Autor Wątek: dziewczyny pomożcie!!!!!!  (Przeczytany 9540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
dziewczyny pomożcie!!!!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Sierpnia 2005, 02:03 »
W tym albumie, ktory ja widze sa tylko martulka i merkunek....chyba, ze to rozne albumy :wink:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #31 dnia: 3 Sierpnia 2005, 07:55 »
Musisz wejść w galerie użytkowników  :P

Offline Magula
  • bywalec
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Sierpnia 2005, 17:54 »
Mnie się podoba z koronka.

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Sierpnia 2005, 08:23 »
dzieki dziewcyny:)
dzis  zostało 30 dni...tylko..chlora mało, a ja tyle nie mam.
co do serwetek- jest w Stargardzie wypożycxzlania takich rzeczy(obrusy, sztućce, krzesła itp)- fjan maja prace, nie dosc że pracuje tylko od 10 do 14 to jeszcze tylko w poniedziałki, srody i piatki..zanim do nich dotarałam to znalazłam ich w internecie..licza sobie 4,50 zł za serwetke za dobe...to żebym miała wziaść ok.80 serwetek na wesleli poprawiany to byłabym lżejsza od jakies 900 zł...mhm...wiec kupie ładne papierowe, potrójne, z łądnym nadrukiem pary młodej czy gołąbków za 4,50 za 20 sztuk w paczce...
w zwaizaku zs brakiem lata zmuszona jestem zainwestowac w solarium, chociaz kilka razy...mam tylko nadziej ze pogoda mi dopisze, przeciez ja mam przed śłubem dzjdęcia w plenerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mam torta  jeszcze zamówionego...pan z kolina, co go tu zachwalaja, do Ińska policzył mnie jakies 150 zł za tranxsport, bo od niego to jaakies 70 km w jedna strone...nie wiem,,hjak wezme u niego to kto mi przywiezie ten tort?? a nawet jak wezme  w Stargardzie too i tak- kto to przywiezie, co by nie rozwalic po drodze?? bosh, ile spraw na głowie!!!!!!
a czas ucieka..a ja sobie żyje w słodkim lenistwie...:)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Sierpnia 2005, 09:16 »
O to przesadził  :shock: , ja płaciłam dosłownie grosze, bodaj 230 zł za torta z dojazdem a tort był na 130 osób+drugi na poprawiny, a co do serwetek to ja kupiłam materiał a moja mamusia mi je uszyła i tyle-wyszło na prawdę tanio a uszycie serwetki to nie jest taka znowu sztuka-nie ujmując talentu mojej mamie  :wink:
A ile on ma km do pokonania z tego Kolina, do mnie jechał jakieś 25 km w jedną stronę  :?
Co do tej wypożyczalni to ja brałam z niej dzbanki na napoje, zeby było dużo-wiadomo latem pić się chce a nie chciałam zecby brakowało (moja rodzinka potrzebuje wodopoju dosłownie) i dodatkowo szampanki dla gości te długie-my jako para młoda zamówiliśmy takie z napisami tylko, że te (nazwę je tak) płaskie

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #35 dnia: 4 Sierpnia 2005, 12:22 »
Maju- facet z Kolina ma do mnie na wesle jakies 70 km w jedna strone..a wiec i tak trzeba zapłacic  za powrotna - jak w taxi na długie dystanse.. nie wiem co robic, zoabzymy, moze znajdzie sie ktos chetny na przywiezienie tortu??
z wypożyczalni rezygnuje a nie mam czasu szyc ani zlezac to komus, brak czasu, zreszta po co mi pozniej 80-90 serwtek obiadowuych??!?!?!?! zapasy na lta, heheheh:)
chyba sie zdecyduje na papierowe, niektore sa prześłiczne, 3 warstwtowe z pieknymi złotymi nadrukakami w obraczki gołabki i takie tam:)
bedzie dobrze, musi byc, pradwa??
dzis idziemy wybrac obraczki, w koncu!!! zobaczymy co z tego wyniknie:)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #36 dnia: 4 Sierpnia 2005, 12:32 »
Będzie dobrze...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Sierpnia 2005, 09:12 »
ogłaszam że powraciłam do dwojego watku "moje 65 dni"...i tam swieze wiadomosci jak idzie...:)