Autor Wątek: SALA W OGRODZIEŃCU?????!!!!!  (Przeczytany 13070 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _Karola_
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
SALA W OGRODZIEŃCU?????!!!!!
« dnia: 24 Października 2007, 18:17 »
Witam wszystkich:)

Mam pytanko, czy bawił się ktoś na sali KA-JA niedaleko Ogrodzieńca (dokładnie Kiełkowice)??? My mamy tam zarezerwowany termin, bo sala nam sie bardzo spodobala, właścicielka bardzo miła, tylko nie znamy nikogo, kto tam bawił sie lub organizował wesele.
Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
Mysle, ze sala jest mało znana, bo jest w sumie na wsi i mało osob o niej wie, ale jeśli ktoś chocby słyszał o tej sali cokolwiek to bedziemy bardzo wdzieczni !!!!

Pozdrawiam goraco :))))

Offline laduquesa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: SALA W OGRODZIEŃCU?????!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Sierpnia 2008, 10:41 »
Hej podbijam bo tez jestem zainteresowana tematem:) Mial ktos kiedys wesele w centrum rozrywki jura? w ogrodziencu? sala wielka na 200 osob ale nie wiem jak z jedzieniem i w ogole. . .

Offline bastek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Stycznia 2009, 16:15 »
Cześć Karola
Miałem w Kaji wesele  w 2006 roku, i jestem bardzo zadowlony , jedzenie bardzo smaczne i dużo, na stołach zawsze niczego nie brakowało , obsługa bardzo miła.  W tym roku w lipcu mój brat też tam będzie miał wesele.
My nawet nie byliśmy u fotografa tylko robiliśmy zdjęcia na miejscu, naprawdę jest gdzie.
A co do sali,że jest mało znana to się mylisz, wiem,że terminy są zarezerwowane do 2012.
Gorąco polecam i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Podaję Ci adres strony na priv proszę ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2009, 16:22 wysłana przez Maja »

Offline _Karola_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Stycznia 2009, 11:52 »
Witam:)
Bardzo się ucieszyłam, jak zobaczyłam, że ktoś odpisuje na mój rozpoczęty wątek... Bastek - WIELKIE DZIĘKI!!!!
My mamy wesele 1 sierpnia, dlatego będę wdzięczna za wszelkie informacje - czego nalezy przypilnowac, na co zwrocic uwage itd...
zarezerwowalismy ta sale troche w ciemno, znajoma znajomych rodzicow mowila że slyszala, że tam jest fajnie.... no więc niewiele mieliśmy informacji... bylismy tam kilka razy, ale juz za pierwszym razem sala i ogród zrobił na nas ogromne wrazenie!! wlasciciele bardzo mili, nie nastawieni tylko na kase, ale bardzo pomocni. Mam nadzieję, że nic się tam nie zmienilo pod tym względem:)) bo wiem i widzialam, że się rozbudowywują no i w wystroj inwestują, bo jak bylam tam w lipcu 2008 to podobało mi sie jeszcze bardziej niz jak rezerwowalam sale w 2007 roku:)
Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa otuchy z Twojej strony i czekam jeszcze na komentarze - te dobre i te zle....
adres stronki mam:)
pozdrawiam:))))

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Lutego 2009, 09:16 »
No proszę...jaki jest świat mały...z Ogrodzieńca znam małżeństwo - wspaniałych ludzi. Pracują w branży ślubnej.

Offline _Karola_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Lutego 2009, 13:22 »
KAHA, a czym zajmuje się to małżeństwo? bo mówiąc szczerze, muszę jeszcze załatwić wystrój kościoła, a dokładniej tej kaplicy w skale, która jest na wolnym powietrzu, no i mam problem... znalazłam jedną firmę dekoratorską własnie z Ogrodzieńca, ale termin mają juz zajęty, wiec jeśli ktoś zna jakąś firmę zajmującą się wystrojem z tych okolic to będę wdzięczna za namiary.
A słyszałaś coś o tej sali weselnej KAJA??
pozdrawiam serdecznie

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Lutego 2009, 14:30 »
Namirary wysyłam Ci na priva.

Offline _Karola_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Lutego 2009, 22:28 »
KAHA dziękuję Ci pięknie za namiary!!! niestety, to właśnie ta firma, którą znalazłam i gdzie pisałam maila z zapytaniem. Niestety odpisali mi, że termin mają już zajęty:((((((((((((((((( ale spróbuję tam jeszcze jutro zadzwonić, może jak powołam się na Ciebie to się jakoś uda... ;)
Ale i tak bardzo Ci dziękuję:)
Pozdrawiam ciepło!

Offline _Karola_
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Lutego 2009, 13:30 »
KAHA - dziękuję raz jeszcze za namiary, oczywiście zadzwoniłam i powołałam się na Ciebie (Pani bardzo się zdziwiła, jak to możliwe, że sie zgadałyśmy przecież taka odleglość nas dzieli i skąd się znamy), niestety mimo najszczerszych chęci nie może przyjąć naszego zamówienia, bo ktoś już nas wyprzedził... :(
poszukujemy dalej jakiejś firmy florystycznej lub kwiaciarni, która mogłaby udekorować to Sanktuarium.
Jeszcze raz dziękuję KAHA za zaangażowanie i pomoc. Pozdrawiam:))