Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 363895 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
Wpadłam zostawic buziaczki :-* :-* na dobranoc

Morgan
  • Gość
super ze juz lepiej sie czujesz, zdrowiej dalej!

Offline Doris85

• Chuck Norris
Witam cie Werko jak tam zdrowko ??
buziaczki :-* :-* śle czwartkowe

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :-* :-* :-* dziewczyny
czuję coraz lepiej :jupi: tylko siły nie mam   :-[  dziękuje  :Daje_kwiatka:

ajajajajajjjjj a przez to wszystko zapomniałam o M. imieninach i dniu chłopaka  :o :o :o no ładnie...macie pomysł na jakiś prezent  :drapanie: ja myślałam o śmiesznych bokserkach  :brewki:
« Ostatnia zmiana: 2 Października 2008, 10:33 wysłana przez werka23 »

Offline Aniaa

• forumowicz
  • data ślubu: 24.04.2010

czuję coraz lepiej :jupi:

I super!! Oby tak dalej  :) :-*

ja myślałam o śmiesznych bokserkach 

Bokserki mówisz? :brewki: Kupuj, kupuj, prezent będzie jak ta lala  ;D :)

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
to super ze czujesz sie lepiej :D no a co do bokserkow to bardzo dobry pomysł a teraz jest tyle fajowych wzorkow na nich  :brewki:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
myślę ,że boskerki będą fajnym pomysłem :D :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
I jak bokserki zakpione ?? a może już dane ??
jesli tak to jak się prezent podobał  :D

dobrej nocki  :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
ale u mnie nudno się zrobiło  :-* bleee tylko dołek i choróbsko
 oj a ja miałam dziś dzień pełen uniesień do szczęścia i smutku a zakończyłam na tym drugim...
dzis zajęcia znaczy sie tany były super...oj dawaliśmy z siebie wszystko  :D i dowiedziałam się na sam poczatek że jesli bedziemy dalej w takim tempie ćwiczyli i robili postępy niebawem czeka nas turniej  :szczeka: niesamowite...jak sił nie miałam tak jakieś rezerwy się znalazły  :taktak: :taktak: :taktak: oj co za radość było cos takiego usłyszeć. Michał krzyczał że nie a ja tak!!! moje marzenie się spełnia...
drugie uniesienie co było dla nas drugim szokiem, to instruktor zaproponował dla nas indywidualny trening  :zdziwko: miałam takiego banana jak to usłyszałam....jeszcze z tym nic nie wiadomo, bo może mieć grupę na tej wolnej godzinie...ciśśś....ma dać nam znać ale i tak to olbrzymie wyróżnienie nawet jeśli na pomyśle się skończy... :jupi: :jupi: :jupi:
a powrót w smutek...Michała maja dać na zmiany...w dodatku trzy  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: jeśli to przejdzie to raz będziemy opuszczać tany przez jeden tydzień w miesiącu a czasem i wypadną dwa czyli cięzko :Placz_1: :Placz_1: to jeszcze ciężko będzie ze spotkaniami i wyjazdami na uczelnie, a ja nie chce sama :Placz_1: wiedziałam ze go w końcu rzuca na zmiany ale to miało być za rok a nawet dwa lata a to na takie widzi mi się kierownika...
i czar prysnął  :'(
i jeszcze nie mogłam znaleść głupiej ładowarki do telefonu  :'( a miałam ją pod reką  :glupek: ubzdurałam sobie że była czarna a nie siwa  :-\ jutro z moim skarbem zero kontaktu do godziny X

niestety dziś bokserek nie kupiłam  ::) jutro z samego rana wybiorę się na zakupy i moze sie pochwale nabytkiem  :P mam nadzieję ze prezent mu sie spodoba

:-* slę
« Ostatnia zmiana: 2 Października 2008, 22:46 wysłana przez werka23 »

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka wszystko sie powoli zaczyna układac  ;) ciesze sie razem z tobą :skacza: a co do opszczania tany to napewno wszystko nadrobicie  ;) wieze w ciebie :)

Offline chodasia

• bywalec
  • Ten Pan i ta Pani sa na siebie skazani...
  • data ślubu: 25.10.2008:list_milosny:
Fajnie, ze trafia Wam sie taka okazja zatanczenia w konkursie :ok: Na pewno warto sprobowac. Bede trzymac kciuki, zeby wszystko sie udalo ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja również tzrymam kciuki żeby z konkursem się wszystko udało  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
Witaj kochana co tam u ciebie ?? chyba jestes zajęta bo dzis nic nie napisałas ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* kochane na dobranoc
dziś wsiąkłam ale nie tylko na forum ale i w domku.... a to u przyjaciółki a to nie udane zakupy dla mojego M. a i misiek jeszcze mnie sie rozchorował...na szczęście nie grypa żołądkowa ani jelitowa...
oj kochane z tym konkursem to moze za dwa trzy miesiace  ;D chociaz kto wie, moze kolejna bedzie niespodzianka  :Serduszka: oj...ale martwią mnie te zmiany   :-X
dziekuje, że mnie odwiedzacie pomimo mojej nieobecności  :Daje_kwiatka:
dobranoc   :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
buziaki poranne  :-*
super ,że tak o Was pomyślał instruktor :) no i turniej.... świetnie, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ekstra :D
życzę zdrówka dla PMa ;)

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
witam , super takie odznaczenie, wystep w konkursie :D
a Ty jak się czujesz?

Offline Doris85

• Chuck Norris
wpadłam zostawic buziaczki na dobranoc :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaczki niedzielne kochane  :-* :-* :-*
oj wybaczcie jestem taka zalatana, ze nawet nie mam chwilki by wejść na forum   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
mag czuję sie już bardzo dobrze, dziękuje  :-*. Musze uważać tylko co jem bo nie wszystko mi smakuje  :P dziwne bo jak uwielbiałam kawę tak teraz mnie od niej odpycha i nie piję od tygodnia. Nadal też mam problem z trawieniem i kruczeniem w brzuchu po posiłku ale daje rade  :ok:

miłego dzionka  :-* sle

Offline Doris85

• Chuck Norris
Buziaczki niedzielne :-* Werka a byłas u lekaza??

Offline mag
  • bywalec
kochana? a czy ten awatarek odzwierciedla stan Twojej duszyczki? :( bo taką smutną minkę masz

Offline werka23

• Chuck Norris
witam wieczorkowo  ;)
no i mamy po weekendzie ;) szybko mi czas zleciał  ;D
doris kochana nie byłam u lekarza bo powoli przechodzi i z każdym dniem jest lepiej  :-* :-* :-* troszke sie wystraszyłam teraz :drapanie:
mag jakoś ten awanterek wydawał  sie najbliższy mi ;D no nie powiem, kiedy go wybrałam miałam kryzys ale dzielnie stawiam temu czoło  ;) ja dostrzegam w nim jakieś piękno, spokój, tajemniczość, nieznaną przyszłość, oczekiwanie i nadzieję na lepsze życie, lepszy świat...oczekiwanie na miłość i łagodne poddanie jej sile, jej magi jak też nie chęć do dalszej walki tylko pragnienie spokoju, kojącego wszystkie zmysły, wszystkie troski... :D

buziaczki na dobranoc  :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 5 Października 2008, 23:43 wysłana przez werka23 »

Offline Doris85

• Chuck Norris
Witaj Werka buziaczki poniedziałkowe  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
buziaczki i dla ciebie doris :-* :-* :-*
kochanie nie mam o czym za bardzo pisać, bo nie wiele sie dzieje ważnego  ::)
ale zostawiam poniedziałkowe buziaczki  :-* :-* :-*
hm. wczoraj miałam kolejne stracie na argumenty z mamą oj jak mnie to meczy  ::) prawie co drugi dzien to samo... kochane forumki jakie wy macie relacje ze swoimi połówkami ??? czy rozmawiacie z nimi o wszystkim, czy sie przyjaźnicie ??? a może jednak z dystansem ??? ja już nie wiem jak powinno być i bardzo jestem ciekawa jak to wyglada u was
 :-* :-* :-* slę

Offline kaska87
  • forumowicz
witam :-* co tam u Was Gołąbeczki :D

Offline Doris85

• Chuck Norris
Werka ja z moim S mam bardzo dobry kontakt o wszystkim sobie mowimy no prawie o wszystkim ::) a jesli chodzi o mame hehehe ja ze swoją hhhhhmmmmmmm nie moge o wszystkim pogadac bo zaraz sie czepia i zawsze sie niegadzamy

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
cos z tymi mamami jest ::)u mnie tez co jakis czas jakies zgrzyty sa :-\ potem znow ok a potem znow to samo.Ale moze to jakos przed slubem bardziej dziala :Dnie wiem,wiem ze pewnie jak juz nie bede mieszkac w domu to bedzie miedzy nami sielanka ;D
a z moim PM moge rozmawiac o wszystkim,ale ja jestem osoba ktora nie zawsze chce o wszystkim rozmawiac

Offline werka23

• Chuck Norris
kasiu staram się pisać na bieżąco  ;) raz lepiej raz gorzej ale miłość kwitnie ;)  nio chyba, ze historie miałaś na myśli  :drapanie:
akayu ja z kolei uwielbiam gadać, oj to chyba jakaś choroba te gadulstwo... o wszystkim i o niczym...nie lubię ciszy, krepuje mnie  ::) wtedy mam odczucie, że coś jest nie tak...Nio a moja mama to zawsze gadała i dużo nam mówiła jak jest ze swojego punktu widzenia. Dla usprawiedliwienia to ma prawo tak myślec dużo przeszła ale qurcze to chodzi o moje życie, nie mogę żyć jej...moze czas przerwać ta nic z przeszłością. hm tez tak myśle, do mamy to pozniej na herbatkę i ciastko  :brewki:
doris no właśnie jestem zdana, że w związku powinnismy być przyjaciółmi i o wszystkim rozmawiać a mama uważa że powinien być dystans, że zawsze będziemy dla siebie obcy,  w każdej chwili to co powiem może być wykorzystane przeciwko mnie, że im mniej wie tym lepiej, ze nie powinnam mu sie zwierzać...to po co te związki ? jak tak to wygląda ???....mowie wam mnóstwo jest tych spraw...i z zamieszkaniem razem i małżeństwem...To ze mamy mąż i dawca plemnika zrobił się po kilku latach dupkiem to chyba nie znaczy, że M. ma tez się taki stać?... a może powinnam bardziej uważać i zbliżając się bardzo blisko robię błąd? dziewczyny jak to jest, jak to ma być? A może jest jakaś reguła? hm...jakieś nie pożądane objawy zmieniające sie później w małżeństwie w wirusa? A moze są jakieś błędy, których nie powinno sie popełniać w związku bo później wszystko niszczą?
eee....zamieniłam sie w filozofa ale kochane co o tym myślicie?
 :blagam: :blagam: :blagam: o szczerość

Offline Doris85

• Chuck Norris
Wercia szczerym wobec swojejmiłosci treba byc zawsze bynajmniej moim zdaniem :) nie powino sie miec tajemnic w zwiąsku zawsze o wszystkim czy problemach powino sie rozmawiac bo potem wszystko sie obraca pzreciwko nam czy tej drugiej osoby  :-[ ja ze swoim S rozmawiam o wszystkim niemam tajemnic przed nim no i mam nadzieje ze on tez wkonicu jestesmy razem 8 lat :D ale ufam mu i wierze ze niema  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Werka jesli chodiz o mame to ja mam tak ze z mama mogę pogadac jak z przyjaciółką  ;D Nie pamiętam żebyśmy sie kiedyś pokłóciły, mamy rózne zdania na dany temat ale żeby sie kłocic o to ,to nie  :P

Co do szczerości to ja uwazam ze nalezy o wszystkim rozmawiać , chociaz w np w moim przypadku trudno mi gadac z G na temat jego siostry , dlatego nie do końca mu wszystko mowie co mysle o niej  :P
Ale jesli chodzi o inne sprawy to nie ma dystansu , nie wyobrażam sobie tego ze mogłabym miec przed nim tajemnice a on przede mna  ;)

Offline mag
  • bywalec
ja z mamą nie rozmawiamy na wszytskie tematy bo jesteśmy zupełnie innymi osobami i inaczej myślimy, więc niektóre tematy są omijane i gadamz tatą ;) lepiej się z nim dogaduje ;)

jeśli chodzi o mojego Lubego..mówimy sobie o wszystkim..nie ma tajemnic :)