Autor Wątek: SUKNIA ŚLUBNA dodająca wdzięku FOTKI - sprzedam  (Przeczytany 5145 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
SUKNIA ŚLUBNA dodająca wdzięku FOTKI - sprzedam
« dnia: 8 Czerwca 2005, 15:07 »
Szukasz idealnej dla siebie sukni? Być może wymarzona przeze mnie suknia bedzie też idealna dla Was dziewczyny. :D

Suknia z matowionej satyny w kolorze śmietankowej bieli, z trenem. Tworzy całość z udrapowaną i pomarszczoną na jednym biodrze koronką w kolorze złoto-ecru. Góra gorsetu prosta bez ramiączek lub z cieniutkimi podwójnymi ramiączkami wyszytymi "brylancikami", dół rozchodzący się delikatnie ku dołowi - w kształcie lilii, z trenem. SUKNIA JEST CAŁOŚCIĄ dlatego doskonale maskuje wszelkie niedoskonałości, ma b. dobrze skrojony gorset i halkę)Koronka tworzy, piekną asymetrycznie ułożoną warstwę - jest pokryta drobnymi kamyczkami, brylancikami co dodaje niesamowitego wdzięku (zachowano odpowiednie proporcje, suknia nie jest nimi przepełniona).
Dopełnienie sukni stanowi mieniący się szal. (W moim przypadku nie było nawet potrzeba welonu - tak to razem słodko wyglądało)  :)

Sprzedam suknię w cenie 1000 zł (do negocjacji) + ramiączka + tren + szal + buty 38 (ciężko będzie mi si nimi rozstac bo są cudne).

Rozmiar 36/38, 38 wzrost 168, 170.
Suknia szyta w profesjonalmy studio projektowo krawieckim.

KILKA FOTEK ZAMIESZCZONO PONIŻEJ
Zainteresowanym dziewczynom prześlę zdjęcia w każdym z możliwych ujęc. Czeka na wasze propozycje. papa

nr gg 3344482,    mail: marli100@o2.pl,     tel 503028875

Offline Ewelka
  • nowicjusz
  • *
To musi byc badzo ładna
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Czerwca 2005, 15:30 »
Prześlij mi fotki na maila ewelina000@buziaczek.pl. Ewelka :)

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
Hej co się tutaj dzieję mam problem z fotakmi!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Czerwca 2005, 15:23 »
Prosze pomocy jak mam zamieścić tu fotki?
Nie wiem czy dam radę...

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Czerwca 2005, 16:34 »
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=599
Oczywiście wcześniej powinnaś zamieścić zdjęcia w necie i z tego serwera wkleić je na forum. Tu są adresy stron na których możesz zamieścić zdjęcia https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1014

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
Wielkie dzięki!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Czerwca 2005, 14:53 »
Wiesz co bardzo ci dziękuję.
Ale ja już tego próbowałam niestety zdjęcia które mam mają dużą rozdzielczość a większość tych stron niestety wymaga fotek do 100 pikseli.... Moje Fotki mają około 2000 pikseli. Więc same rozumiecie że to jest dla mnie praktycznie niewykonalane!!!
OCZYWIŚCIE ZMNIEJSZAŁAM FOTKI DO 100 PIKSELI ALE TO POWODUJE ZNIEKSZTAŁCENIE I WIDAC TYLKO KWADRATY TWORZĄCE JAKĄŚ POSTAĆ.
KATASROFA!!!!!!!!!!!!!!!
I co ja teraz zrobię, jestem bezsilna,a sukienka jest naprawdę extra. Pomóżcie, może jesteście duzo lepsze w te klocki niz ja!!!

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Czerwca 2005, 16:05 »
Poproś o pomoc jednego z moderatorów forum np Monię :D . Monia jest dobra w te klocki :wink:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Czerwca 2005, 17:11 »

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Czerwca 2005, 17:19 »

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Czerwca 2005, 17:28 »
Ale pięknie wygladaliście  :D  Ślicznie, a sukienka również piękna.
Swoją już mam ale popodziwiać zawsze można :)
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
WIELKIE DZIĘKI!!!
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Czerwca 2005, 11:13 »
JULKA JESTEŚ THE BEST!!! :D
Nie wiem jak to Ci sie udało, ale ważne że jest!

Dziewczyny to dzięki tej kobiecie możliwym stało się OGLĄDANIE FOTEK mojej sukni NA TEJ STRONIE !!!
Więc ściągajcie sobie fotki na wasze komputerki powiększjcie fotki i ogladajcie dokładnie suknię.

Czekam na zainteresowaną zakupem.
DOKŁADNIEJSZE FOTKI WYSLĘ NA MAILA KAŻDEJ ZAINTERESOWANEJ.Papapa.

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
UDAŁO SIĘ!!!!!!!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Czerwca 2005, 11:58 »
W KOŃCU MAM SOJĄ STRONKĘ Z FOTKAMI I MOGŁAM ZAMIESCIC KILKA DODATKOWYCH FOTEK TUTAJ!!!

Po wielu próbach i błędach udało się...

Dziewczynki mam nadzieje że w końcu ktos zareaguje, ale nie tylko bedzie podziwiał (chociaz za takie waiadomości które od was dostałam tez bardzo dziękuję) LAE ZECHCE KUPIĆ...

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
Hej hej..........
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Czerwca 2005, 14:03 »
Widzę, że dziewczęta zaglądają tu tylko popatrzeć. Jak narazie to kiepsko to widze. Co prawda dostałam kilka maili ale bez konkretów. Szkoda bo moja suknia zajmuje mi zdecydowanie za duzo miejsca w szafie.

A może ktos z WAS zna inna stronke na której łatwiej sprzedac suknię!!!???  :?:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Czerwca 2005, 14:09 »
Marlenka, moge poradzić Ci:
miesięczniki (czasopisma) dla Par Młodych - napewno znajdziesz je w swoim mieście. Zaplacisz za reklamę ale opłaci się. Zamieść tam zdjęcie i ewentualnie cenę.
Twoja suknia jest bardzo piękna, podoba mi się w całej okazałości. Ja nie wezme jej bo mam już upatrzoną na miejscu.

Pozdrawiam.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
Ogłoszenie w pismach??
« Odpowiedź #13 dnia: 4 Lipca 2005, 08:26 »
Dzięki za radę ale szczerze mówiąc poza "Ślub" i "Twój Ślub" nic nie znalazłam. Napewno jest dużo więcej tytułów ale jakoś kioskarze w mojej dzielnicy - Łódź, są kiepsko zaopatrzeni...

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
No tak, nic mi ju nie podpowiecie??
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Lipca 2005, 12:25 »
Jak jej nie sprzedam to zostawię sobie na pamiatkę...

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Lipca 2005, 12:28 »
Marlenko, idz do salonów sukien ślubnych - tam zapytaj o jakieś czasopisma dla Par Mlodych (nie musisz sie przyznawać do czego potrzebujesz) i taka drogą spróbuj. Sprobuj tez na alegro, rozwieś ulotki po uczelniach (studentki tez sa zainteresowane albo ktoś ze znajomych bierze slub, może akurat).
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Marlenka

• nowicjusz
  • *
Juz 2 miesiąc!!!
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Lipca 2005, 08:18 »
Dzisiaj rano zerknęłam na kalendarz i uświadomiłam sobie , że już od 2 miesięcy jestem żoną!!!
 Ale to szybko mija!!!

[ Dodano: 08.06.2005 ]
Wysyłam maile do zainteresowanych dziewczyn, ale narazie tylo wysyłam.
Hej dziewczyny dajcie znać i niech to ma swój efekt w postaci konkretnej odpowiedzi.

[ Dodano: 08.06.2005 ]
No tak to już 3 miesiąc zleciał a suknia nadal wisi w szafie... Chyba koniec ze złuddzeniami, sprzedam ja w komisie jeśli do końca wrzesnia nic się nie zmieni!!!