Autor Wątek: TOMI BAND-proszę o opinie bo jakoś niewiele ich jest:(  (Przeczytany 2957 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karola123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
TOMI BAND-proszę o opinie bo jakoś niewiele ich jest:(

Offline anusiah
  • Chuck Norris
Odp: TOMI BAND-proszę o opinie bo jakoś niewiele ich jest:(
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Września 2008, 22:53 »
Będą grali u nas na weselu. Zobaczymy jak będzie ...

Offline karola123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Września 2008, 10:17 »
Dobre wrażenie na Tobie zrobili???? Pokazywali dema czy też na żywo z wesela? Jak dzwoniłam do tego pana to mówił że od marca śpiewa z nimi nowa dziewczyna a nagrania na necie są chyba z tą wcześniejszą.  A kto Ci ich polecił? Jakieś opinie od kogoś???

Offline anusiah
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Września 2008, 18:20 »
Spotkaliśmy się z Panem Tomaszem i zrobił na nas dobre wrażenie. Konkretny, rzeczowy, sympatyczny. Wokalistka faktycznie im się zmieniła - ale te nagrania na stronie internetowej są właśnie z tą nową. Faktycznie opinii na ich temat jest mało - ale spotkałam kilka - były przychylne.
Trudno mi oceniać fachowość zespołu, bo słyszałam tylko demo, które mi się podobało. Podpisaliśmy umowę i zobaczymy jak będzie  :)

Namiar dostaliśmy od Pana Andrzeja z Minibandu ( niestety nasz termin mieli zajęty ) . Pan Tomek jest bratem Pana Andrzeja. Z tego co wiem repertuar także jest bogaty. My się zdecydowaliśmy. :)

Offline karola123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Września 2008, 14:39 »
No my właśnie też dostaliśmy namiary od Pana Andrzeja z Minibandu, bo nasz termin również był zajęty.  Cieszę się,że tak pozytywnie napisałaś bo sama teraz tak się nastawiam :-* dziękuję Ci bardzo za odpowiedź :)

Offline karola123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Września 2008, 15:01 »
Ach! Mam jeszcze jedno pytanko: Jak się umawiałaś z tym Panem to gdzie? U niego w domu czy jak? Skąd oni wogóle są?

Offline anusiah
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Września 2008, 20:42 »
Zespół z tego co wiem jest ze Szczecina. A spotkaliśmy się u Pana Tomasza w domu  :)

Offline agam285
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: brak
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Września 2008, 12:34 »
u nas tez bedzie gral;) i jak w waszych przypadkach numer dostalam od jego brata.  Szkoda ze nikt nie wie jak Pan Tomasz sie sprawdza na zywo,pozostaje nam czekac na nasze wesela;)

Offline anusiah
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Września 2008, 20:23 »
Więc poczekamy, zobaczymy i przetrzemy szlaki ... Z pewnością po weselu zamieszczę tu swoją opinię . Jaka by nie była ...  :)

Offline xnathiax

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/08/2009
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Lutego 2009, 20:41 »
Proszę o opinie zespołu Tomi band,nie mogę znaleźć żadnych wypowiedzi a polecił mi ten zespół brat pana Tomasza,POMÓŻCIE :'(
« Ostatnia zmiana: 23 Lutego 2009, 20:44 wysłana przez xnathiax »

Offline anusiah
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Maja 2009, 18:04 »
 ;D Zespół Tomi Band uświetnił muzyką nasze wesele. Uświetnił - to dobre słowo. Dwóch Panów i Pani spisali się rewelacyjnie. Bloki muzyczne, przerwy - wszystko było w jak najlepszym porządku. Muzyka, którą Pan Tomasz zaproponował przypadła do gustu i starszym i młodszym uczestnikom wesela. Pani Monika śpiewała przepięknie. Pan Dominik także posiada "kawał" czystego i mocnego głosu. Goście bawili się do białego rana (nawet zasponsorowali nadgodziny) Oczepiny z klasą i wyczuciem. Przy konkursach wręcz płakali ze śmiechu. Jak dla mnie są świetni. Każdemu z całą pewnością i spokojem mogę polecić zespół Tomi Band. Są rewelacyjni!!!

Offline zakrenconaania
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Czerwca 2009, 22:17 »
Tomi Band to rewelacyjny zespół na wesela!!!!!!
Na naszym weselu również grali - 06. 06. 2009 w Dworku nad Regą w Nowielicach k. Trzebiatowa.  Trio - Pani oraz dwóch Panów - powaliło nas i Gości na kolana.  Przed weselem kontakt bardzo miły  i rzeczowy, spotkanie z panem Tomkiem u Niego w domu - wszystko ustaliśmy w kilkanaście minut i nie było żadnych z tym problemów.  To co było ustalone - miało miejsce na weselu.  Repertuar bardzo bogaty i różnorodny - bawili się wszyscy i młodzi i starsi.  Głosy wykonawców równie fantastyczne.  Oczepiny - z klasą.  Nie było żadnych problemów z przedłużeniem imprezy.  Serdecznie polecamy - to gwarancja dobrej zabawy. 
Ania i Konrad