werka23 Przeczytałam Twoja wiadomosc w czerwcowych PM.
Szczerze powiedziawszy gdyby mnie spotkało takie cos, gdybym spotkała się z taką nieuprzejmością, niekompetencją i brakiem szacunku do klienta, to mało tego że zrezygnowałabym z usług tego lokalu, to jeszcze zepsułabym im doszczętnie opinię.
Nikt nie może robić tak jak napisałaś, mówi jedno a robi drugie. W ogóle to powinna być już spisana umowa przy pierwszej płacie, z wyszczególnieniem co wchodzi w cenę usługi. Fajna cena 140 zł które pewnie i tak wzrośnie do 150 jak nie wiecej, chociaz to jest w kazdym lokalu.(U siostry mojego A. tez pisali ze tylko 5 % a jak przyszlo co do czego 2 tygodnie przed slubem podniesli jej o 15 zl mimo ze wczesniej juz podnosili :/ No i co mieli zrobic, musieli zaplacic.... Ci z domow weselnych sa naprawde cwani. Az sie boje co to u mnie bedzie nie tak...)
I tort, i ciasta, i napoje itd to co wypisalas, w cenionym sie lokalu powinny byc wliczone w cene uslugi.
No ale najwazniejsze to jest wlasnie to co ten czlowiek sobą reprezentuje.
Moim zdaniem bierzcie nogi za pas, rezygnujcie z uslug tej sali i szukajcie sobie czegos innego.
Jeziorkiem sie nie przejmuj - pociesz sie tym, ze przynajmniej goscie nie beda caly dzien rozbiegani gdzies po dworze, tylko beda grzecznie bawili sie na sali

(ja sobie tez tak to tlumaczylam gdy juz jedna z piekniejszych sal u mnie w miescie nie miala terminow...)
Co do dorozki tez strasznie zle zrobil ten koles

Tym bardziej jak komus zalezy na dorozce to trzeba to wszystko zalatwiac duzo wczesniej :/
No i porzadek na sali musi byc... A nie syf i wszystko "nie na swoim miejscu"
No nic, czekam na decyzje na temat tego lokalu.
A powiedz, gdzie macie sesje fotograficzna i kiedy, w ten sam dzien czy po weselu juz? Jesli po weselu to i tym zameczkiem sie nie przejmuj...
Nasza sala, co prawda bez hotelu(bo nie jest konieczny), jest 170 zl za godzine i w tym tez jest wliczone praktycznie wszystko. No jedno o organiczenie napoji do 1 litra na osobe. ale to nie tragedia.
Moze znajdz kogos kto mial tam wesele i obejrzyj je cale od A do Z ? Ja filmik ze swojej sali widzialam i to mnie przekonało... moze jak i Ty zobaczysz, to bedziesz bardziej zdecydowana.
Co do zespolu wypowiadalam si ewczesniej, no i popieram zdanie
domisia82 z czerwcowych PM.
No, znów się rozpisałam...
Pozdrawiam i czekam na decyzje!