Autor Wątek: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.  (Przeczytany 28403 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Hop hop??? Bernadetko gdzie sie podziewasz?

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Hop hop??? Bernadetko gdzie sie podziewasz?

Bernardetkę możan zobaczyć na okładce najnoweszego numeru "Uroczystość" ;D ;D ;D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline grubcio

• zapaleniec
no własnie gdzie jesteś???
uwielbiam oglądać twoje zdjęcia!! :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
A no jestem jestem, codziennie zagladam ale jak zwykle się załapalabym na koncówkę każdej rozmowy i przestałam sie jakoś udzielać, do tego strasznie jestem zmeczona to mój pierwszy luźny weekend od października chyba :-\ początkowo gośćmi miomi była kolezanka z narzeczonym było cudownie, ale i wyczerpująco chciałam im pokazać jak najwięcej Hiszpanii w obrębie Madrytu (dużo małych ale uroczych i zabytkowych miasteczek, w kazdym zamek, twierdza lub inne cudeńko hiszp. kultury, architektury) a ostatnie dwa tygodnie - rodzice na czele z teściową, też było fajnie, ale juz mniej luzacko. Chyba się w ogóle ozdwyczaiłam od rodzicielskiego pouczania, upominania itp. (trzy osoby na mnie samiusią jedną) czasem miałam ich serdecznie wszystkich dość :-[ :-[ :-[ chociaż to moje przyzwyczajenia, moje nerwy czasami i do tego niewyspanie mnie najbardziej negatywnie nastawiały. Ale udało się wszystko... nawet bylismy w Granadzie (435 km od Madrytu) pokazalam im wszystko co sama znam i myślę, że wspomnienia bedą mieli dobre do końca zycia swojego dlugiego. Teraz wypoczywam, przez weekend muszę trochę odespać, zaprowadzić pożądek po tym tornadzie jakie przeszło przez moje mieszkanko przez ostatnie dwa tygodnie i zabrać się za hiszpański niebawem kolejne egzaminy iiiiii  ;D ;D ;D ;D ;D ŚWIĘTA ahhh jak się cieszę, uwielbiam Boże Narodzenie, dekoracje świąteczne, kolendy, światelka żałuję tylko że nie mam aparatu by zrobić zdjęcia ulic Madrytu jakie ładne mają dekoracje.
No i z mężusiem się znowu rozstaliśmy, obecnie jest w Gdyni szkoli się, ale niebawem wyjeżdża, liczę tylko w głębi serduszka, że jeszcze domnie chociaż na tydzień przyjedzie, ale dowiem się tego dopiero w poniedziałek :'( :'(
Inne nowości mam - film z wesela, ale nie dokońca jest idealny, przede wszystkim 2/3 materialu jest nieme :'( :'( a pozostala część się w ogole nieodpala >:( >:(

Pozdrawiam i zyczę tymczasem dobrej nocy :przytul:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
witamy Bernardetko.
Co do filmu to rozmumiem że oddajecie do reklamacji, tak?
no i przypomnij kto Wam go montował?

pozdrawiam i zaglądaj częściej :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Bernadetka

• uzależniony
Klaudio zapomniałam wczoraj Tobie pogratulować metamorfozy, nie miałyśmy okazji na żywo się zobaczyć, więc "oceniać" nie będę ani porównywać, jedynie co napiszę to że "zazdroszczę" fachowych konsultacji, nie jednej z nas by się przydały, a zawsze szczere niezalezne spojrzenie pomocne. Wyglądasz na zdjęciach oszałamiająco.

Co do filmu już rozmawiałam z naszym kamerzystą, uważam że to uczciwy człowiek a do tego profesjonalista, więc bez problemów poprawki wykona, poleciła mi go nasza pani fotograf, widziałam jeden jego film bardzo mi się podobał, a nasz co cóż na razie się za bardzo nie mogę wypowiedzieć, tylko mi smutno bo mam utrudniony kontakt z nim, na święta przyjeżdżam tylko na 11 dni, jak film nie będzie wtedy idealny to nie wiem czy zdąży nanieść kolejne poprawki przed moim wyjazdem, a goście się cały czas filum dopominają :(( a już nie powiem, że de dwoje go nie obejrzymy :'( :'( :'( :'( :'( wspominając ten dzień.

A obecnie szukam jakiegoś forum okręgowego budowlanego, trzeba się zapoznac z tematem siedliskowym za wczasu, dużo do tego nauki i mało czasu, wszystko praktycznie wykonuję w biegu.

Pozdrawiam cieplutko

P.S. Cudowny suwaczek :))

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
och Bernadetko ... dobrze ze sie pojawilas ...  :D
ja doskonale rozumiem ten ped i brak czasu ... no i "terror" przed egzaminami ...
licze tylko po cichutku ze bedziesz czesciej zagladac i ze zalozysz swoj watek jak sie troszke uspokoi u ciebie ...
calusy  :-* :-*

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Dzięki  :-*

Offline Bernadetka

• uzależniony
Magan chyba zbyt nieregularnie pisuję, więc obawiam się że mój wąteczek też bym zaniedbywał, pomyslę więc o nim dopiero po nowym roku, bardzo bym chciała gdzieś się z wami spotykać niezaśmiecając innych wątków swoimi sprawam. Ale ostatno najważniejszy jest -> czytaj nastręczający problemów: j. hiszp. zadanka domowe zbliżające się egzaminy, pobyt znajomych potem rodziców jak pisalam tronado przeszło i dopiero się wyciszam :) wyjazd Jarka (sam smutek, dobrze że się to odbyło w wielkim pędzie więc nie mielismy sie okazji za bardzo razem posmucić, łez prawie nie bylo, jedynie kilka na lotnisku, ale wracając w wir nic nie czułam, dopiero teraz uderza to we mnie), problemy w pracy jak zwyke związane z odległością na jaka pracuję nie mogę dopilnowac wszystkiego, nie mogę się skonsultować, nie mogę zobaczyć na własne oczy sytuacji (chodzi o nowy projekt, plany z 1965 roku, a zdjęcia sytuacji zrobione z auta jadącego, szczegółowo zostaly ujęte tylko auta jadące przed >:( >:( profesjonalizm!!! i wyobraźnia tylko weź się ty w tym odnajdź) i przygotowania do zimy (nic ciepłego nie miała w domku tutaj więc wielkie zakupy robiła, a i na nie nie miałam czasu zbirałam się z zamiarem i konkretnym wyjściem 2 miesiące, na szczęście to co sobie we wrześniu upatrzyłam jeszcze na mnie czekało. A wyjaśniając w Madrycie ciepły płaszczyk przydaje się choćby z rana temperatura spada nawet do 3 stopni i popołudni w cieniu, a wystarczyłby cieplejszy sweterej w słońcu. Dekoracje świąteczne, a w parkach jesień, liście róznej barwy pieknie mieniące sie w słońcu. Więcej problemów nie mam ;D na szczęście jeszcze by mi czegośc brakowało, ale to i tak obecnie za dużo na mój mały łepek i barki.

Ahhh byleby jutro okazało się, że jeszcze Jarek ma z tydzień do podmiany, chcę chociaż tylko jeszcze jeden weekend z nim :'( :'( :'( Ale nie marudzę i tak mieliśmy długie wakacje.

Offline megan

• Chuck Norris
Bernadetko - a propos plaszyka i pogody wierze ci - u nas jest niby 12 w dzien a w nocy bywa ok 1 - 2 C, rekawiczki i szalik jak najbardziej - kozaczki przeciwdeszczowo - choc jak sloneczko wyjdzie czlowiek czuje sie jak UFO  ;D

zycze powodzenia i w egazminach i zawodowo  :D
i niecierpliwie czekam na kolejne info od ciebie ...

a propos - lecisz na swieta do PL?

Offline Bernadetka

• uzależniony
zycze powodzenia i w egazminach i zawodowo  :D
i niecierpliwie czekam na kolejne info od ciebie ...
ja zawsze na przekór przesądom, więc już dziękuję za życzenia powodzenia ;D a postaram się regularnie coś skrobnąć, krótko, zwięźle, ale zawsze coś, a tak poza tym i przyokazji cieszy mnie, że kogoś jeszcze obchodzą moje perypetie żonkowe :) :przytul: dziekuję

a propos - lecisz na swieta do PL?
pewnie, że tak. Nie wyobrażam sobie świąt bez rodziny i domowej atmosfery, no jeszcze może inaczej bym się zapatrywala na to gdyby ze mną był Jarek, ale samej nie ma mowy. Późno kupiłam bileciki, ale już są i nawet nie takie drogie. Dziś właśnie rozmawiałam na skypie z kolegą, który jest w Londynie i właśnie się też zgapił i nie jedzie do domu, bo bilety teraz już są masakrycznie drogie :'( przykro mi z tego powodu, bo wyobrażam sobie jakie to będzie trudne przetrwać samemu w te świąteczne dni.

Pozdrowionka kobietki ;)

Offline megan

• Chuck Norris
no bilety to jest kwestia gardlowa niestety ... my nauczeni naszym pierwszym rokiem pobytu w IRE - walsnie za pozno zaczelismy sie rozgladac i zostalismy na swieta - teraz kupujemy jak tylko sie pojawia - maj okolice czerwca  ;D tylko ze zawsze leciy na ostatnia chwile - nie wiadomo nigdy jak bedzie z uropami  ;D

Bernardetko - pewnie ze interesuje mnie co i jak i ciesze sie jak piszesz ...
do nastepnego tu badz w realu  :D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Ale fajnie ze sie odezwałaś!!!

Odliczałyśmy z tobą, śledziłyśmy relacje, to teraz miałybyśmy zapomniec... No co ty głuptasku  ;)

No i też licze na to ze jakis wąteczek sie pojawi... Powodzenia na egzaminach, mniej problemów w pracy i przede wszystkim- wizyty Jarka życze!!!

Trzymaj sie cieplutko

Offline Bernadetka

• uzależniony
Przeczytałam dziś mój wąyteczek od początku, w pamieci mi sie juz zatarlo ile mnie tu forumek odwiedzało, baaardzo jeszcze raz dziekuję za wszystkie słowa tu wyrażone i wstyd mi, że nie dotrzymalam słowa ze zdjęciami i nie dałam obiecanych aktualnych. Teraz się trochę uspokoi moje życie, pewnie i też się trochę nudy wedrze :( ale na pewno będę bardziej zorganizoawana.

Ze swoim wątkiem pewnie wystartuję, ale chyba dopiero jak się coś rzeczywiście fajnego zacznie u mnie dziać.

Postaram się Was wszystkie natomiast odwiedzać w Waszych wąteczkach, a tymczasem dopinając temat flamenco zdjęcie jakie dostalam z życzeniami od współpracowników, nie jest idealne ale dysponowali tylko trzema i nie latwo bylo cos z nich ponoć zmontować.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Fajny pomysł z tym zdjęciem  :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ale bajerancka fotka ,świetny pomysł  ;)

Offline Bernadetka

• uzależniony
Dziekuję ;D ;D

mnie bardzo wzruszyła cała ich przemyslana akcja -> zaproszenie na flamenco i my jako odtwórcy głównych ról ;) fajnie to wypadło a ja urodzona beksa się popłakałam z tego wzruszenia :-[

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
swietny pomysł - swietne zdjecie  ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
Jejku przeżyłam szok, że jeszcze tu ktoś zagląda :o dziękuję i przesyłam wszystkim uściski :D

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Bernadetko,
Wiele szczęścia i miłości, i kolejnych rocznic aż po Diamentowe Gody
 :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Wszystkiego najlepszego w pierwszą rocznicę ślubu  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Szczęścia, miłości i samych pogodnych dni z okazji I rocznicy ślubu!

P.S. Gdzie się podziewasz?

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Bernadetko Kochana ode mnie tez mnostwo calusow!!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
 :-* :-* :-*
Wszytskiego Najlepszego!!

Offline megan

• Chuck Norris
Bernadetko - spelnienia marzen, szczescia i milosci az po horyzont ;)
odezwij sie czasem piekna  :-*

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
A Betka miałó wczoraj urodzinki...

Offline Bernadetka

• uzależniony
Odp: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.
« Odpowiedź #296 dnia: 17 Października 2008, 18:02 »
Radość rozpiera, że w niepamięć nie popadłam dziękuję za życzenia wzruszyłyście mnie wszystkie przeżyłam i urodzinki i pierwszą rocznicę jak to na możę marynarza przystało samotnie, ale nic nie szkodzi po jego powrocie sobie odbijemy. Mieszkam już w Szczecinie, pracy mam dużooooo Hiszpania ciągle w sercu się gdzieś moim mieści tęsknię za przyjaciółmi ale jestem szczęśliwa, bo powzięliśmy trochę planów wspólnych dotyczących miejsca zamieszkania w końcu bo to wcześniej nie było zbyt pewne, kupilismy działkę budowlaną i obecnie projektuje się nasz wymarzony domek na wiosnę liczę ruszyć z budową.
Pozdrawiam Was wszystkie, widzę po zdjęciach i apmietając daty już wszystkie mi bliskie forumki żoneczkami są mam nadzieję w końcu zebrać się i wszytskie relacje przeglądnąć, buziaczki

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.
« Odpowiedź #297 dnia: 20 Października 2008, 14:56 »
Bernadetko, Jola sie wypytywała o Ciebie i pozdrawiala