Autor Wątek: sprzedam boska suknie lisa ferrera cosmobella 7166  (Przeczytany 2350 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline minnie5585
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
sprzedam boska suknie lisa ferrera cosmobella 7166
« dnia: 9 Sierpnia 2008, 23:00 »
witam serdecznie mam do sprzedania piekna suknie slubna zakupiona w salonie lisy ferrery model cosmobella7166.  Suknia zalozona raz wszyscy bez wyjatkow sie nia zachwycali jest biala, tradycyjna a jednoczesnie wyjatkowa.  Nie jest to typowa suknia poniewaz gora jest bogato zdobiona natomaist dol delikatny uszyta z ogranzy pieknie sie uklada i wiruje w tancu.  Dlugi tren wyglada zjawiskowo w kosciele na czerownym dywanie po czym podpina sie  go do sukni.  Suknia w rozmiarze 38 ale uniwersalny poniewaz jest wiazana jak gorset i mozna ja sciasnac na maksa wtedy wejdzie w nia pani 36 lub poluznic z tylu jest wielki zaklad i wejdzie w nia nawet pani 40.  Suknia uprana dol troszke niestety  przyszarzal minimalniele naprawde tego nie widac.  Suknia kupiona w salonie za 2500zl a sprzedam ja w bardz atrakcyjnej cenie 800zl i do tego dorzuce rekawiczki oraz jezeli jakas pani sobie zarzyczy to dorzuce buciki 36 rozmiar biale na 7cm obcasiku co do ceny to za 50zl oddam stan idealny.  Ja mam wzrostu 161 i mialam te obcasiki ogolnie idealna na pania 170 z obcasikiem liczac ja mialam ja na styk do ziemi.  Serdecznie polecam jest sliczna i swietnie maskuje brzuszek poniewaz ma ozdobe na wysokosci brzucha i doskonale go maskuje polecam goraco

Offline minnie5585
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
Odp: sprzedam boska suknie lisa ferrera cosmobella 7166
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Września 2008, 21:36 »
witam suknia jest nadal do kupienia serdecznie zapraszam do przymiarki bedziecie panie zachwycone cena do negocjacji

Offline fish2004
  • nowicjusz
  • *
Odp: sprzedam boska suknie lisa ferrera cosmobella 7166
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Września 2008, 14:41 »
przede wszystkim gdzie ta przymiarka  ???  ;)

jeśli można to poproszę więcej zdjęć na priv

i pytanko czy góra się nie gniotła? ten gorsecik?
i czy ona jest na kole? albo czymś takim?