Witajcie!

Jestem tutaj nowa, od kilku dni czytam Wasze wpisy, aż w końcu postanowiłam zarejestrować się i napisać post z prośbą o pomoc. .
Oczywiście chodzi o DJ-a.
Spotkaliśmy się wczoraj z trzema DJ-ami i mamy problem.
Pierwszy nam się niestety nie spodobał, dlatego nie będę dokładnie o nim pisać

Później spotkaliśmy się z p. Romanem Nalazkiem i właśnie nie wiemy teraz. Dzwoniłam do Michała Starzeckiego, ponieważ zależało nam, żeby był ktoś z ekipy Starsky team, ale niestety terminy mają już wszystkie zajęte. Po chwili zadzwonił właśnie do mnie ten Pan, dostał nr od p. Michała i wydaje mi się, że byle kogo by nie polecił. Poza tym rozmowa była bardzo sympatyczna, nie mogę powiedzieć nic złego na jego temat, ale problem polega na tym, że nie pokazał nam nic oprócz dobrej prezentacji samego siebie. Nie ma swojej strony internetowej, nigdzie nie znalazłam o nim opinii (na początku w ogóle myślałam, że to jest Roman Cabaj, z tego stresu już wszystko mi się pokręciło

naczytałam się na tym forum o nim tyle, że jak usłyszałam Roman to od razu mi się skojarzyło) ale w domu okazało się, że to nie on i zaczęłam się martwić. Macie jakieś informacje o nim? Moglibyście mi coś doradzić?
Na samym końcu spotkaliśmy się z Krzysztofem Polańskim. Widzę, że ma bardzo dobre opinie, ale cena jest dość wysoka i to jest ten problem. W sumie Starsky pewnie też by tyle chciał, albo nawet i więcej, ale u nich się już bawiliśmy na 100dniówce i mają pełno dobrych opinii chyba od początku forum to też inaczej. Krzysztofa mamy z polecenia przyjaciółki, ponieważ bawiła się na weselu, które prowadził i podobno był szał! Nawet na prezentacji, które nam pokazał było widać, że te wesela są udane. Również jest bardzo sympatyczny i też nie możemy powiedzieć o nim nic złego.
Ciężkie jest to wszystko. 2 tygodnie temu były oświadczyny, ślub ma być za 11 miesięcy, a tu już wszystko trzeba szybko załatwiać, bo terminy są pozajmowane.
Wiem, że nie można podawać dokładnych cen, ale napiszę, że u Romana mamy wesele i poprawiny w cenie samego wesela Krzysztofa.
Proszę pomóżcie, bo nie wiem co robić.

Szczerze to najbardziej zależałoby mi na opiniach Romana.
Pozdrawiam!