Autor Wątek: Wybór zespołu  (Przeczytany 12364 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
Wybór zespołu
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Września 2005, 18:10 »
Cytat: "Agnieszka32"
pogadam jeszcze z nimi przed weselem,

pogadaj pogadaj na pewno to cos zmieni..musza wiecej do ludzi wychodzic a nie stać tylko na scenie.jak my ich podsłuchiwaliśmy lecieli swoimi blokami muzycznymi i nie zagadując w ogóle gości..myślę że jak im na to zwrócisz na to uwagę coś z tym zrobią bo ponoć są bardzo ambitni i przykładają sie do tego co robią..
muszę przyznać że prezentują sie super, sympatyczni bardzo,śpiewają żywiołowo :wink:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Wybór zespołu
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Września 2005, 11:52 »
Tak zrobię....w trakcie najbliższego spotkania powiem im to. I jeśli to co mówisz, Aniu,jest prawdą, to powinno załatwić sprawę. Nie, żebym odrazu oczekiwała od nich niewiadomo czego, ale faktycznie- od czasu do czasu powinni się zwrócić bezpośrednio do gości. Nie wiem dlaczego, ale jakoś w nich wierzę  :)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
Wybór zespołu
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Września 2005, 12:02 »
ja też jestem dobrej myśli...trzymam mocno kciuki za pomyślne załatwienie sprawy..  :ok:

[ Dodano: Sro Wrz 14, 2005 12:12 pm ]
słuchajcie jesteśmy z piotrkiem w kropce..rozważamy dwie opcje jeśli chodzi o zespoły-VOICES i WEDAN..wiem że wedan zachwalacie ale jest może ktoś kto wie cokolwiek o chłopakach z zespołu VOICES :?:

Offline ella1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
Odp: Wybór zespołu
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Kwietnia 2009, 00:22 »
cholerka zespół najwazniejszy.., muszą rozbawić gości..

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Odp: Wybór zespołu
« Odpowiedź #34 dnia: 3 Kwietnia 2009, 00:28 »
Zabaiwanie gości jest bardzo ważne :)
U mnie na weselu będzie dlatego i kapela (mało znana w Szczecinie, nie ma jej w bazie firm) więc nie będę polecać, żeby znowu nie było, że to kryptoreklama. .  i wodzireja :) DJ Mariusz Zając ( genialny, byłam już na weselu gdzie prowadził i jest w bazie firm)
Pozdrawiam :)