Autor Wątek: Janikowo i okolice Inowrocławia  (Przeczytany 3098 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka1

• forumowicz
  • data ślubu: 07.06.2008
Janikowo i okolice Inowrocławia
« dnia: 5 Października 2007, 09:07 »
Hej Dziewczyny!!! obecnie mieszkam w Bydgoszczy ale ślub będzie w Janikowie a wesele... no właśnie datę mamy juz wybraną ale nie mam pojęcia co do sali. Może ktoś z forum wie, gdzie mozna zrobić wesele w okolicach Janikowa albo w samym Janikowie? Może ktoś była  gdzieś tam na weselu i może mi coś na ten temat napisać? byłabym wdzięczna. plany są na wrzesień 2008 za pewnie trzeba czegoś poszukać więc prosze o jakies wiadomości.

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
Odp: Janikowo i okolice Inowrocławia
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Października 2007, 09:53 »
Witam. To zależy od liczby gosci, bo nie każda sal pomieści 100 osób. Jeżeli planujesz mniejsze wesele to podobno dobrze jest "U Nadraja" w Inowrocławiu. Nie polecam za to "Kresowianki" słyszałm same złe opinie dotyczące jedzenia, braku klimatyzacji ( a to przyda sie nawet w październiku- przekonałąm sie na własnej skórze). Za to w Janikowie podobno mozna dobrze wybawić sie "Marzeniu"- chyba tak to sie nazywa. No i oczywiscie gorąco polecam SAVANĘ w Inowrocławiu. Tam są 2 sale jedna na ok 80 osób druga na 160. Sama tam miałam soje wesele i mogę z czystym sumieniem polecić zarówno jedzenie jak i obsługę. Jestem bardzo zadowolona i Ty też byś była, a ceny sa porównywalne do innych restauracji. Pozdrawiam.
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline Agnieszka1

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Października 2007, 10:09 »
Dzieki Skarbek ale już wybraliśmy :)

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Października 2007, 11:17 »
No to super! Mam nadzieje że będziecie zadowoleni :D
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline Agnieszka1

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Października 2007, 11:46 »
Ja też mam taką nadzieję:)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Sierpnia 2008, 00:18 »
witam kujawianki..

dziewczyny

moja kuzynka chce się wydac ;) i pochodzi z inowrocka.. nie wie kompletnie jak sie zabrac za organizacje wesela więc podpowiezcie.. które sale i orkiestry brać pod uwage.. narazie skopiowalam jej  wasze posty.. podpowiedzcie wiecej ..

jesli nie z samego  inowrocka to moze  z okolic wrocka  lokal i orkiestra.. praktycznie 100% osób na weselu ( poza jej najblizszymi) to osoby przyjezdne.. potrzeba bedzie  od ptysia miejsc hotelowych.. moze sa jakieś osrodki wypoczynkowe, które znacie , sa żetelne i mają chrzescijańskie ceny organizacji wesel???

potrzebuje praktycznei wszystkiego.. od lokalu, poprzez orkiestre,  zaproszenia ( inowrocek/bydgoszcz), firmy dekoratorskie... to chyba "wszystko" tak na poczatek

acha.. i oczywiście foto i video :D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"