dzieki dziewcyny:)
dzis zostało 30 dni...tylko..chlora mało, a ja tyle nie mam.
co do serwetek- jest w Stargardzie wypożycxzlania takich rzeczy(obrusy, sztućce, krzesła itp)- fjan maja prace, nie dosc że pracuje tylko od 10 do 14 to jeszcze tylko w poniedziałki, srody i piatki..zanim do nich dotarałam to znalazłam ich w internecie..licza sobie 4,50 zł za serwetke za dobe...to żebym miała wziaść ok.80 serwetek na wesleli poprawiany to byłabym lżejsza od jakies 900 zł...mhm...wiec kupie ładne papierowe, potrójne, z łądnym nadrukiem pary młodej czy gołąbków za 4,50 za 20 sztuk w paczce...
w zwaizaku zs brakiem lata zmuszona jestem zainwestowac w solarium, chociaz kilka razy...mam tylko nadziej ze pogoda mi dopisze, przeciez ja mam przed śłubem dzjdęcia w plenerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mam torta jeszcze zamówionego...pan z kolina, co go tu zachwalaja, do Ińska policzył mnie jakies 150 zł za tranxsport, bo od niego to jaakies 70 km w jedna strone...nie wiem,,hjak wezme u niego to kto mi przywiezie ten tort?? a nawet jak wezme w Stargardzie too i tak- kto to przywiezie, co by nie rozwalic po drodze?? bosh, ile spraw na głowie!!!!!!
a czas ucieka..a ja sobie żyje w słodkim lenistwie...