Autor Wątek: wolne miejsca Sosnowiec  (Przeczytany 3990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
wolne miejsca Sosnowiec
« dnia: 28 Października 2008, 08:33 »
Dziewczynki orientujecie się gdzie są wolne miejsca jeszcze na przyszły rok?

Offline mikoala

• Chuck Norris
Odp: wolne miejsca Sosnowiec
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Października 2008, 20:55 »
życze powodzenia trzymam kciuki jak Ci sie tylko uda to sie pochwal ;)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Października 2008, 09:00 »
zależy czego szukasz... czy to ma byc sala na 50 czy 150 osob, czy ma to byc restauracja, czy sama sala bez obsługi... itp.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Października 2008, 09:05 »
Kinia szukam czegoś na ok. 65 osób i restauracja z obsługa :):) Zastawiam się nad restauracją BEA w DG. W weekend jedziemy zobaczyc tam. Jak coś innego przyjdzie Wam do głowy, gdzie sa wolne miejsca to dajcie znac Dziewczynki :) Oczywiście może być tez SOsnowiec :)

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Października 2008, 11:10 »
Dziewczynki pomóżcie. Wczoraj się załamałam totalnie. Byliśmy w rest.BEA w DG (tanio nie mają, poza tym kurcze żeby to nie było koło samego targu...), w Kamionkach - brak terminów, a sala nam się spodobała bardzo, Leśnej - zywej duszy nie było, lokal zamknięty i tylko przywitał nas nawrczący pies, i jeszcze na Pogoni w Manhatanie, ale tam w ogóle nie pasuje nam,bo mało miejsca tam jest. Nie mam już pomysłu zupełnie. Wiem, że na Balatonie nie ma miejsc, chociaż pierwtonie tam chciałam. Czy jest jeszcze coś, co mogę dzwonić i jechac zobaczyc aby rezerować termin na 2009 ? Pleaseeee help me :(

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Października 2008, 12:45 »
Hej! Próbuj na Pogorii I, tam jest dużo możliwości.
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 31 Października 2008, 14:15 »
na Sielcu kolo przystanku i stacji benzynowej ( niedaleko Plejady )  powstaje nowy lokal.
Widzialam z autobusu, ze remont starego budynku ruszyl pelna para. Moze w 2009 roku juz go otworza? Z boku budynku widac napis " Dom przyjec Sielec".

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Października 2008, 14:45 »
jak jedzie się z centrum Dąbrowy w stronę Będzina , zaraz przed pierwszymi światłami widzialam że jest jakaś sala... ktoś tam miał wesele. nigdy tam nie byłam i nie wiem co to jest, ale warto zobaczyc... kiedys to był pusty budynek, więc pewnie jest nowoodremontowany... można zajrzec przy okazji :-) pozdrawiam kiniadg

Offline martaku
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #8 dnia: 31 Października 2008, 14:47 »
Hej, na Strzemieszycach Wielkich odremontowali w te wakacje Dom Kolejarza, jest tam ładnie i jest gdzie wyjśc, a poza tym na uboczu, z dala od blokowisk. Na budynku jest nr telefonu, trzeba dzwonić, żeby się umówić. Podobnie jest z Leśną. Jak ktoś ma salę wyłącznie pod wesela, to przecież nie będzie siedział tam cały czas i czekał. Co innego, gdy w danej sali jest też restauracja, wtedy można w każdej chwili przyjść.

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 31 Października 2008, 20:37 »
A Dom Weselny na ulicy Zgody 2 w sosnowcu  :drapanie: ? Byłam tam na weselu w czerwcu bardzo nam sie podobało  :brawo_2: , ale przy szukaniu sali dla nas zadecydował fakt że szukaliśmy z miejscem noclegowym. Sala jest właśnie na około 70 osób, ładna dekoracja stoły ułożone dookoła a w środku miejsce do tańców-hulańców  :disco: ! Z tego co sie orientuje ceny niewygórowane a jedzenia dużo i dobre  :Obiad: !!

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #10 dnia: 1 Listopada 2008, 18:33 »
Patviki przyznam, że będzie ci ciężko trochę późno sie zorientowałaś. Piszesz też, że w restauracji Bea drogo. Nie wiem w jakiej kwocie się chcesz zmieścić.
Napisz coś blizej to będzie Cie łatwiej doradzić/
Jak moze być dalej od Sosnowca to zadzwoń do Starej Karczmy do Sławkowa moze tam jakimś cudem mają wolne ale przyznam że wszystkie fajne lokale na miesiące letnie zarezerwowane są na 2 lata wstecz. My salę w Catamaranie rezerwowaliśmy już we wrześniu 2007 na czerwiec 2009. I pare terminów było już zajętych.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 12 Listopada 2008, 15:40 »
No cóż, po weekendowej wycieczce po salach straciłam już prawie nadzieję, ze coś znajdziemy na przyszły rok :(:( Nie miałam pojecia, że będzie tak ciężko :(

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #12 dnia: 12 Listopada 2008, 15:42 »
A musi być koniecznie Sosnowiec?

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Listopada 2008, 15:43 »
Nie musi być koniecznie, ale chciałabym okolice Sosnowca, jak już nie bedzie  :) Będzin, Dabrowa, czeladź....

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Listopada 2008, 15:52 »
Szafranowy Dwór w Czeladzi (koło M1), Dworek pod Lipami w Katowicach itp.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Listopada 2008, 16:02 »
Koło ZUSu w SC jest nowa knajpa Pieprz i Wanilia czy coś takiego ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Listopada 2008, 19:25 »
w Czeladzi jest bardzo ładna sala Anmark - Akademia Sztuki Kulinarnej, nad Pogorią w DG (tylko nie wiem którą) Omega, Catamaran, Kotwica
jeszcze niedaleko szpitala jest sala Impresja też bardzo ładna.
Musisz poszukać na necie, dziewczyny tu na forum dużo opisują, sama z tego skorzystałam  ;D bo naprawde możesz mieć problem ze znalezieniem sali na przyszły rok. My zamawialiśmy równe dwa lata wcześniej, bo naprawde ciężko jest,

Pozdrawiam i życze powodzenia  :)

Offline kiki_kk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Listopada 2008, 20:06 »
Witaj  ;D
Po pierwsze pativiki nie łam się , głowa do góry!! Wiem co pisze bo sama zaczęłam szukac sali w połowie października i byłam totalnie załamana . Moim celem był sierpień 2009 ale po wizytach w paru restauracjach wakacyjny termin odpusciłam sobie i zdecydowałam na wrzesień lub październik ale i tak nie było łatwo  :-\ Wszędzie slyszałam ze termin to sie dwa lata wcześniej rezerwuje i niestety nic wolnego nie ma. Ale pod koniec zeszłego miesiąca mila niespodzianka ;D znalazłam sale i to na 1 sierpnia 2009 . Z tego co mi wiadomo jest jeszcze wolny termin na 10.10.2009 ale nie wiem czy nadal. Sala jest w Czeladzi - "Domino" Poszukaj na internecie bliższych informacji.  To co mogę od siebie dorzucic to to że sala jest nowa i obsługa ok. Bardzo dobre jedzenie. Co do Anmarku , wiem ze sala jest super a jedzenie to już rewelka ale na 2009 nie masz raczej co liczyc (no chyba ze ktos zrezygnował) jak ja pytałam miesiąc temu to nie bylo wolnych teminów na 2009 i na całe lato 2010.  Napisz jak cos znajdziesz i powodzenia.

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Listopada 2008, 12:10 »
Jesli moga byc Mysłowice to mysle, ze warta polecenia jest Restauracja Carpe Diem (jest o niej watek). Moga miec jeszcze wolne terminy.

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Listopada 2008, 12:17 »
Aha, niedalego rynku Myslowic jest tez Ratuszowa, ale ma ona specyficzny klimat i nie kazdemu moze sie podobac.