Biała suknia ślubna model Dorija z kolekcji Madame Zaręba. Rozmiar 38/40. Dwuczęściowa, uszyta z tafty, z podpinanym niewielkim trenem - odpięty pięknie wygląda w kościele, a potem można go podwiązać, aby nie przeszkadzał w tańcu. Spódnica delikatnie drapowana, dzięki czemu można dopasować jej długość do wzrostu (suknia idealna na osobę o wzroście 158-168 cm). Gorset jest regulowany (pasuje na osobę szczupłą i mniej szczupłą

, z ramiączkami - można je nosić klasycznie lub tak, aby ładnie opadały na ramiona. Gorset ma delikatne zdobienia z koronki i drobnych koralików. Suknia jest bardzo wygodna, nie krępuje ruchów, świetnie się w niej tańczy. Po ślubie przyniosła mi szczęście - spełniło się moje "rodzinne" marzenie

Suknia kupiona nowa w salonie Arvena w Szczecinie, jestem jej pierwszą właścicielką, jest w bardzo dobrym stanie, profesjonalnie wyczyszczona. W salonie suknia kosztowała 1900zł. Dołączam praktyczny pokrowiec. Dodatkowo gratis oferuję halkę na kole oraz białe bolerko (kosztowało 120zł; założone tylko w kościele).
Cena wraz z bolerkiem: 650zł. Na życzenie prześlę dodatkowe zdjęcia sukni. Możliwość przymiarki na terenie Szczecina.
Serdecznie zapraszam.
Elzbieta. Lapinska1@wp. pl
Tel. 510 41 22 55