Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358631 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
własnie  :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: księga gości !!
zapomniałam o niej!

werka wklej koniecznie fotki :D
zamawialas przez internet,czy kupowalas gdzies w sklepie? ;>

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehehe pati ciągle coś się przypomina  ;) ;) ;)

madziu, ja zdania  waszego nie podzielam ale szanuje  :-* :-* :-*

hehehe  :D :D :D fotki wkleję w wolnej chwili  :P :P

w księdze zakochałam się od pierwszego wejrzenia  ;D ;D  idealnie pasuje do mojego motywu.... pati, kupowałam w sklepie zupełnie przypadkowo na nią trafiłam  ;D ;D ;D

eh.... z tego wszystkiego zapomniałam....

:hello: :hello: diankusia ponownie

dobranoc kochane  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
z kotami też bym nie pomogła bo wolę psy  ;D

pokaż księge  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ooo, jak fajnie! :D

Kochana, a powiedz jakiego koloru kotek? Kocur czy koteczka? No i z jakiej hodowli?

Zazdroszczę!  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Czekamy na foteczki ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
dopiero przyjechaliśmy :)

kotek jest juz z nami  ;) ;)

Króliczku wzięliśmy chłopczyka, taki hm... ani niebieski alni rózowy.... hehe od razu w nim się zakochałam, jak wziełam na rączki to zaczął pieszczoch mruczeć... słodziak  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: hm... nie mamy kotka z rodowodem, ale wzielismy go spod oborników śląskich  ;D ;D

ide na papu

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Footkaaaa ;D

Offline patik

• entuzjasta
dokładnie- fotka fotka!! :D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Fotek nadal nie ma... Ciekawa jestem jak Twoja księga gości wygląda. Wklejej foty a nie tam PM ciągle ściskasz :P i kotka  :P

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki  :-* :-*

wczoraj wieczorem oprócz radości z nowego członka rodziny przeżyliśmy dramat, mały zrobił kupkę z krwią  :-\ dzis do babki próbowałam się dzwonić, zapytać tylko dokładną datę narodzin i wiecie co nie odbierała telefonu, dopiero na eska mi dopisała....   ::) ::) hm... podejrzewam, ze wiedziała.... nio ale coż  :-\ lewo z łózka wstaliśmy, kotka zapakowawszy do transportera...  i szybko pojechaliśmy do weta  8) niestety musieliśmy go jeszcze po stresować.... wet dał mu antybiotyk, kazał zmienić dietę dla wrażliwych juniorków i hm.... jutro kolejna wizyta nas czeka :-\ mało tego, ma lekkie zapalenie uszu, i hm... i jeśli nie przejdzie po czyszczeniu czeka go maść  ::) mam nadzieję, ze wszystko dobrze sie skończy

ale wiecie co, jest cudowny  :Serduszka: jest bardzo oddany  :D :D nio teraz znowu wlazł pod kaloryfer ale jak go sie weźmie na kolanka czy na ręce mruczy z radości   :D :D dziś o 5:45 przypomniało mu się, ze nie jest u siebie i zaczął miauczeć, dałam mu papu a tego wzięło na kocie figle, łasił się, przewracał po podłodze, tulił  :hahahaha: :hahahaha:  nie ważne ze ja chce spać  :lol: :lol: :lol: zabawny kociak, a już rano zwiewał od nas  ;D ;D ;D u wata, też zaczął mruczeć hehe wszędzie dobrze byle go głaskać i tulić  :D :D :D

M. postanowił zrobić mu drapak  ;D ;D

a oto nasz pupil
 tu jak go wieźliśmy do domku

"jeszcze trochę wam nie ufam"  ;D ;D ;D 

"a co tam idę spać"

niestety zdjęć więcej nie mam, nie chce go stresować dodatkowo  ::)

oto księga gości  ;)

dziś, może wydrukujemy zaproszenia  ;) ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale śliczny jest  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: mam nadzieję, że antybiotyki mu pomogą... swoją drogą niezła babka tak Wam sprzedać chorego kota  ::)

a jak go nazwaliście?

Offline werka23

• Chuck Norris
nio, wisienko hm.... opuściła nam 50 zł, twierdząc że jest ostatni i chce do sprzedać jak najszybciej, bo jej kotka znowu jest w ciąży  ::) nio, teraz mnie zastanawia prawdziwa przyczyna  ::) nio ale kotka wyleczymy i trzymajmy kciuki by było  oki  ;)

my właśnie chleliśmy kocurka w wieku 3-4 miesięcy także strzał w 10  :D :D

wiesz, może i my też zrobiliśmy błąd, ze nie zaglądaliśmy do uszu itp, nio ale kot na życzenie kupki nie zrobi  ::) na uszach też się nie znam  ::) zastanowił mnie brak książeczki zdrowia, ale babka powiedziała, że kot jest odrobaczony czymś doustnym i hm...  nowi właściciele jak kotka biorą to wyrabiają książeczki.... mniejsza o to.... jak go zobaczyłam i wzięłam na ręce, wiedziałam że to ten kociak i żaden inny, on tez nas wybrał, mrucząc już po kilku minutach  ;D ;D

nazwaliśmy go Santse    :Serduszka: :Serduszka:

Offline patik

• entuzjasta
ja nie lubie kociakow niestety, ale przyznam ze ten jest slodziutki :)

ksiega gosci- sliczna!! ja tez musze zaczac poszukiwania!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajny kociak :) Szkoda tylko że trochę chory... Ale mam nadzieję że leki pomogą!
Jak ja bym chciała pochwalić się szczeniaczkiem :P A tu jeszcze trzeba czekać nie wiadomo ile ::)
A, księga też fajna! :)

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
Witam wszystkie forumowiczki:)

Widzę że z doradzaniem rasy kota już za późno ale Werka podzielam kocią pasję, osobiście mam dwa syjamy 6 letnie, i dlatego właśnie są dwa a nie jeden bo cały dzień siedzą same w bloku i często też w weekendy jak wyjeżdżam, a nie mogę brać ich ze sobą bo źle znoszą podróż :( i są straszne przytulanki, generalnie nie ma opcji aby nie siedziały na kolanach jak jestem w domu...właśnie z Anushką się zgadałyśmy na forum że mamy ślub w ten sam dzień 15.05 :) i w tym samym kościele:) w miarę wolnego czasu będę do Was zaglądać....

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
cudny kociaczek ;) na pewno wyzdrowieje

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
O matko! :mdleje: Ale bym awanturę zrobiła tej właścicielce...na bank wiedziała..pipa jedna!!No co za babsztyl :nerwus:

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
jak Cie to pocieszy mi też właściciele sprzedali mojego syjamka z pchłami:( i wydaje mi sie, że za bardzo go nie karmili bo się rzucał na wszystko łącznie z popcornem!!!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Niestety to jest właśnie tak jak sie kupuje zwierzęta od pseudohofcow, którym zależy na kasie, a nie na zdrowiu, nowych właścicielach, czystości rasy :nerwus: cale szczęście ten trafil w dobre rece i mimo jego problemów zajmiecie sie nim, bo polowa ludzi by juz dawno oddala :Kill:
Zycze zdrówka dla ślicznej kici, mam nadzieje ze najgorsze jest za Wami ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Zgadzam się z czigrą... dodam tylko, że skoro ta kotka znów jest w ciąży to ciekawe ile miała miotów już... zamęczą zwierzaka  >:(

Śliczne maleństwo... mam nadzieję, że oprócz tymczasowych chorób nie okaże się, że ma choroby genetyczne...

Dziewczyny, tak na przyszłość, nie wspomagajcie pseudohodowli... i nie kupujcie stamtąd zwierzaków.

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć laseczki  :-* :-*

annawiezel :hello: :hello: :hello: witaj u mnie  ;) fajnie bedzie ślubowac w większym gronie tego dzionka  :D :D

ach, a ja sie cieszę, ze do nas trafił, przynajmniej zapewnimy mu opiekę  ;)

Zycze zdrówka dla ślicznej kici, mam nadzieje ze najgorsze jest za Wami ;D
nie dziękuje w imieniu kici  ;)  :-* :-* :-*

właśnie az zbladłam jak zobaczyłam  ręcznik w plamach od krwi, i w dodatku mokry  ::) zadzwoniłam do M. czy wie coś o tym  :o :o :o myślałam, ze znowu kici z odbytu leciało ale uf..... mojemu kochanie z nosa  ::)

małemu antybiotyki pomagają, dziś w kuwecie krwi nie widziałam i nie było biegunki  ;) nadal go głodzimy eh, niestety   ::) koczuje biedak koło michy a dostaje kilka ziarenek karmy  ::) nio ale jak ma wyzdrowieć, damy rade ;)

mka stwierdziłam, ze nie ma sensu do tej pipy dzwonić, raz szkoda kasy i nerwów, dwa.... to i tak nic by to nie dało ::) bo co wymieniłaby mi na nowego kotka ??? (babka w zoologiku opowiadała mi historie pieska, którego właściciele kupili chorego i hm... sprzedawca z hodowli zaproponował im nowego.... oczywiście odmówili) no commen  ::)

króliczu a ja uważam, ze z takich miejsc trzeba zwierzęta wyciągać  ;) ;) hm... nie chce myśleć co by było, gdyby naszego kociaka nikt nie kupił  ::)

annawiezel tez "przyjemnie" nieprzyjemnie  :przytul: a wiesz, nasz kotek też na jedzenie sie rzucił, jakby nie wiem ile nic nie jadł.... a ze mnie młotek, jeszcze mu dokładkę zafundowałam  8) ale ja myślałam z M., ze on ma pełny pęcherz, do głowy mi nie przyszło, ze ma wzdęty brzuszek  ::)

a mały już sie rozbrykał, dziś się normalnie bawi hehe upodobał sobie łózko i siusiu robi do kuwety hihih czasem trzeba go tam zaprowadzić  ;D ;D ;D

a od jutra ruszamy z przygotowaniami.... jutro potwierdzam godzinę w kościele, zamówiliśmy wódeczkę, będzie pod koniec tygodnia, moze jak zdążymy jutro popatrzę za butami  8) 8)

dziś byłam na dywaniku u dyrektora eh... a powiedziałam mu o tym dźwiganiu  ;D ;D ;D jak wylecę to trudno... wiecie o pierdoły sie czepia np. że ciastek nie ma hehe  :mdleje: :hahahaha:

a tak na marginesie kupiłam sobie nowa torebkę i buty  ;D ;D ;D hehe i "przepiłam" wypłatę :P :P :P

zmykam sprzatać, mojego skarba nie ma to jest okazja  ;D ;D ;D 

Offline mka

• Chuck Norris
No raczej nie wylecisz..spoko.. :D :D :D Chyba, że szef to palant ::) Z ciastkami to nie zła przesada..niech sam leci do sklepu...tak jak ja..pracowałam w fitnesie a łaziłam po żarcie dla szefostwa ::) ::) Tzn. raz poszłam...potem się zwolniłam ;) ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
werciu, nie powinnaś podawać mu karmy.. skoro miał problemy z biegunką to kleik ryżowy, drobno pokrojona marchewka (gotowana) i gotowany kurczaczek w kosteczkę malutką pokrojony i wszystko wymieszane. Często ale dosłownie po łyżeczce od herbaty. Oczywiście bez przypraw!

Cieszę się, że mały lepiej się czuje  :)
Zabawa to dobry objaw :)

PS. Nie chciałabym wdawać się w tę dyskusję, bo to zupełnie nie o to chodzi. Pomyśl jednak o tym z innej strony - jak ludzie nie kupowaliby zwierzaków z takich miejsc to pseudohodowle by nie zarabiały i po prostu zakończyły by swoją działalność. Zresztą - jak kiedyś będziesz chciała się dowiedzieć co się w takich miejscach dzieje to wystarczy pogooglować...

Offline agu-s

• Chuck Norris
Super, że macie kotka :D :D śliczny jest i mam nadzieję, ze szybko wyzdrowieje.
Mysia ma rację co do takich hodowli- moje futra też są z takich hodowli niestety, dopiero po czasie dowiedziałam się co tam czasami się dzieje. Teraz już bym nie kupiła stamtąd.

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
werka tylko od małego go pilnuj z jedzeniem bo ja jak przyzwycziłam moje smoki to pan kot osiągnął wagę po kastracji 6.5kg, to za dużo jak na syjama, tylko jak go odchudzić...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Dobrze, że antybiotyki działają :) Już niedługo kiciuś będzie zdrowiutki :)

Offline werka23

• Chuck Norris
cześć kochane  ;)

wybaczcie ze nie wpadam i nie piszę, ale ostatnio jestem wykończona, ledwo w pracy siedzę a po pracy to tylko meka do momentu pójścia spać  ::) hm... nie wiem dlaczego  :-\ :-\

dziś szczególny dzień w hostorii mojego odliczanka nio i wszystkich panien młodych z 15.05.2010  :D :D

:serce: :serce: :serce:

:Serduszka: pozostało nam 100 dni do ślubu :Serduszka:

:serce: :serce: :serce:

od poniedziałku próbuję godzinę w kościele potwierdzić i wiecie co, to po prostu jakas kpina, codziennie dzwonie i, i nadal nic nie załatwione, bo hm... księżulkowie maja wciąż jakieś święto, albo wszystko w D!  ::) choler*ka a dzis to juz mi wyleciało z głowy  :nerwus: :nerwus: brak słów  ::)

u kotka coraz lepiej, do końca tygodnia ma antybiotyki  ;) nadal mu oczka łzawią.... mały łobuz, lata i rozrabia ;D ;D i wszystko nam drapie  :P :P

znyma na kolację i lulać  :-* :-* :id_juz:

acha, króliczku ta dieta na suchej karmie to zalecenie weta, sami nie chcemy nic kombinować  ;D ;D

annawiezel hehe 6,5 kolo  :o :o hehe u mojego taka waga, to hm.... nie dowaga by była  ;D ;D ;D mały moze osiagnąc wagę do 11-12 kg  ;D ;D niezły byczek, co? :P :P

hehe teraz sie tuli i patrzy co robię ;D ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Gratuluje seteczki  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Gratuluję studniówki  :cancan: :cancan: :cancan:
Dobrze, że z kotkiem coraz lepiej! Dodaj jeszcze jakieś jego zdjęcia :P :P :P

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
:-* :-* nadal masz w racy taką mękę? Przynajmniej kotek osładza Ci popołudnia :)