Witam rowniez

no tak, miesiace letnie sa bardziej rozchwytywane, ale i tak my na maj musimy takze sie spieszyc. Jeden zespol mam na oku (3 osobowy) , owszem bierze te 3000 zł jak wiekszosc z tej "lepszej półki"...ja chcialam tak 2000-2500 góra, mam taką mamę która mowi mi, ze tanszy tez bedzie napewno fajnie grał - i się zaoszczedzi. No ale zawsze w tym tanszym cos mi nie pasuje ... Ona mi mowi: ze nie mi ma sie podobac, ale wiekszosci ludzi na weselu, bo przeciez nie tylko mi ma sie podobac. Ja powiem, ze wlasnie szukam takiego zespolu, który by napewno sie innym podobal , a mi szczególnie - bo mam całkiem wrazliwy słuch, więc wiem, ze innym by sie napewno podobal. Powiem tez i tak : nawet qrcze sama zarobie na taki zespół jaki mi sie podoba, mama nie musi mi pomagac w tym finansowo

owszem, chcialabym tanszy tez zespoł - ale slub, wesele własne ma sie raz w życiu - wiec ten tysiąc wiecej ... mi naprawdę raczej żal nie będzie
Także jak coś Wam nie gra w danym zespole to szukajcie takiego, abyście Wy sie dobrze czuli na własnym weselu - to przecież najważniejsze! Nic gorszego, niż na początku nie za fajny humor w związku ze źle dobranym zespołem - niż się chciało. A goście weselni?? wcale nie są wybredni - wiadomo, ze nawet po kieliszku wódki już kazdy bawi się przy dobrej, nie koniecznie "tej najlepszej" muzyce

No ale jak zespół gra do banii to nawet "pochmielony" gość poczuje, czy nogi mu same chodzą do tanca czy nie

zyczę wiec w dalszym ciagu dobrego wyboru zespołu
ja także jeszcze szukam, waham sie, przesłuchuję.... eh - już wolałabym miec to za sobą i oglądać się za sukienką

)))) POZDRAWIAM!