Autor Wątek: "Miłość mi wszystko wyjaśniła ..." 23.05.2009 Justyna i Grzesiek  (Przeczytany 230114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: "Miłość mi wszystko wyjaśniła ..." 23.05.2009 Justyna i Grzesiek
« Odpowiedź #270 dnia: 22 Września 2008, 18:54 »
Witam Was popołudniowo  :-* :-* :-*

Aguś-sc witam Cie młoda mężatko  :hello: super że jesteś

Och miałam ciężki dzień, jedna baba mnie tak wkurzyła że myślałam już żeby po policje zdzwonić za to że ludzi wyzywa i im ubliża :Kill: :Kill: :Kill: a sama jakby z pola przyszła z żałobą za paznokciami , echh szkoda gadać  >:(
Natomiast później przyszedł miły starszy Pan i rozmawiałam chyba z nim godiznę , opowiadał mi o Aushwitz, mial jescze nr wytatuwany  :( jeju jakie to było okropieństwo  :-\ zreszta jakbym tego nie nazwala to i tak będzie za delikatnie pwoiedziane

:przytul: :przytul: :przytul: :przytul: kochana będzie następny niebawem :-* :-* :-* co tydzien będzieszmiec zjazd? 
dzisiaj się właśnie dowiedziałam że bede mieć co 2 tyg  :skacza: ale dokładnego planu jeszcze nie znam  ;)

co do prawka to postanowione - IDĘ  ;D ;D ;D mam nadzieje że jeszcze w tym tyg uda mi się coś załatwić  ;)

Ide zobaczyć co u Was  ;D

sarmaxarica mam nadzieję że tu dzisiaj jeszcze zajrzysz  ;)

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: Wszystkiego Najlepszego ,szczęscia, radości i miłości, spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwo uśmiechu na codzień  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
« Ostatnia zmiana: 22 Września 2008, 19:06 wysłana przez Justys851 »

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #271 dnia: 22 Września 2008, 20:16 »
Prawko popieram obiema rękami i nogami!!!!!
Justynko  :-* :-* :-* :-*

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #272 dnia: 22 Września 2008, 21:03 »
Jestem jestem :D nie mogłabym normalnie funkcjonować bez tych codziennych pogaduszek na forum. ;)

:-*Ślicznie dziękuję. :-*

Super,że zdecydowałaś na zrobienia prawa jazdy :) - sama jestem już dłuuugggoooo w trakcie robienia kursu i czekam aż znajdę czas na dokończenie jazd,bo dość już mam jeżdżenia komunikacją miejską. ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #273 dnia: 22 Września 2008, 21:11 »
Też miałam iść w tym roku na prawko, ale chyba się to odwlecze w czasie :-\ Justyś a jeśli można wiedzieć to gdzie Ty pracujesz? w jakimś urzędzie czy cuś? :P niestety wiem co to znaczy zostać wkurzonym przez kogoś w pracy...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #274 dnia: 22 Września 2008, 22:08 »
No to chyba tyle... aa cena.. hm 1550zl  Huh?
cel nie trafiony  ;D ;D ;D
Mnie nastraszyli ze mają wejść jakieś głupie zmiany co do prawka więc wole to mieć jak najszybciej z głowy , chociaz nie wiem czy tak szybko mi się uda bo pewnie będę zdawac z 10 razy  ;D  :kierowca: :kierowca: :kierowca:

Madziulka83 pracuje w aptece i bardzo ciężko jest ludziom wytłumaczyc że lekarz się pomylił i nie mogę czegoś wydać , niestety my za to ponosimy konsekwencje bo to na nas sie wyżywają te babcie  :-\
nie rozumieją ze inaczej NFZ nam nie zwróci za to kasy a my przeciez z własnej kieszeni nie bedziemy dawać . Każdy zawód ma swoje wady i zalety  ;D

Czas do spania  :id_juz: :id_juz: :id_juz: kolorowych snów  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #275 dnia: 22 Września 2008, 22:58 »
Słodkich snów  :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #276 dnia: 22 Września 2008, 23:08 »
Taaa znam te hordy wkurzonych babć i dziadków- tylko u nas jest troszkę inaczej-  pracuje w ośrodku rehabilitacji i u nas wszystkie zabiegi są na godziny-a przeważnie ludzie z oddziałów szpitalnych mają sporo czasu,ale niestety zawsze się spieszą, próbują się wciskać na inne godziny, a jak się nie zgodzisz to jest wojna :-\ Najlepszy powód pośpiechu- "muszę iść do kościoła", a w piątki jest hasło "bo ja chcę do domu"...

milutkich snów :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #277 dnia: 23 Września 2008, 08:43 »
wpadłam buziaka zostawić

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline b@by

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #278 dnia: 23 Września 2008, 09:07 »
Justys prawko naprawde warto zrobic, ja zrobilam 8 lat temu i przez to 8 lat nie jezdzilam bo nie musialam i nie mialam czym, ale teraz jestem w IRL i tu bez auta jestes starcona wiec moj P kupilm mi malutki samochodzik i teraz jsetem nie zalezna!, nie musze nikogo o nic sie prosic, a ile czasu zaoszczedzam i moge sobie jechac kiedy chce i gdzie chce i to jest najlepsze
Buziaki

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #279 dnia: 23 Września 2008, 10:30 »
Dzień dobry Justynko  ;D
Miałam już wczoraj tu coś napisać, ale mnie siostra PM-a wykurzyła z komputera  :P A teraz już nie wiem co  ;) Na pewno że suknia piękna!  :D Śliczna góra sukienki ;D Bardzo mi się takie podobają  :Serduszka:
W ogóle to gratuluje zamówienia sukni  :) Szybko się zdecydowałaś, od razu umowa, ale bardzo dobrze  :D

Fajnie, że idziesz na prawko, ja tez powinnam, i to juz dawno, ale jakoś się do tego nie kwapię...

Co do tej rozłąki - szybko czytałam te wszytkie posty  :P Możesz mi wytłumaczyć jak to będzie?? Tzn Twój PM będzie tam codziennie czy w weekendy ?

Pozdrowionka  ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #280 dnia: 23 Września 2008, 12:12 »
zostawiam wtorkowe  :-* :-*  :-* :-* :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #281 dnia: 23 Września 2008, 14:28 »
buziaki  :-* :-*

piękna sukienka, gratuluje wyboru  ;D

dobrze, że piszesz o szkole bo pasuje mi się w końcu kopnąć w d*** i zapisać się na magisterkę  :P

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #282 dnia: 23 Września 2008, 17:09 »
nadrobiłam moje olbrzymie zaległości!

sukienka jest przepiękna :) ja też stawiam na skromne sukieniusie :) i takiej właśnie będę szukać :)

co do prawka dobrze robisz..nigdy nie wiadomo kiedy będziesz musiała usiąść za kółko :)

odnośnie rozłąki, 2 dni to jeszcze niewiele..ale jak miło jest się witać :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #283 dnia: 23 Września 2008, 18:09 »
Dzień dobry  :-*

Madziulka83 oo to wiem jak tam jest bo moja koleżanka pracuje w takim ośrodku  :-\ "starsze panie" lubią być wszędzie pierwsze  ;D nie daj Boże żeby kolejka była  :mdleje:

W ogóle to gratuluje zamówienia sukni  Smiley Szybko się zdecydowałaś, od razu umowa, ale bardzo dobrze  Cheesy
Zdecydowałam się bo wkońcu znalazam to co chciałam, takie suknie jak mi się podobaja to na cały salon może są z 2  :-\ większość to wąska góra dół szeroki  ;) oczywiscie zamówienie od razu równało się z niezłym rabatem  :tak_2:

Co do tej rozłąki - szybko czytałam te wszytkie posty  Tongue Możesz mi wytłumaczyć jak to będzie?? Tzn Twój PM będzie tam codziennie czy w weekendy ?

Zajęcia będzie miał co tydzień w soboty ale z racji tego że w Gdyni to będzie jechał pociągiem w piątek o 13 , a wracał takim co u nas jest o 4 rano w niedziele  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #284 dnia: 23 Września 2008, 20:07 »
 :Serduszka: Zaręczyny  :Serduszka:

Jak już wspomniałam wcześniej zaręczyny były po ustaleniu daty ślubu  ;D Byłam święcie przekonana że G zaplanował coś na wakacje, marzyłam że będzie piękna sceneria... plaża, morze, zachód słońca  :serce:
Od lutego mieliśmy kupione na 1 kwietnia bilety do Spodka na kabarety :Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego nie pokoju  :D mieliśmy też jechać ze znajomymi   ;) Na dodatek 1 kwietnia to był dzień mojej nowej pracy  ;) Nieświadoma niczego czekałam w domku na PM, przyjechal  :kierowca:, jak zawsze spóźniony i pojechalismy do Katowic,zdziwiłam się że idziemy sami, wysiadamy z samochodu ja już chce iść , sprawdzam czy samochód zamknięty a ten mnie woła , otwiera bagażnik  :o :o :o :o :o a tam ogromy bukiet z czerwonych róż  :Daje_kwiatka: szczęka mi opadła  :szczeka: pomyślałam, ale jak to dzisiaj  ??? przeciez ja taka nieprzygotowana  :drapanie: Wyciągnął z kieszeni pudełeczko , uklęknął na kolano ( piekny krajobraz był - Katowice , parking pod spodkiem  ;D ) i spytał się czy zostanę jego żoną ??, coś tam mówił ze mnie kocha , że jest szczesliwy ale szczerze to nie pamiętam jak to było  :D Oczywiście się zgodziłam, otworzyłam pudełeczko  :o :o :o a tam :

pierścionek z druta i rodzynki  ;D

a mój G - PRIMA APRILIS

Mówię Wam niezłą miałam mine , G mówi że nieźle się skrzywiłam  :|| , nie wiedziałam co mam powiedzieć  ;D

Ale na szczęscie pod gąbeczką był ten drugi , prawdziwy pierścionek  :D   :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Potem poszliśmy an kabarety a ja siedziałam cały czas z bananem na twarzy , tyle że nie z racji kabaretu  ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #285 dnia: 23 Września 2008, 20:18 »
Hehehe
Ale Twój PM miał wyobraźnie :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #286 dnia: 23 Września 2008, 20:31 »
Hehe dobre ;D mój Ł. też miał niezłe teksty w dzień zaręczyn- coś tam pogadał, że kocha itd, w sumie to za bardzo nie pamiętam, a potem wsuwając mi pierścionek na palec się mnie pyta- czy wytrzymasz ze mną?;D :szczeka: to hasło pamiętam najbardziej- hihihi uśmiałam się wtedy

Offline b@by

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #287 dnia: 23 Września 2008, 20:59 »
Bardzo zabawna i symatyczna historia, pogratulij PM wyobrazni. U mnie tez bylo zabawnie tyle, ze to ja bylam obiektem smiechu bo naprawde nie wiedzialam co jest grane.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #288 dnia: 23 Września 2008, 23:02 »
Justynko to na pewno nie będzie tak źle, jeśli będzie jeździł tam co tydzień  :) Ja myślałam ze on przeprowadza się tam na najbliższy rok  :glupek:
A historię zaręczyn już gdzieś słyszałam  ;) ;) ;)
Super oświadczyny  ;D ;D ;D

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #289 dnia: 23 Września 2008, 23:04 »
Twój PM to widać ma wyobraźnię.Super,że tak Cię zaskoczył :skacza: tylko szkoda,że nie miał przy sobie aparatu,bo minkę na pewno miałaś fajną. ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #290 dnia: 23 Września 2008, 23:50 »
Justys a dziś 23 września  ;D równe 8 miesięcy do ślubu  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
« Odpowiedź #291 dnia: 24 Września 2008, 00:06 »
O rany w pierwszej chwili pomyslalam, ze na serio Ci takie prima aprilis zrobil :mdleje:

Ale dobrze, ze to byl tylko taki psikus, na pewno  mine mialas nietega ::) Fajna niespodzianka, ten bukiet w bagazniku :ok:

Offline novalijka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #292 dnia: 24 Września 2008, 10:33 »
hehehe  ;D

świetne oświadczyny :) na pewno oryginalne i niezapomniane  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #293 dnia: 24 Września 2008, 11:02 »
jeśli będzie jeździł tam co tydzień  :) Ja myślałam ze on przeprowadza się tam na najbliższy rok 
hahaha ja też tak myślałam  :glupek: chociaż czasami jeden dzień rozłąki  to jak cały tydzień  ::)
justyś kochana dacie radę, z tymi zjazdami to naprawdę nie jest tak źle  :przytul: zwłaszcza, że ty tez masz co drugi weekend szkołę, wiec będziesz zajęta :przytul: Mam też sie pokrywa tylko 6 zjazdów a pozostałe mamy w inne weekendy...On ma tylko sobotę i niedzielę ale ja wyjeżdżam już w piątek rano a wracam w niedziele prawie nocą  :-\
a zaręczyny mieliście super...oj minka musiała być świetna gdy zobaczyłaś rodzynki :Co_jest: hihi ale wiesz ja też wyobrażałam sobie rożne scenki a kiedy nastąpiła ta chwila  :szczeka: Tak sobie myśle, że własnie to czyni ta chwilę magiczną i niezapomnianą  :D

:-* slę

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #294 dnia: 24 Września 2008, 18:13 »
Ach, czemu mnie tu nie było jeszcze? Mam nadzieje że mogę sie jeszcze dołączyć?

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #295 dnia: 24 Września 2008, 19:38 »
Przygarniesz mnie do swojego wątku? ;)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #296 dnia: 24 Września 2008, 21:25 »
Buziaki wieczorne  :-* :-* :-*

marta082008,  mk.mika   :hello: :hello: :hello: witam Was serdecznie  ;)

Justys a dziś 23 września  ;D równe 8 miesięcy do ślubu  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Rzeczywiście , nawet sie nie zorientowałam  ;D Czas biegnie nieubłaganie, coraz bardziej boje się że nie zdążymy , bo jest jeszcze tyle do zrobienia  :o potem dojda zajęcia , nauka, to prawko echh sama nie wiem jak sie wyrobimy  :drapanie:

Dzisiaj juz koniec środy wiec można powiedzieć ze weekend za chwile  :skacza:
Planujemy zrobić wkładki do zaproszeń (później wyjaśnie co i jak  ;) ), mam nadzieje że się uda  ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 24 Września 2008, 21:28 »
Wyjaśnij co i jak, a także pochwal się jak już będą gotowe  ;)

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #298 dnia: 24 Września 2008, 21:45 »
Wczoraj zapomniałam napisać coś a propos Wasze rozłąki - nie będzie się widzieć tylko ;) 39 godzin,wiec naprawdę szybko minie. :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #299 dnia: 24 Września 2008, 21:52 »
margolka

wszystko po kolei  ;)

Dziewczynki moje drogie tak mnie pocieszacie że to tylko 2 dni, 39 godz , tylko że prawda jest taka że my widujemy sie praktycznie tylko w weekendy, rzadko się zdaży że w tyg , poniewaz ja pracuje na zmiany, PM ma trenigi , poza tym pełno jakiś zleceń do zrobienia , dlatego  bedzie cięzko bo tak naprawde będziemy sie teraz widzieć w tylko niedziele  :-\ cały weekend spędzaliśmy ze sobą a tu teraz taka zmiana  :(