z innej beczki... blacharz nam się na początku roku przytrafił.. pisałam Wam

trochę jesteśmy do tyłu z kasą i gorsza rzecz... czeka mnie w najbliższym czasie wyrywanie zęba

ósemki, ale najpierw rtg czy pójdzie gładko, czy raczej nie... już się nasłuchałam o powikłaniach przy rwaniu zębów, krwotokach itd i już mi słabo...w największej mierze chyba dlatego, że moja dentystka kiepsko daje znieczulenie, ale o posadzeniu swoich 4liter na fotelu u innego dentysty nawet myśleć nie chcę